Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Θα την προτιμούσα χωρίς το texture-θόρυβο (?), θεωρώ ότι τραβάει την προσοχή χωρίς να προσδίδει κάτι :))

η πρωτη μου αρεση πιο πολυ... ειναι αγρια και ...σκυλισια!
η δευτερη μου θυμιζει τον ροζ πανθηρ:flipout:

Όμορφο το ντουετο!! Που τα πετυχες;; Εγω ειχα παει πριν απο ενα μηνα στο Καλοχωρι αλλα δεν τα συναντησα :(

Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Χθες στη Βιστωνιδα. Εχει αρκετά. Σε εμάς δεν εχω δει ποτέ στο Καλοχώρι, μονο στο τσαΐρι στην Επανωμη (Ποταμος) και στις αλυκες στο Αγγελοχωρι. Αλλα εκει ειναι απλησιαστα, θελεις πολυ μεγαλο τηλεφακο, 500ρη τουλαχιστον.

Ειναι με την Canon M, και τον Tamron 70-300 vc. Για εκεινους που λενε περιπου οτι η Μ δουλευει μονο στο ...χειροκινητο.

Re: Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Χθες στη Βιστωνιδα. Εχει αρκετά. Σε εμάς δεν εχω δει ποτέ στο Καλοχώρι, μονο στο τσαΐρι στην Επανωμη (Ποταμος) και στις αλυκες στο Αγγελοχωρι. Αλλα εκει ειναι απλησιαστα, θελεις πολυ μεγαλο τηλεφακο, 500ρη τουλαχιστον.
Ειναι με την Canon M, και τον Tamron 70-300 vc. Για εκεινους που λενε περιπου οτι η Μ δουλευει μονο στο ...χειροκινητο.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Στο Καλοχωρι διαβασα σε ενα αρθρο οτι ερχονται κ πηγα μια βολτα :)

Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Ευχαριστώ παιδιά. Teobot, και στο Αγγελοχώρι και στην Επανωμή θα βρεις, αλλά θα πρέπει να τα πλησιάσεις αρκετά για να πάρεις καλό πλάνο. Βέβαια εκεί έχει ενδιαφέρον και το περιβάλλον (αλυκές/λιμνοθάλασσα)

flamingos by S_end, on Flickr

εδώ είναι στον Ποταμό Επανωμής, με Tamron 200-500 + Tamron 1.4x (= 700mm) σε 5D2, πριν σχεδόν 3 χρόνια. Και πάλι με κάποιο ελαφρό κροπ, νομίζω (δυστυχώς η μεγάλη απόσταση, άνω του μισού χιλιομέτρου, μειώνει και την ευκρίνεια λόγω ατμόσφαιρας)