Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Sanitize your hands before hug me by Photo Marvel, on FlickrΈχουν τρομερή φωτογένεια τα άτιμα!Βρε τους άτιμους τους αίλουρους...
Όχι, δεν είναι, έριξα 2 γερές με το IrfanView πριν το στείλω.Το γονατισες στο sharpness και εσυή ιδεα μου ειναι ?
Όσο την κοιτάω/θαυμάζω, τόσο πιο πολύ μου αρέσει. Δεν ξέρω τι φταίει (πέρα από το ιδανικό timing): το contrast, τα χρώματα, το φως της ημέρας, συνολικά ο τρόπος που γράφει ο Nikkor 35mm ή η D750 καθαυτή (εάν κρίνω από το EXIF). Εύγε!Εικαζω οτι ειναι το σωστο νημα για τον γλαρο που παιρνει το πρωινο του.
Σε ευχαριστω.Όσο την κοιτάω/θαυμάζω, τόσο πιο πολύ μου αρέσει. Δεν ξέρω τι φταίει (πέρα από το ιδανικό timing): το contrast, τα χρώματα, το φως της ημέρας, συνολικά ο τρόπος που γράφει ο Nikkor 35mm ή η D750 καθαυτή (εάν κρίνω από το EXIF). Εύγε!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.