Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Οι σχέσεις (εάν δεν κοπούν μαχαίρι) συνήθως δυναμώνουν μετά από έναν καυγά !!!

Ωραίο ξεφοντάρισμα .............φοβερός και ο τίτλος !!!

Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Ουυαααουυυ ρε Μητσο!! To raw μπορει να το χεις στο κλασιμο, αλλα το jpeg το εχεις σπουδασει ρε φιλε.. Φοβερη φωτογραφια.!

υγ. Δεν θελω να το παινευτώ, αλλα πες μου, ειχα δικιο τελικα οταν σου λεγα οτι τζαμπα την κακιζεις την xz-2? Την ψυχη μου βγαλες παναθεμασε :flipout: Σταματησες να ασχολησε με το flare και την εχεις ξεζουμισει την κακομοιρα την xz-2 κανονικα!! 1000 μπραβο απο μενα για την ολη προοδο που εχεις κανει στην φωτογραφια γενικοτερα. Πολυ καλος! :SFGSFGSF:

Ουυαααουυυ ρε Μητσο!! To raw μπορει να το χεις στο κλασιμο, αλλα το jpeg το εχεις σπουδασει ρε φιλε.. Φοβερη φωτογραφια.!

υγ. Δεν θελω να το παινευτώ, αλλα πες μου, ειχα δικιο τελικα οταν σου λεγα οτι τζαμπα την κακιζεις την xz-2? Την ψυχη μου βγαλες παναθεμασε :flipout: Σταματησες να ασχολησε με το flare και την εχεις ξεζουμισει την κακομοιρα την xz-2 κανονικα!! 1000 μπραβο απο μενα για την ολη προοδο που εχεις κανει στην φωτογραφια γενικοτερα. Πολυ καλος! :SFGSFGSF:

Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη! :)

Βασικά έχεις απόλυτο δίκιο. Αναλώθηκα πέραν του δέοντος με το flare, το οποιο μπορω πλεον να το αποφευγω οταν χρειάζεται. Και οντως αν είχες συμφωνήσει μαζι μου εκεινη την περιοδο που έβλεπα μόνο τα αρνητικά και κανενα απο τα θετικα, η μηχανη θα ειχε πουληθει, ο αγοραστής είχε βρεθει άλλωστε. Αρα ευχαριστω! :)
Στο κάτω-κάτω οι περισσότερες μηχανές όλο και κάτι έχουν (τα διαβάζουμε και εδώ στο φορουμ). Για τα 250ε πάντως που έδωσα δηλώνω υπερευχαριστημένος, όντας μια από τις πιο vfm αγορες της ζωής μου. Ελπίζω και με την επόμενη μηχανή μου να νιώσω το ίδιο!

:a0210::ernaehrung004:

Τις προαλλες σε θυμηθηκα.. Εκανε το κλασσικο που τραβας μια φωτογραφια και σου βγαζει και μια 2η δωρο.. εε η δευτερη ηταν καλυτερη απο την πρωτη και λεω κοιτα να δεις που βοηθησε μια φορα και αυτο το κουσουρακι χαχαχαχα

teobot η βινιετα που εχεις βαλει παραειναι κοντα στο προσωπο του αλογου και εμποδιζει το ματι θεωρώ.

teobot η βινιετα που εχεις βαλει παραειναι κοντα στο προσωπο του αλογου και εμποδιζει το ματι θεωρώ.

ειχα κ εγω τους ενδιασμους μου αλλα το εκανα βιαστικα...Σε ευχαριστω για την παρατηρηση :)

Βρε τι με βρήκε στα καλά καθούμενα , στο πίσω μέρος του καταστήματος ήρθε μία λεχώνα με τρία ξώγαμα ...

τουλάχιστον δεν θα πλησιάσει ερπετό .....................και όχι μόνο .

Καταπληκτική φωτογραφία :a0210:
Οπως ΟΛΕΣ οι προηγουμενες (να προσθέσω).
Αγαπημένο νημα που κοιτάζω συχνα αλλα δεν κάνω ποστ γιατι δεν ειμαι φωτογραφος.
:music-smiley-005:

Ευχαριστώ , ίσως κανείς μας δεν είναι φωτογράφος , το χόμπι μας κάνουμε -bye-