Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Μονιμος κατοικος στον κηπο μου,και εξαιρετικα συμπαθης.Ακακος και
μονιμα πεινασμενος για μαρουλια.Close up Cannon 400D.

f25278af.jpg

Αντε να φας μοσχαρακι τωρα -bye-

τωρα τι μαγικο εχεις κανεις εδω?

θες να μας πεις 2 λογια (φακος, επεξεργασια...

Σκεφτομαι οτι πρεπει να εχεις κανει πολυ προσεγμενη επεξεργασια, μικρη μεν αλλα προσεγμενη (ειναι super high definition) και να την εχεις τραβηξει με κανα εξωτικο φακο.

τωρα τι μαγικο εχεις κανεις εδω?

θες να μας πεις 2 λογια (φακος, επεξεργασια...

Σκεφτομαι οτι πρεπει να εχεις κανει πολυ προσεγμενη επεξεργασια, μικρη μεν αλλα προσεγμενη (ειναι super high definition) και να την εχεις τραβηξει με κανα εξωτικο φακο.

Thanks nilo νασε καλα και βλεπω μυριστηκες την επεξεργασια μου πολυ καλα.

Η ολη επεξεργασια εγεινε σε Lab φωτοσοπ και πειραξα τους μεσεους τονους χρωματον και εκανα τα μοσχαρακια λιγο μαλακα και φωτισμενα παραπανω λιγακι και φυσικα εδωσα οξυτητα στο rgb & lab .

Θα βαλω οδηγιες σε αλλο ποστ περι επεξεργασιας μολις βρω ευκερια.

Ο φακος που εκανα χρηση εχει μερικα κουσουρια και μου καθετε στον λαιμο τελευτεα πρεπει να κατσω κατω να δω που ειναι τα κουσουρια του και τι να αποφευγο γιατι κανει πολλες πατατες .
Ο Νικον 70-200 2.8 VR & D3 .

Mourning Dove Ελληνικα 18ουρα ?
Το πουλι αυτο με ξυπνουσε καθημερινα επι ενα μηνα περιπου ωσπου μια μερα δεν αντεξα και το πυροβολησα με την D200 & 200 , 2.0 VR.

@ pixelfun

Επειδη τα χρώματα των φωτογραφιών σου όπως εμφανίζονται στον IE7 (αλλά και σε όλες τις εφαρμογές που δεν κάνουν διαχείριση χρωματικου προφίλ) μου φαίνονται πολυ υπερκορεσμένα, ενω αν τις ανοίξω στο PS με προφίλ sRGB φαίνονται πιό αληθινα αλλά κάπως ακόρεστα και σκοτεινά... θάθελα να μας γράψεις ποιός είναι ο τρόπος να δούμε σωστά τα χρώματα των φωτο σου.

Ενημερωτικά, αν κάνω "assign to adobe RGB" βλέπω περίπου τον ίδιο κορεσμο που εμφανίζεται στον ΙΕ7 αλλά μεγαλύτερο κοντραστ-λιγοτερη φωτεινότητα.

@ pixelfun

Επειδη τα χρώματα των φωτογραφιών σου όπως εμφανίζονται στον IE7 (αλλά και σε όλες τις εφαρμογές που δεν κάνουν διαχείριση χρωματικου προφίλ) μου φαίνονται πολυ υπερκορεσμένα, ενω αν τις ανοίξω στο PS με προφίλ sRGB φαίνονται πιό αληθινα αλλά κάπως ακόρεστα και σκοτεινά... θάθελα να μας γράψεις ποιός είναι ο τρόπος να δούμε σωστά τα χρώματα των φωτο σου.

Ενημερωτικά, αν κάνω "assign to adobe RGB" βλέπω περίπου τον ίδιο κορεσμο που εμφανίζεται στον ΙΕ7 αλλά μεγαλύτερο κοντραστ-λιγοτερη φωτεινότητα.

Κατεβασε το Safari αυτο πρεπει να λιτουργει καλα σε πισι , εγω εχω Macintosh και το ιδιο μου παρουσιαζει οταν κανω χρηση το firefox αλλα με το σαφαρι κανενα προβλημα.

Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

H πλειονότης των μελών όμως χρησιμοποιεί FF, με τους Opera & IE7 σε δεύτερη μοίρα.

Η ολη επεξεργασια εγεινε σε Lab φωτοσοπ και πειραξα τους μεσεους τονους χρωματον και εκανα τα μοσχαρακια λιγο μαλακα και φωτισμενα παραπανω λιγακι και φυσικα εδωσα οξυτητα στο rgb & lab .

.

Εγω θα ηθελα να δω ακριβως την ιδια φωτογραφια (με τα μοσχαρακια) χωρις ομως καμμια επεξεργασια, περα απο το σχετικο resize αν ειναι ευκολο...

Λοιπον εγω εχω safari σε ολα τα mac και εχω παθει πλακα με τα χρωματα του pixelfun. Oπως επαθα και τωρα πλακα γιατι ποτε δεν ειχα φανταστει οτι ο browser παιζει ρολο στα χρωματα μιας φωτο και μαλιστα τοσο σημαντικο οπως λετε. Δηλ θα πρεπει να κανουμε μια επεξεργασια για safari μια για ΙΕ μια για FF κλπ. Θα τρελλαθουμε τελειως...

Re: Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Για τον Firefox υπάρχει σχετικό θέμα εδώ

Ευχαριστώ Βασίλη, δούλεψε .:grinning-smiley-043

@ Pixelfun
Ομως κάτι δεν πάει καλά και πάλι.... τα λευκά στα μοσχαράκια μπλεδίζουν και οπτικά (ειδικά η στάμπα στο δόξα πατρί) αλλά και στην μέτρηση με το σταγονόμετρο φαίνεται το B 20 μονάδες πάνω απο τα R,G. Και μου φαίνεται πολύ περίεργο να το ήθελες έτσι.

Αναρωτιέμαι αν παίζει κάποια ασυμβατότητα μεταξύ Windows vs OS-X οσον αφορά τη διαχείρηση χρώματος.

Οτι και νακανε η παπια συγχωρειται..αφου στην φωτογραφια βγηκε τελεια.:a0210:
Φανταστικα χρωματα.

φανταστικά χρώματα που κάνει η φύση στα ζώα και πολύ ωραία τα έκανες capture φίλε Pixelfun!