Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Στην μηχανη αυτη D200 ειχα δωσει μεγαλη προσοχη και μαλιστα ειχα ριξει αιμαι για να κανω μερικα δικα μου custom curves . Η D200 ειναι μανουλα σε χρωματα και πειραγματα .

Re: Seagulls

Το αμερικανικο δουλευει καλα αλλα σε πολλες φωτο κολαη σαν τρελο το ατιμο.

Ας βαλω μερικες καινουργιες με τα γλαροπουλα μου .

Last edited:
Απάντηση: Seagulls

Eσύ φίλε μου πρέπει να βγάλεις λεύκωμα με γλάρους και θαλασσοπούλια....εάν δεν το έχεις βγάλει ήδη! :a0210:

Απάντηση: Seagulls

Eσύ φίλε μου πρέπει να βγάλεις λεύκωμα με γλάρους και θαλασσοπούλια....εάν δεν το έχεις βγάλει ήδη! :a0210:

+1000!!!!
Είναι απίστευτες οι φωτογραφίες σου!

Δεν έχουνε δηλαδή επεξαργαστεί καθόλου στο photoshop; Από τη μηχανή είναι;
Μπράβο η D200!!!

φυσικα και ειναι επεξεργασμενες George. Απλως ο pixelfun κανει παρα πολυ καλη επεξεργασια. Χωρια που για να καθησεις να κανεις προσωπικα custom curves στη μηχανη σου που να σου απογειωνουν την ποιοτητα εικονας, πρεπει να το παιζεις το αθλημα στα δακτυλα.

Εννοείται Νίκο πως δεν το είπα υποτιμιτικά για τον pixelfun, ότι και καλά δεν κάνει δουλειά αυτός αλλά το Photoshop. Το αντίθετο μάλιστα εννοούσα. Για να μην παρεξηγηθώ.
pixelfun :grinning-smiley-043

Δεν έχουνε δηλαδή επεξαργαστεί καθόλου στο photoshop; Από τη μηχανή είναι;
Μπράβο η D200!!!

Με επεξεργασια και χωρις επεξεργασια η D200 ειναι μια μηχανη αξιοπρεπεστατη με φανταστικα χρωματα και πληροφορια .
Το πρωτο δειγμα με λιγη επεξεργασια και ο κυκνος οπως το εβγαλε η μηχανη και εκει θα μπορουσε να ειναι perfect αλλα ετσι το ηθελα .

Re: Απάντηση: Seagulls

Ευχαριστω βασιλη , ειχα κανει κατι ψιλο δουλειες για ενα περιοδικο αλλα με την οικονομια που εχουμε τωρα μου φενεται θα πιασω τους γλαρους και θα τους κανω γλαροσουπες :laugh::laugh::laugh:

Re: Seagulls

Και μερικες με την γιαγια D100 μπορει να γερασε αλλα το χρωμα της δεν εχασε , λετε να ειναι οπως λενε η γρια κοτα εχει το ζουμι ? :laugh:

Την εχω απο την πρωτη μερα που βγηκε στην αγορα εδω και πολλα χρονια και δεν λεει να τα τιναξει εχει τραβηξει του χριστου τα παθη αλλα δεν λεει να σταματησει , εως και μπαλα επεζα μαζι της .

Μολις πηρα τους Converters X2 και την "πληρωσανε" κατι γατακια της γειτονιας.Με ενα πιατακι απο ψαροκοκκαλα πιστευω να αποζημιωθηκανε για τις ποζες.Ολες τραβηγμενες χωρις τριποδο αποσταση γυρω στα 15 μετρα. Cannon 400D 200mm Tele X2 .Με τον Saitex εμεινα σχετικα ικανοποιημενος περισσοτερο απο τον Vivitar.
(και οι δυο χτυπημενοι made in Japan)

--Img_3876.jpg

-Img_3874.jpg

-Img_3883.jpg

-Img_3880.jpg

-Img_3877.jpg

-Img_3888.jpg

...Και επειδη οπως λενε " η περιεργεια σκοτωνει την γατα" επιχειρησα να προσεγγισω περρισοτερο τα "θυματα" μου.Στην μιση αποσταση περιπου
μονο ενα θυμα αποδειχτηκε αρκετα γενναιο για να ποζαρει.Η ανησυχια
ειναι ζωγραφισμενη στα ματια του ..αλλα η εστιαση καλυτερεψε αρκετα
παρολο που ειχα ενα καγκελο στο οπτικο μου πεδιο.Δυστυχως οι γατουλες αν και τις ταιζω καθημερινα ειναι αρκετα "αγριες" για να επιχειρουσα κατι πιο κοντινο...νομιζω οτι στα 7 μετρα περιπου ειχα αρκετα καλα αποτελεσματα.
(μην ξεχναμε οτι ο φακος (jupiter 200 mm)δεν ειναι και τιποτα κορυφαιο) -bye-

---Img_3934.jpg

---Img_3925.jpg

Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Nτίνο φίλε μου, κάτι πρέπει να κάνεις με το white balance της μηχανής σου :nounder::nounder: Τα λευκά έχουν απλώς εξαφανισθεί και τη θέση τους έχει πάρει μια έντονη χροιά μαντζέντας.

Εγω εχω σηκωσει την ρυθμιση αυτη Billy.
WB SHIFT/BKT B9,M9/±0. (με αλλα λογια τερμα)
Απλως μου αρεσει πολυ σε μπλε και μαντζεντα γιατι ζωντανευει την εικονα
και δεν χρειαζεται να σηκωνεις πολυ στο φωτομαγαζο τα χρωματα.

Υπαρχει και η περιπτωση να βλεπω διαφορετικα πραγματα στον δικο μου browser.(αυτο δεν το ειχα σκεφτει)

Last edited:

ntinos17 για το λευκο σε σκιερα μερη προσπαθησε να βαζεις πιο ζεστες ρυθμισεις ασπρου στην μηχανη κανε μια δοκιμη σε ιδια σκιερα μερη ναπαρεις τον αερα που λενε να δεις τι γινεται . Ολες η μηχανες σε σκιερα μερη εχουν προβλημα αν δεν βαλεις χερι το White balance .

Οσο για της γατες καλες αλλα πολυ soft ειναι και θα σου συνιστουσα να δοκιμασεις χωρις τον τελεκονβερτερ .

Εχετε δικιο παιδια και οι δυο.Ο Browser ητανε στο false και ο τελεκονβερτερ δεν τον βλεπω να πηγαινει πανω απο 5-7 μετρα Pixelfun.Λες και τα ειχα κανει blur ητανε στα 15 μετρα.Θελει ακομα πολυ δουλεια στα σκιερα μερη πραγματι.Αλλαζει τα παντα η σκια.

Τις μαζεψα λιγο στο φωτομαγαζο.Ελπιζω να βλεπονται τωρα.

_---Img_3925.jpg

_---Img_3934.jpg

Σε γατες προτιμω την D3 αλλα η παλεμαχος D200 δεν τα πηγε και ασχημα.
Σε εκτυπωση μεγαλη που εκανα και με αλλο κοψιμο ειναι μουρλια παντως .