Οι καλύτερες αίθουσες;

οι αιθουσες του στερ ειναι στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα
ηχεια αισχος το πανι αλλου και ολα αυτα απο ενα μαγαζι που το παιζει ο πολα βαρυς του κινηματογραφου σπιτιου και οχι μονο
ελεγχος εικονας ηχου καθε ποτε γινεται?
ποτε?
το αλλο με τον τοτο το ξερετε?

Δαναός rules
icon6.gif
.

οι αιθουσες του Village στο Ρεντη ποτε δεν πηραν ουτε προκειται μαλλον να παρουν την πιστοποιηση THX. Η τελευταια που εμεινε ειναι η αιθουσα 8 στο Μαρουσι αν την αφησουν ανεπαφη ομως.....

Γιατι παιζει το σεναριο να συρρικνωθει........οποτε μπαι μπαι πιστοποιηση.

το σαιτ του λουκα αναφερει οτι ειδη εχουν πιστοποιηση 2 αιθουσες στο ρεντη
πας
thx.com
μετα cinemas
μετα βαζεις χωρα και τις βγαζει, αυτες και τις μακαριτισες του αμαρουσιου

Καλά όταν βρείτε καμιά αίθουσα της προκοπής να μου το πείτε και μένα.....

Εντάξει συμφωνώ για τον κόσμο και την αίσθηση που έχεις ότι βγαίνεις έξω, αλλά αν μη τι άλλο σινεμά πάμε να δούμε ταινία που δύο πράγματα παίζουν ρόλο (εκτός από την αυτή καθ' αυτή την υπόθεση): ήχος και εικόνα. Επιεικώς ΟΛΕΣ είναι για τα μπάζα και στους δύο τομείς. Επιεικώς....

Re: Απάντηση: Οι καλύτερες αίθουσες;

το σαιτ του λουκα αναφερει οτι ειδη εχουν πιστοποιηση 2 αιθουσες στο ρεντη
πας
thx.com
μετα cinemas
μετα βαζεις χωρα και τις βγαζει, αυτες και τις μακαριτισες του αμαρουσιου

Σωστός.

2 THX Certified Cinemas were found matching "greece" as the City, State, or Country.

Village Centre 10
Fragoklisias Street
Athens 15451
Greece
Screens: 8-9

Village Entertainment Park 20
Thebes 228 and Parnassos,
Ag. Ioannis Re'ntis Til
Athens 18233
Greece
Screens: 4,7

Στο site των Village αναφέρουν: "...ενώ οι αίθουσες 4,5,6 και 7 είναι εξοπλισμένες με ΤΗΧ Digital για άψογη ακουστική και ευκρίνεια. Επιπλέον, οι αίθουσες 4 και 7 διαθέτουν Dolby Digital Surround - EX για τέλεια απόδοση ήχου..."

Τώρα ποιές ταινίες αποφασίζουν να βάζουν στις συγκεκριμένες αίθουσες οι αρμόδιοι :rolleyes: , ας το αφήσουμε καλύτερα...

Re: Απάντηση: Οι καλύτερες αίθουσες;

Τώρα ποιές ταινίες αποφασίζουν να βάζουν στις συγκεκριμένες αίθουσες οι αρμόδιοι :rolleyes: , ας το αφήσουμε καλύτερα...
Ωχ καλά, κάτι άκυρες. Είδα το El Greco με THX στου Ρέντη.:popcorn:Ευτυχώς που δεν έβαλαν καμία μούφα και παραλαγή.

Ηταν ο λογος που τα βιλατζ του ρεντη εκλεισαν γυρω στους 15 κινηματογραφους στον Πειραια
νεοι ,μεγαλυτεροι καλυτεροι,οτι ακριβως ειναι το μολ εδω και 2 χρονια.
Ολοι πανε στο fresh.
Το παλιο βιλατζ εδειχνε σκοτεινο και εκτος εποχης

Παιδια δεν ξερω ποια ειναι η max στο Μall , παντως εγω παρακολουθησα περσι το Transformers την αιθουσα 2 του Mall κι εμεινα καγκελο. Εκπληκτικη εικονα αναφορας, σα να βλεπω σε (προσεγμενο) καταστημα προβολεα 1080p σε 100", ηχος ζωντανος, δυνατος και ευκρινης. Απο κει και περα. Τα Odeon cosmopolis στο μαρουσι ειναι αξιοπρεπεις αιθουσες αλλα χωρις να λενε κατι το ιδιαιτερο, σε συνδυασμο με το φτηνοτερο εισιτηριο ειναι καλο value for money.

Ωστοσο, ο χειροτερος κινηματογραφος που εχω παει στην Αθηνα ειναι το Αττικον. Εκανα το λαθος και πηγα να δω το Phantom of the Opera τοτε που βγηκε. Εκτος του οτι δεν ακουγες ΤΙΠΟΤΑ απ'το κεντρικο καναλι, ο θολος απο πανω δημιουργουσε μια απαραδεκτη αφυσικη αισθηση και υπερβολικη αντηχηση. Μαυρο χαλι. Ωραιο το design βεβαια δε λεω, θυμιζει μια αλλη εποχη και εχει το ιδιαιτερο χρωμα του. Αλλα αυστηρα για κοινωνικες ταινιες χωρις εφφε και χωρις μουσικη.

Λοιπον, οσα ειπα στο ακριβως παραπανω ποστ για το MALL τα παιρνω πισω. Ειδα χτες το κυνηγι του θησαυρου, εικονα τελειως ανεστιαστη σε τραγικο επιπεδο, χειροτερη κι απο το χειροτερο συνοικιακο σινεμα, εισιτηριο στα 9 ευρω παρακαλω... Οπως καταλαβαινετε, δεν προκειται να ξαναπατησω.

το πρώτο κριτήριο για μένα για να πω οτι μια αίθουσα είναι καλή είναι να ...
μπορείς να δεις ΟΛΗ την οθόνη ανεξαρτήτως που κάθεσαι (γι'αυτό δεν πάς άλλωστε; για τη μεγάλη οθόνη, να φας το πατατάκι/ποπ σου άνετα κι ωραία βλέποντάς την ΟΛΗ). Νομίζω σε λίγους κινηματογράφους συμβαίνει αυτό πχ mall;να είσαι σίγουρος 100% οτι μόνο αν είσαι τόσο άτυχος και κάτσει ο Φασούλας μπροστά σου θα έχεις πρόβλημα...
Το 2ο είναι οι καρέκλες και
3ο κριτήριο είναι εικόνα-ήχος.

Ακόμα και ο "Δαναός" ενώ είναι ωραία αίθουσα με καλή εικόνα-ήχο, πιστεύω πάσχει στο ύψος των θέσεων κάτι λίγο.

Επίσης ποτέ δεν κρίνω μια αίθουσα ος προς το οπτικό κομμάτι βλέποντας κινούμενα σχέδια...Κι η crt τηλέοραση που έχω καλά τα δείχνει με ανάλυση λεπτομέρεια απ' όλα.
Και φυσικά σε καμιά αίθουσα δεν βλέπω μαύρο μαύρο.

Last edited: