Οι καλύτερες (δικές μας) από το 2012!

Παύλο το τοπίο και η μύγα είναι καταπληκτικές!

Σχεδόν ντρέπομαι να ανεβάσω τις δικές μου...

Δύο απο το ίδιο σετ. Μου αρέσουν γιατί μου θυμίζουν μία ηλιόλουστη φθινοπωρινή ημέρα...

Ballon again by AlexTheodin, on Flickr

watercycle by AlexTheodin, on Flickr

Τεχνικά έχει λάθη, αλλά αποτελεί πάραυτα μια απο τις καλύτερες μου για το 2012.

Blues and Chocolate by AlexTheodin, on Flickr

Γενικά διαπίστωσα ότι όλες μου οι αγαπημένες για την χρονιά που μας πέρασε είναι σε αυτό το μοτίβο. Αποτύπωση του zeitgeist μια παρέας, στιγμές. Αρκετές είναι σε φίλμ και βαριέμαι να σκανάρω. Άλλες δεν μπορώ να τις ποστάρω, είναι αρκετά προσωπικές. Μου έλλειψε όμως αρκετά, το θέμα... Να έχω μια ιδέα και να προσπαθήσω να την φωτογραφίσω. Και το τοπίο.
Αυτήν την χρονιά έχω σκοπό να το αλλάξω. New years resolution δλδ.

Επίσης ασχολήθηκα λίγο παραπάνω με το βίντεο.
Έκανα ένα χειμερινό, και έχω άπειρο υλικό που πρέπει να μοντάρω για ακόμα ένα καλοκαιρινό, απο το οποίο μόνο ένα teaser αξιώθηκα να ετοιμάσω...
https://vimeo.com/39083997

https://vimeo.com/48017773

til next year!

Θα τολμησω να παρουσιασω και καποιες δικες μου απο τις καλυτερες που καταφερα το 2012, [γενικως μια μη και πολυ ορεξατη (και) φωτογραφικη σεζον...]

Ενα πορτραίτο:

P8230623 by ntinos5, on Flickr

Μια νυχτερινη:

The Moon tavern by ntinos5, on Flickr

Μια ΑΜ:

DSC02033 by ntinos5, on Flickr

Ενα landscape:

Et Arcadia by ntinos5, on Flickr

Mια magic moment (βαφτιζω νεο νημα)

No sunset photo today by ntinos5, on Flickr

Αυτες οι ολιγες.

Ευχομαι σε ολους του χρονου τετοιο καιρο να εχουμε πολυ καλυτερες, και για τους μη πολυ ορεξάτους, πολυ φωτογραφικη ορεξη & εμπνευση !

Φοβάσαι μην πάρουν τα μυαλά του αέρα; :grandpa:

Η γνώμη μου Παύλο είναι ότι δε βελτιώνεσαι απλά, αλλά το 2012 έκλεψες χαλαρά την παράσταση στο φόρουμ με την πιο σταθερή απόδοση και υψηλό επίπεδο σχεδόν σε ό,τι ανέβασες!

Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουν τα μυαλά του αέρα, είναι από τα καλύτερα παιδιά - και το ιδανικό παράδειγμα του "ξεζουμίσματος" του εξοπλισμού του. Όποιος νομίζει ότι εξάντλησε τα όρια της μηχανής του, ας δει τι κάνει ο άνθρωπος με την Ε520...

Ντίνο ο κυριούλης της πρώτης και η κυριούλα της τελευταίας! + Η ταβέρνα, αχ Ελλάδα μου γλυκειά...

Last edited:
Παύλο δεν είναι λόγια καλοπιάσματος,είναι προτροπές από όλους να συνεχίσεις έτσι,αλλά και να γίνεις καλύτερος...
Απλά οι φώτο σου πέρυσι ήταν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουν τα μυαλά του αέρα, είναι από τα καλύτερα παιδιά - ..

Ποιος βρε ειναι απο τα καλυτερα παιδια....? Αυτος που οταν εχει διμετρα μοντελα και τα πηγαινει παραλια ντεμεκ για φωτογραφιση, πηγαινει μονος του και δεν λεει σε κανεναν κουβεντα και τραβαει σαν τον ανθρωπο ορχηστρα κρατωντας φλας, ομπρελες, μηχανες, ολα σε ενα νοικοκυρεμενα και οταν τραβαει κατι τριχωτους και ξυρισμενους σε γκαραζ, τοτε μονο φωναζει παρεα? Εσεις δεν τα λεγατε στην τελευταια εξορμηση? Οτι ειναι μοναχοφαης... το ξεχασατε κιολας...???? :flipout::flipout:

:grinning-smiley-043:worshippy:

Ηλία μας έταξε οτι στην επόμενη μάζωξη θα μας μυήσει στη φωτογράφηση μοντέλων...
Η πρώτη συνάντηση ήταν αναγνωριστική και θεωρητικού περιεχομένου...:flipout:

Χαχα καιρο εχω να τραβηξω μοντελα:))την επομενη φορα μοντελα στο γαραζ:))

Ωραιος ο 'Μανωλης', Ηλια μας πεταξες τα ματια εξω περσι, το πορτρετα του Παυλου πολυ καλα, Ο Ντινος μετα ψαρακια του και ο Αλεξης (που γνωρισα φετος και απο κοντα) με τα τοπια του και τα αεροστατα, οπως και ολα τα παιδια.
Δεν αναφερω αλλους ονομαστικα μην ξεχασω και αδικησω κανεναν..
Καλα πηγαμε περσι πιστευω, βγαλαμε πολλες και ΚΑΛΕΣ φωτο, 'μπραβο' μας και φετος να παμε ακομα καλυτερα....

Οσο για μενα δεν εκανα και σπουδαια πραματα φετος-δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος απο τι επιδοσεις μου.
Περιμενα να τα παω πολυ καλυτερα.
Αυτες που ανεβασα εδω -ως 'καλυτερες'-ειναι οι 'σπανιολες' μου.
Ενδεικτικα ξαναποσταρω 3:

Λιγα πραματα εκανα και αν αναλογιστει κανεις και τον εξοπλισμο ακουμπαω το 'μετριο'..
Ελπιζω φετος να βρω χρονο, την χαμενη εμπνευση και να παω καλυτερα:afro:

Η σειρά μου. Η φετινή χρονιά εως το φθινόπωρο είχε όρεξη και αρκετές δοκιμές, μετά στράβωσε. Αρκετές οι αγαπημένες τώρα το καλύτερες είναι υποκειμενικό.

Καταρχήν και κυρίως περισσότερο μακρο από κάθε άλλη χρονιά (μία από κάθε τύπο εντόμου που κυρίως φωτογράφησα εδώ θα μπορούσα να βάλω πολλές)

Και ένα λουλούδι όχι τόσο μάκρο αλλά μου αρέσει το φως

Το εντονο φως και τα out of focus ή τα κομμένα καδρα μου άρεσαν αρκετά. Ενδεικτικά

Τοπία τράβηξα κάμποσα αλλά κανένα σκέτο δεν μπήκε στα αγαπημένα οπότε 1 οικογενειακή καλοκαιρινή σκηνή με ωραίο χρώμα IMHO

Και τέλος 2 αγαπημένα πορτρέτα με την ευχή η φετινή χρονιά να φέρει σε όλους χαμόγελα

Λεωνίδα λειπουν πολλές που εμένα προσωπικά είναι από τις αγαπημένες μου φετινές

Να βάλω κι εγώ μερικές δικές μου, θαρρώ βέβαια πως ήδη τις έχω ανεβάσει τις περισσότερες σε άλλα νήματα.
Υπάρχουν και αρκετές που έχω κρατήσει και δεν έχω επεξεργαστεί καν το raw, γιατί, θυμάμαι "κάτι ήθελα να κάνω".... για αυτές θα επιφυλαχθώ.

Χειμώνας
κρύο.... πολύ κρύο!

frozen by S_end, on Flickr

Metsovo-January-2012-018_2 by S_end, on Flickr

Η παγωμένη λίμνη, πάνω στις πηγές Αώου στα 1500 μέτρα, και το χιονισμένο Μέτσοβο

reflections by S_end, on Flickr
Η Παμβώτιδα με τα μαβιά της και τις ομίχλες της, ανάμεσα σε δυο φέτες φωτός, της πραγματικής και της αντανάκλασής της

Lake Kerkini by S_end, on Flickr

Lake Kerkini by S_end, on Flickr
Από μια εκδρομούλα με καλούς φίλους στην Κερκίνη

Άνοιξη
άργησε να φύγει το κρύο

tamarix by S_end, on Flickr
Ο βάλτος -καμία φορά τον λες και λίμνη- με τα τάμαριξ, δίπλα μας, στην Επανωμή

a field, a tree by S_end, on Flickr
και ηλιοβασίλεμα από την ίδια μέρα

red boat by S_end, on Flickr

blue hour by S_end, on Flickr
Η μπλε ώρα στα Γιάννενα

Dodona by S_end, on Flickr
Δωδώνη

Καλοκαίρι
μάκρο, τι άλλο?

Green stink bug by S_end, on Flickr

armoured by S_end, on Flickr

Φθινόπωρο και ξανά χειμώνας

seascape by S_end, on Flickr

blue hour by S_end, on Flickr

reflections by S_end, on Flickr

mist and the mystery man by S_end, on Flickr

under the stars by S_end, on Flickr

Υπέροχες Τάσο!
Εμένα μου φέρνουν και μνήμες από υπέροχες στιγμές (με πολύ πολύ γέλιο) όταν τρέχαμε στα βουνά!