Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• AL2.jpg
    AL2.jpg
    185.1 KB · Views: 117
  • AL5.jpg
    AL5.jpg
    151.7 KB · Views: 120
  • AL4.jpg
    AL4.jpg
    180.8 KB · Views: 120
Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Πως ντύθηκες βρε θηρίο και πήγες κοντά τους;

Αστα, γιατί πρόσφατα στην Πάρο ήμουν απρόσεχτος και έπεσα σε μελίσσια. Παρόλο το τρέξιμο που έριξα και τις μάντρες που πηδηξα δεν τη γλύτωσα.
Έφαγα μια δύο τσιμπιές στο… αυτί!!
Το ωραίο ήταν ότι πρήστηκε αρκετά. Το ένα μου αυτί ήταν κανονικό και το άλλο κοκκινισμένο και τεράστιο, είχε πολύ γέλιο,
Θα ανεβάσω φωτό.

Πως ντύθηκες βρε θηρίο και πήγες κοντά τους;

Αστα, γιατί πρόσφατα στην Πάρο ήμουν απρόσεχτος και έπεσα σε μελίσσια. Παρόλο το τρέξιμο που έριξα και τις μάντρες που πηδηξα δεν τη γλύτωσα.
Έφαγα μια δύο τσιμπιές στο… αυτί!!
Το ωραίο ήταν ότι πρήστηκε αρκετά. Το ένα μου αυτί ήταν κανονικό και το άλλο κοκκινισμένο και τεράστιο, είχε πολύ γέλιο,
Θα ανεβάσω φωτό.

Έχω μελίσσια Ηλία, οπότε συνηθισμένα τα βουνά............:antlers:

Το ρεκόρ μου είναι 11 γαζωσιές, πριν χρόνια. Το κακό με δαύτα είναι ότι μπορεί ποτέ να μην πάθεις τίποτα για χρόνια, και κάποια φορά να σου έρθει ξαφνικά αλλεργία.

Να ξέρεις ότι (για κάποιο λόγο) ορμάνε περισσότερο στο μπλε χρώμα................-bye-

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΕΔΡΑΣΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΝΕΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΘΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΣΜΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΖΕΨΕΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΗΣ ΣΕ ΚΟΥΤΙ ΕΓΚΑΙΡΑ? ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΗ ΔΙΠΑΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ.

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΕΔΡΑΣΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΝΕΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΘΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΣΜΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΖΕΨΕΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΗΣ ΣΕ ΚΟΥΤΙ ΕΓΚΑΙΡΑ? ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΗ ΔΙΠΑΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ.

Ναι, φυσικά έχει ήδη μπει μέσα. Είναι φώτο προηγούμενης εβδομάδας.

Να ξέρεις ότι (για κάποιο λόγο) ορμάνε περισσότερο στο μπλε χρώμα................-bye-

Ειδικά τώρα μετά την υπόθεση Παυλίδη να τις προσέχεις λιγάκι παραπάνω τότε... :flipout::flipout:

Ειδικά τώρα μετά την υπόθεση Παυλίδη να τις προσέχεις λιγάκι παραπάνω τότε... :flipout::flipout:

Το καλό είναι πως ξέρω που να τις πάω όταν θα έχουμε εκλογές.:BDGBGDB55:

φοβερος ο αετος, και πολυ ωραια χρωματα ΙΜΗΟ!:)

Ένας από τους κύκνους (μαύρος) στο ζωολογικό κήπο της Θεσσαλονίκης.

Last edited:

ωραιος ο κυκνος!
ο γατος μου παλι, με τις ζεστες τεμπελιαζει, και μου ποζαρει πιο ευκολα....

3629688164_1ca640cd0f_o.jpg