Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Απάντηση: Οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Σε έχω στην σανίδα στην πλώρη και σε σπρώχνω σιγά σιγά, έχω μοιράσει οδοντογλυφίδες και στα θηρία από κάτω :ban-aki: -bye-

το βλεπω και δεν γνωριζω το τροπο να το αποφυγω.-bye-

Καλησπερα Δημητρη.3 κλικ εγιναν ολα και ολα.Δεν υπηρχε χρονος και σκεψη για τιποτα περισσοτερο.Τα χρωματα και οι υφες μου κεντρισαν το ενδιαφερον γιαυτο το εκανα.Τις φωτογραφιες τις ανεβασα εδω για να δειξω τι ωραιο αρχειο δινει επιτοπου η fuji.

Πράγματι πολύ ωραία έντονα χρώματα... Κατά τα λοιπά τα παπιά όπως όλα τα πουλιά όταν τα πλησιάζεις είναι ανήσυχα δεν "σου κάθονται".

Υ.Σ.Οπότε βάλε στον προϋπολογισμό της μετάβασης και ένα ποσό για κάποιον τηλεφακό (ξεκίνα και γυμναστική για το κουβάλημα) :bigcry::flipout:

Re: Οι φιλοι μας τα ζωα !!!

DSCF7001
by Sokos, on Flickr
Αμφιταλαντευόμουν αν θα την ποστάρω εδώ η στα Χρώματα.
SooC με τον φτηνιάρη το 50-230 :)

Και στα δυο μια χαρά ταιριάζει! Όσο για τον φτηνιάρη... ...μια χαρά κάνει την δουλειά!

edit: κι η παρεούλα άψογη, αν και θα προτιμούσα να έχει χρώμα!

Αυτός ο μικρούλης βρέθηκε χτυπημένος στο πόδι να περιπλανάται, τον μάζεψαν γειτονισσες ,γιατρεύτηκε, καλλωπίστηκε , εμβολιάστηκε και τώρα ζει στον ακάλυπτο μας.
Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση πόσο καλός είναι, ήσυχος φιλικός και παιχνιδιάρης. Εχει κινηθεί διαδικασία για την αναζήτηση νέου σπιτιού και ελπίζω να βρεθεί κάτι που του αξίζει!

LjM2D4b.jpg

MiMix 2s portrait mode / snapseed

Πριν κάτι μήνες βρήκε και η μητέρα μου μια μικρουλα,την οποία την είχε χτυπήσει αυτοκίνητο στο πόδι..Την μάζεψε και την υιοθέτησε ...Οι χαρές που κάνει όταν πηγαίνω στο χωριό είναι απερίγραπτες..Την επόμενη που θα πάω θα την τραβήξω καμία φωτό...
Για την ώρα.. (ελπίζω να βλέπεται).

_5088174.jpg

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Αν και τώρα την βλέπω στο tablet νομίζω πως είναι πιο σωστός ο γενικός φωτισμός του θέματος από τις προηγούμενες, εδώ αν άλλαζα κάτι θα ήταν τοπικά λίγο ανέβασμα τα σκοτεινά γύρω από τα μάτια μόνο, το βλέμμα του είναι ολα τα λ7.

Σάκη αν είχα μονοκατοικία θα στον έκλεβα !

Τα λατρεύω αυτά τα πλάσματα..Είναι τόσο φιλικά...Αν δεις την φάτσα τους καλά θα δεις ότι έχει χαρακτηριστικά από σκύλο,γάτα και πίθηκο...(λογικό το τελευταίο αφού ανοίκουν στους προπιθηκους.)
Για τα μάτια +1 αλλά δεν θέλησα να το πειράξω πέρα από την όξυνση.

Απάντηση: Re: Οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Αν και τώρα την βλέπω στο tablet νομίζω πως είναι πιο σωστός ο γενικός φωτισμός του θέματος από τις προηγούμενες, εδώ αν άλλαζα κάτι θα ήταν τοπικά λίγο ανέβασμα τα σκοτεινά γύρω από τα μάτια μόνο, το βλέμμα του είναι ολα τα λ7.

Σάκη αν είχα μονοκατοικία θα στον έκλεβα !

Κωστα αν ειχα μονοκατοικία θα τον ειχα κρατήσει και εγω!!! Δυστυχώς είναι μεγάλο αγόρι και θέλει χώρο, δεν είναι διαμερίσματος (αν και μια γειτόνισσα ειναι το τσακ να τον πάρει σπίτι της, οπου εχει χωρο)

yRFHrEq.jpg

IMG-20190423-102127.jpg

Αυτό ήταν ποιο μεγάλο από την παλάμη μου και έχω χέρι κουπί.
Δείτε στο κέντρο σαν πρόσωπο μοιάζει.

Re: Απάντηση: Οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Πωω... Βλέμμα που σε διαβάζει κατάβαθα!

Με σκαναρε για τα καλά και ύστερα με άφησε να το χαιδεψω...Και τα παρακάτω δεν είχαν θέματα αλλά δεν πλησίασα πιο κοντά από τα 5 με 6 μέτρα..

P1012172-03.jpg