Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Ενα βιντεακι κ απο εμενα...Εχει τα θεματα του μιας κ ηταν χερατο στα 210, αλλα το αγαπημενο μου σημειο ειναι μετα το 1:30 οπου το μοντελο γινεται σιλουετα κ μοιαζει με κομικ :)

Spider in action by Teo Bot, on Flickr

Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Θόδωρε δύο φορές συγχαρητήρια , μία για το βίντεο (καλή σκέψη και υλοποίηση) ................................................και μία που έμαθα πως στο flickr μπορεί να ανεβάσει κάποιος και βίντεο :bang:

Re: Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Πολύ ωραίο βίντεο.
Μπράβο.

Ευχαριστω φιλε μου!

Θόδωρε δύο φορές συγχαρητήρια , μία για το βίντεο (καλή σκέψη και υλοποίηση) ................................................και μία που έμαθα πως στο flickr μπορεί να ανεβάσει κάποιος και βίντεο :bang:

χεχε χαιρομαι που σου αρεσε κ που εμαθες για το βιντεο στο flickr :)

Χαχα και γω τωρα τομαθα!

Θοδωρη ωραιο, βαλε καμια μουσικουλα ομως αντι για τις κορνες. ;)

Χαχα και γω τωρα τομαθα!

Θοδωρη ωραιο, βαλε καμια μουσικουλα ομως αντι για τις κορνες. ;)

Σωστος!! Thanks!! :music-smiley-005:

3 μήνες κυνηγητό.
έβγαινα έξω τη νυχτερινή βόλτα με το σκύλο και κουβαλούσα Νικον με 70-300 και φλας μαζί για να την πετύχω.
Πάντα την έχανα για λίγο.
Τελικά σήμερα το πρωί αποφάσισε να έρθει στην απέναντι πολυκατοικία να γνωριστούμε καλύτερα σχεδόν ξημερώματα. Έψαχνε μέρος να κοιμηθεί νυκτόβια ως είναι.
Μακριά ακόμα και για τον 300άρη αλλά δεν πειράζει. Τουλάχιστον πλέον είμαστε φίλοι :-)
Παιδιά της πόλης και οι δύο...

ποιο πολυ μου αρεσει η δευτερη:a0210:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

h6OpdHY.jpg
αν και ακαταλληλη...:2thumb22sup:

Κι οι δυο καλές! Η πρώτη παιχνιδιάρα, η δεύτερη μου βγάζει μια γλυκιά αίσθηση...

Και το παλικάρι που πατάει το κουμπί, δεν πάει άσχημα... :ernaehrung004:

Εφόσον είμαστε στο τμήμα Φωτογραφία κι όχι Eξοπλισμός , δε βλέπουμε το μέσον αλλά το χρήστη.
+1000 Δημήτρη

Εγώ σοβαρός? Αν μου ξαναμιλήσεις έτσι θα σε μπανάρω και μετά θα αυτομπαναριστώ για πάντα! :flipout:

Ο φίλος dstil στενοχωρηθηκε και είπα να τον παρηγορησουμε .
Μην έχουμε κι εσένα τώρα 2 μέτρα παλικάρι :flipout: