Οι γάμοι θέλουν δουλειά: Monitor Audio Silver 10

Χμχμ όντως και δε φτανει. Σάντουιτς δυο φέτες γρανίτη με ελαστομερες για κραδασμούς πλυντηρίων και φύλλο φελλού είχα βάλει και είχα ησυχάσει με το ξύλο.

Μήτσε καλορίζικα και καλοτάξιδα! Kαλώς έπραξες με το μέγεθος, πολλά τα τετραγωνικά.
Ο D με τα προηγούμενα (XS) 8ρια πήγαινε άνετα. Γι αυτά δεν ξέρω, οπότε αιτούμαι ακρόαση μόλις ξεμπερδέψεις!
Μήπως θες και διενίσχυση ;-)

@Madbass και Panoramix,

Έχετε ένα δίκιο, αν και η ΜΑ το έχει πολύ φροντισμένο το πατουράκι για ξύλινα πατώματα με ένα ειδικό πολυμερές. Να φανταστείτε, οι ακίδες με νομίσματα για "πιατάκια" (ξέρω, όχι το ιδανικό) δεν έκαναν καμία απολύτως διαφορά. Πάντως το θέμα του δαπέδου έπεται και αυτό, ειδικά με την υπερπαραγωγή που προτείνει ο δρυΐδης!

@Dalanik,

ευχαριστώ Νικόλα! Έτσι το σκέφτηκα κι εγώ για το μέγεθος, να φανταστείς ότι ενώ στο μαγαζί μου φαίνονταν τεράστια τα ηχεία, στον χώρο μου "χάθηκαν". Μόλις φτιάξω την μπασοπαγίδα, θα σε ειδοποιήσω να ανέβεις οπωσδήποτε --αν μπορέσεις να φέρεις και το αδελφάκι, ακόμα καλύτερα γιατί είμαι πολύ περίεργος!

Απάντηση: Re: Οι γάμοι θέλουν δουλειά: Monitor Audio Silver 10

ευχαριστώ Νικόλα! Έτσι το σκέφτηκα κι εγώ για το μέγεθος, να φανταστείς ότι ενώ στο μαγαζί μου φαίνονταν τεράστια τα ηχεία, στον χώρο μου "χάθηκαν". Μόλις φτιάξω την μπασοπαγίδα, θα σε ειδοποιήσω να ανέβεις οπωσδήποτε --αν μπορέσεις να φέρεις και το αδελφάκι, ακόμα καλύτερα γιατί είμαι πολύ περίεργος!

γι αυτό το είπα... μοιάζει απο τις περιπτώσεις που η διενίσχυση μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα. Θα το δούμε.
Με την ησυχία σου πάντως, και εγώ στο τρεξιμο είμαι. -bye-