Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Re: Οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Πώς να δουλέψει κανείς στον υπολογιστή με τη Μινιόν σε ρόλο μπάστακα...;

Minion-2.jpg

Απάντηση: Οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Τα ιδια προβληματα ειχα και με τον Oliver...
31af9f2f93265710ef5c5f3e3baa6cb5.jpg

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

χαχαχα, απιθανος ο γατος σου Αντωνη, σαν ψευτικος ειναι, σαν λουτρινο ζωακι! Καλη χρονια φιλε!!

Πολυ ομορφες οι φωτο των γατων, πολυ εντυπωσιακη και αυτη του cacau! Εκτιμω ιδιαιτερα τους γατοφιλους :))

Και επειδή αγαπάω τα ζώα γενικώς, το έφερα στο σωστό νήμα Γιώργο!

...Μου αρέσει, αλλά να σου πω κάτι: έχεις διάφραγμα 2,8 με χρόνο 1/500, ενώ είχες άνετο περιθώριο να κλείσεις λίγο στο 4-5,6. Θα είχες μεγαλύτερο βάθος πεδίου και θα ήσουν πιο κοντά στην βέλτιστη απόδοση του φακού. Οπότε το τρίχωμα του γατιού θα έβγαινε όλο εστιασμένο και με καλύτερο μικροκοντράστ.

Να κάθεται μπροστά στην οθόνη κρύβοντας τα κομμάτια μου, άντε να το καταπιώ. Θέλει να είναι μαζί μου, πολύ τρυφερό...

Minion-chess-a.jpg

Να αποκτά ενδιαφέρον για την παρτίδα και να κρύβει και τα κομμάτια του αντιπάλου, άντε να το καταπιώ κι αυτό. Η γάτα μου μοιράζεται το πάθος μου για το σκάκι!

Minion-chess-b.jpg

Να θέλει όμως να κάνει κινήσεις αντί για μένα, ε αυτό πάει πολύ!

Minion-chess-c.jpg

Το ξαναγράφω για να το ακούνε κάποιοι: ζώο στο σπίτι=χαρά!

Έχει κερδίσει την καρδιά μου, αυτό είναι σίγουρο!
Όπως και όλων στην οικογένεια!

brown-cat-smiley-emoticon.gif

"Σκυλίσια ζωή" σου λέει μετά!

...πολύ χαρωπή σκηνή!

Οπως βγηκαν απο την μηχανη,χωρις καμμια επεξεργασια.
Imu2hwZ.jpg

OeHq09f.jpg

Γιώργο, τέτοια θέμα για να αναδειχθεί θέλει προσοχή στο background, πολύ πληροφορία γύρω του που τραβά το μάτι, ωραίο χρωμα, καλή η σκεψη να χαμηλωσεις στο επίπεδο της , ήθελε κιαλλο όμως.

Γιώργο, τέτοια θέμα για να αναδειχθεί θέλει προσοχή στο background, πολύ πληροφορία γύρω του που τραβά το μάτι, ωραίο χρωμα, καλή η σκεψη να χαμηλωσεις στο επίπεδο της , ήθελε κιαλλο όμως.

Κωστα το f ειναι τερμα ανοικτο στο /f2,τι αλλο να εκανα;Περισσοτερο ανεβασα το κλικ,γιατι ειναι ατοφιο jpeg αρχειο και ειναι νοστιμο παναθεμα το!!!!!!

Χα χα παρε μια FF να βρεις την υγεία σου :flipout: ελα βρε σε πειράζω γιατί ξέρω οτι γλυκόκοιτάς !

Κοίτα η πρώτη είναι στατική και όπως σου είπα η θέση δεν σου επέτρεπε να κανεις πολλά πράγματα, στη δεύτερη που κινήθηκε και ήρθε κεντρικά πήγε να προκυψει κάτι ενδιαφέρον ανάμεσα στις δυο χρωματιστές αντλίες και εσύ έξυπνα χαμηλωσες, ένα κλικ πιο δεξιά με όρθιο κάδρο και πιστευω θα ήταν μια αρκετά καλή λήψη με την χηνόπαπια να είναι τερματοφύλακας ανάμεσα στις αντλίες :idea:

Χα χα παρε μια FF να βρεις την υγεία σου :flipout: ελα βρε σε πειράζω γιατί ξέρω οτι γλυκόκοιτάς !

Κοίτα η πρώτη είναι στατική και όπως σου είπα η θέση δεν σου επέτρεπε να κανεις πολλά πράγματα, στη δεύτερη που κινήθηκε και ήρθε κεντρικά πήγε να προκυψει κάτι ενδιαφέρον ανάμεσα στις δυο χρωματιστές αντλίες και εσύ έξυπνα χαμηλωσες, ένα κλικ πιο δεξιά με όρθιο κάδρο και πιστευω θα ήταν μια αρκετά καλή λήψη με την χηνόπαπια να είναι τερματοφύλακας ανάμεσα στις αντλίες :idea:

Εσυ παιζεις με τον πονο μου.Με 'βγαλες απο εξοδα και τωρα με ξαναπιλατευεις.Δεν παλευεσαι!!!!:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Σε έχω στην σανίδα στην πλώρη και σε σπρώχνω σιγά σιγά, έχω μοιράσει οδοντογλυφίδες και στα θηρία από κάτω :ban-aki: -bye-

Τα χρώματα είναι πολύ ωραία, αλλά μια και τα καρέ είναι... τζάμπα, πειραματίσου με διαφορετικές "ματιές"! Εδώ ας πούμε, η πάπια από μόνη της είναι ενδιαφέρουσα - έχει υφές, χρώμα, ζωή... - οπότε θα μπορούσες να της ρίξεις και μερικές από ψηλά (χέρια σηκωμένα, οθόνη προς τα κάτω) ώστε να γράψει μόνη της πάνω στα σανίδια. Απλά σκέψεις αναφέρω...

Τα χρώματα είναι πολύ ωραία, αλλά μια και τα καρέ είναι... τζάμπα, πειραματίσου με διαφορετικές "ματιές"! Εδώ ας πούμε, η πάπια από μόνη της είναι ενδιαφέρουσα - έχει υφές, χρώμα, ζωή... - οπότε θα μπορούσες να της ρίξεις και μερικές από ψηλά (χέρια σηκωμένα, οθόνη προς τα κάτω) ώστε να γράψει μόνη της πάνω στα σανίδια. Απλά σκέψεις αναφέρω...

Καλησπερα Δημητρη.3 κλικ εγιναν ολα και ολα.Δεν υπηρχε χρονος και σκεψη για τιποτα περισσοτερο.Τα χρωματα και οι υφες μου κεντρισαν το ενδιαφερον γιαυτο το εκανα.Τις φωτογραφιες τις ανεβασα εδω για να δειξω τι ωραιο αρχειο δινει επιτοπου η fuji.