Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Και άλλες φώτο απο την Ντόνα μας...

Attachments

• P1010567.JPG
    P1010567.JPG
    144 KB · Views: 46
  • P1020019.jpg
    P1020019.jpg
    57.2 KB · Views: 46

Ενας διαφορετικος τρόπος λήψης που κάνει τα ήδη συμπαθητικά ζωάκια ακόμη πιο αστεία είναι με ευρυγώνιο πάνω στην μουσούδα τους :)

χεχε μου θύμισες τώρα τρελές ατάκες απο South Park...

Έχουν κανει τα πιτσιρίκια και καλα ειδησεογραφική εκπομπή για το σχολικό κανάλι, αλλα τους σκοτώνει στις μετρήσεις ένας άλλος που το θέμα τις εκπομπής του είναι "cute animals shot with a wide angle lens"...

Απίθανες στιγμές!!!

Το γατόσκυλό μου ο Πελοπίδας..Λίιιιγο φοβισμένος καθώς η photo βγήκε ενώ πλέαμε στο πέλαγος, αλλά οκ :D

All credits for the pic go to Μιχάλης Θ.

DSC_2658_resized.jpg

alex, Καθοτι fan του South Park που είμαι, θέλω να μου πείς επεισόδιο να το κατεβάσω!! :)

alex, Καθοτι fan του South Park που είμαι, θέλω να μου πείς επεισόδιο να το κατεβάσω!! :)
Απο την 8η σεζόν το quest for ratings. Αν δεν το βρεις πές να στο ανεβάσω στο rapidshare. Όπως και όποιο άλλο θες μέχρι και την 11η σεζόν...

Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Φίλε pixelfun διέγραψα διπλό πόστ που προφανώς έκανες άθελά σου. Εξ άλλου ο Spyros έχει ήδη απαντήσει. Συμβαίνει κάποιες φορές ο server να αργεί να ανταποκριθεί στο reply post, εκεί χρειάζεται λίγη υπομονή.
Τώρα εσύ ανέβασες το ίδιο θέμα για τρίτη φορά...

Last edited:
Re: Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Φίλε pixelfun διέγραψα διπλό πόστ που προφανώς έκανες άθελά σου. Εξ άλλου ο Jim έχει ήδη απαντήσει. Συμβαίνει κάποιες φορές ο server να αργεί να ανταποκριθεί στο reply post, εκεί χρειάζεται λίγη υπομονή.
Τώρα εσύ ανέβασες το ίδιο θέμα για τρίτη φορά...

με συνέπεια ο δικός μου σχολιασμός να βρίσκεται ακριβώς πάνω
απ το θέμα:flipout:

Μάλλον Βασίλη πήγαμε να διαγράψουμε το δεύτερο ποστ με μόνο περιεχόμενο "delete" ταυτόχρονα, και σβήστηκε και το κανονικό...

Sorry βιαστικη κινηση και εγεινε χαμος την επομενη φορα θα προσεχω με το κλικ που κανω διοτι εκτος απο τον αργο σερβερ μου φενεται εχω γρηγορο δαχτυλο .