Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

ασε ρε συ εδω εδωσα προσφατα την kiev μου θα παω να μπλεξω με αεροκαμερα του δευτερου παγκοσμιου ? 👀

Με το ζορι κραταω την Bolex μου.

Kosh είμαστε για κλάματα... στο φόρουμ του μεγάλου φορμά κυκλοφορεί ένας θείος που φωτογραφίζει/εμφανίζει κτλ από το ...1938...👀 και διδάσκει από το 1951...
Σήμερα στα 92 του φωτογραφίζει ακόμη σε μεγάλο/σούπερ μεγάλο φορμά ενώ εμείς δεν μπορούμε μια κίεβ να κουβαλήσουμε...😂

• Haha
  • Wow
Reactions: kbouk and cacau
Aν ειχε να ζησει απο αυτο θα το βλεπαμε αυτο. Ο καθενας οταν κανει το χομπυ του απλα μπορει να το κανει και με καμερα σε τριαξονικο. ;)

Οταν μπαινει ο παραγοντας πρακτικοτητα/χρηστικοτητα ολα πανε περιπατο.

πρέπει ακόμη να κάνει σεμινάρια εδώ και εκεί...
(βλέπεις τώρα που μεγάλωσαν και τα δισέγγονα κάπως πρέπει να γεμίσει τον χρόνο του 😂 )

Last edited:
Aμα νυσταξει, ουτε να μαστορεψω ουτε να γραψω στο φορουμ μπορω.. :)
qetKxw0h.jpg

Αν και πολύ νεαρή για τα γούστα μου :ROFLMAO: έχει και αυτή δικαίωμα στην εργασία...

όμως σήμερα, μάνα και γιός όμως δεν έδειξαν το παραμικρό ενδιαφέρον προς αυτή ή τον φωτογράφο
P3820396bcs.jpg

προχθές όμως η κεραμιδόγατα είχε εντελώς διαφορετική στάση (μέχρι που κατάλαβε πως από το φακό δεν θα έβγαινε φαγητό, οπότε εξαφανίστηκε και αυτή 👀)
P3820407cs.jpg

Και ο γκόμενος της Φρόσως στο χωριό !
Ένα υπέροχο σκυλί που το βρήκαν παρατημένο. Ο cookie !
20210621_201755.jpg

• Like
Reactions: pauleta and cacau