Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

ητανε ενα ωραιο ανοιξιατικο μεσημερι 7/3/2007 ωρα 15:21 μετα απο περιηγηση στην ακροπολη σταθηκε διπλα στο τραπεζι που επινα καφε και σαν να ζητησε να το βγαλω..εμεινε ακινητο οσο χρειαζομουν για να το αποθανατισω..

Re: Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

ητανε ενα ωραιο ανοιξιατικο μεσημερι 7/3/2007 ωρα 15:21 μετα απο περιηγηση στην ακροπολη σταθηκε διπλα στο τραπεζι που επινα καφε και σαν να ζητησε να το βγαλω..εμεινε ακινητο οσο χρειαζομουν για να το αποθανατισω..

Το πείραξες με unsharp mask?

Πολύ καλή εστίαση. Φακός?

Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

αμα σου πω οτι δεν ξερω την ορολογια αυτη? ασχολουμαι τελειως ερασιτεχνικα χωρις πολλες γνωσεις..παρα μονο ρυθμιση κανενα contrast φωτεινοτητα και τα βασικα με το acdsee προγραμμα που εχω για να βλεπω εικονες... η μηχανη που εχω ειναι η
http://www.dpreview.com/reviews/sonyh2/

Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

ΕΧΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΣΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΑΝΕΒΗΚΕ ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΑΓΕ ΤΟ ΨΩΜΙ. ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥ ΣΤΗΝ "ΚΟΥΖΙΝΑ".

Κατά το ήμισυ εκτός θέματος αφού ο τίτλος του νήματος "οι φίλοι μας τα ζώα" μάλλον δεν εννοεί τέτοιου είδους φίλους αλλά ζώο είναι σίγουρα !!!

attachment.php

Attachments

• scorpion.jpg
    scorpion.jpg
    81.5 KB · Views: 123

Κατά το ήμισυ εκτός θέματος αφού ο τίτλος του νήματος "οι φίλοι μας τα ζώα" μάλλον δεν εννοεί τέτοιου είδους φίλους αλλά ζώο είναι σίγουρα !!!

Ε ρε πράμα......................

Ωραίος jim! -bye-

όσο για το σκορπιό, έτυχε να τον δω και είχα μαζί μου την compact.
Eυτυχώς που είχαμε μόνο... φωτογραφική συνάντηση. :afraid:

Στο εξοχικό μας στο Πήλιο είχε παλιά πολλούς... Έχω ξυπνήσει και τους έχω βρεί να κάθονται πάνω άπειρες φορές... Μετά, το γνωστό κόλπο με το οινόπνευμα για να μάθουν... χεχε

α θυμηθηκα οτι ειχα και εγω απο το attica zoo.
Απο το 2007 (ειχα παει πριν το σαφαρι στην Αφρικη για να κανω εξασκηση:flipout:). Με την θρυλικη d40 και τον 55-200 VR. Tελικα αυτος ο φακος ειναι πολυ καλος για τα λεφτα του.

attachment.php

attachment.php

Attachments

• 20071013-DSC_1050.jpg
    20071013-DSC_1050.jpg
    153.1 KB · Views: 174
  • 20071013-DSC_1324.jpg
    20071013-DSC_1324.jpg
    109.5 KB · Views: 173

Νίκο εκπληκτική καθαρότητα και εστίαση! Και πολύ ωραία χρώματα.
Ποιός είπε οτι 6ΜΡ είναι λίγα? χεχε

Ειδικά η πρώτη είναι πολύ καλή. Αν μας έλεγες οτι είναι με την D3 και τον 200αρη θα σε πίστευα σε αυτή την ανάλυση

Νομίζω αυτήν την εποχή τα μικρά γατάκια 2-4 βδομαδών, είναι στα φόρτε τους, μόλις ανοίξουν τα μάτια τους...
Οι γάτες ΔΕΝ παίζονται, μια μάνα ΔΕΝ θυλάζει τα γατάκια της, αλλά μόνο τα προσέχει και φωνάζει αν τα πλησιάσεις, το θυλασμό, αναλαμβάνει μια άλλη!

Οι γάτες ΔΕΝ παίζονται, μια μάνα ΔΕΝ θυλάζει τα γατάκια της, αλλά μόνο τα προσέχει και φωνάζει αν τα πλησιάσεις, το θυλασμό, αναλαμβάνει μια άλλη!

Ναι και εγώ δεν το έχω ξανακούσει... Είχαμε γάτες πάντα και ποτέ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Να πλησιάσει άλλη γάτα, τα μικρά μιάς θα την κατασπαράξει.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΗ Η ΑΡΣΕΝΙΚΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ Η ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΟΧΙ.