Οι Καλύτερες Ταβέρνες για Κρεας/Ψαρι κτλ

Στο ιδιο σημείο αλλά Παρασκευη και Σαββατο είναι πίτα στον κόσμο .Εχει βαλει και μπουζουκάκι .Κοντά στο κλειστό του μπασκετ από τη Θηβων μπαινεις στο δρόμο του κλειστού μπασκετ και τελος του δρομου στην μικρη πλατεια πας αριστερα το στενο και εφτασες

Re: Απάντηση: Οι Καλύτερες Ταβέρνες για Κρεας/Ψαρι κτλ

Στο ιδιο σημείο αλλά Παρασκευη και Σαββατο είναι πίτα στον κόσμο .Εχει βαλει και μπουζουκάκι .Κοντά στο κλειστό του μπασκετ από τη Θηβων μπαινεις στο δρόμο του κλειστού μπασκετ και τελος του δρομου στην μικρη πλατεια πας αριστερα το στενο και εφτασες

Φίλε μου σε ευχαριστώ, αλλά θυμάμαι πολύ λίγα πράγματα από την περιοχή. Αν ξέρεις διεύθυνση και τηλ. στείλτα μου σε παρακαλώ με πμ, μη θεωρηθεί ότι κάνουμε και διαφήμιση!
Ευχαριστώ!

Φιλικά
Γιώργος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι Καλύτερες Ταβέρνες για Κρεας/Ψαρι κτλ

Φίλε μου σε ευχαριστώ, αλλά θυμάμαι πολύ λίγα πράγματα από την περιοχή. Αν ξέρεις διεύθυνση και τηλ. στείλτα μου σε παρακαλώ με πμ, μη θεωρηθεί ότι κάνουμε και διαφήμιση!
Ευχαριστώ!

Φιλικά
Γιώργος.

Αθ. Διάκου 17, Περιστέρι, 210-57 75 594.
Χαβαλές, μπριζολάκια και αμελέτητα με τη σέσουλα, μπουζούκι και κιθάρα. Πριν βγουν τα SMS υπήρχαν τα σημειώματα στο λαδόχαρτο και επιζούν ακόμη. Παρ.-Κυρ. & μεσημ. Κυρ. & μεσ. Κλειστά Δευτ. 18-20.

Δεν ειναι διαφημιση και δεν ειμαι ο Σεσουλας χι,χι,:drummer:

στις Λευκες διπλα στις γραμμες(αν θυμαμαι καλα) ...χαμαιτυπείο απ εξω αλλα μεσα θεικο αν ζητησεις κακαβια μια μερα πριν απλα συναντας τον Θεο

μεζεδες απιστευτοι και τιμες δεκαετιας 80

αξιζει να πατε βραδυ
Μαλλον εχεις καιρο να πας γιατι εκμοντερνισε τις τιμες του στο 2012:flipout:
Καθολου φτηνος ,απλα καλος.

Στον Πειραια για ψαρι, το Καραβοστασι ,το Παλαιοκαστρο και ναι ακομα κρατει καλα η Μαργαρω.
Για προβατινα και τζολια, ο Θανασης στην Μαγουλα.
Κρητικο φαϊ ,Ρεβαϊζι στον Πειραια -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι Καλύτερες Ταβέρνες για Κρεας/Ψαρι κτλ

Αθ. Διάκου 17, Περιστέρι, 210-57 75 594.
Χαβαλές, μπριζολάκια και αμελέτητα με τη σέσουλα, μπουζούκι και κιθάρα. Πριν βγουν τα SMS υπήρχαν τα σημειώματα στο λαδόχαρτο και επιζούν ακόμη. Παρ.-Κυρ. & μεσημ. Κυρ. & μεσ. Κλειστά Δευτ. 18-20.

Δεν ειναι διαφημιση και δεν ειμαι ο Σεσουλας χι,χι,:drummer:

Και πάλι ευχαριστώ! -bye-

Φιλικά
Γιώργος.

Αν βρισκόσαστε στην καλαμαριά, στο ύψος της αιγαίου 50 είναι η Θερμαϊκού… στην Θερμαϊκού 15 είναι ο Νικηφόρος…… τέλια κρέατα, το μοσχαράκι γάλακτος και τα σουτζουκάκια είναι το κάτι άλλο….. δεν έχω δοκιμάσει τίποτε που να μην μου άρεσε.

Αν και ουζερι, πολυ καλος ειναι ο Τακος λιγο πιο πανω απο την κεντρικη πλατεια της Θερμης (στη Θεσσαλονικη).

Τον Σέσουλα τον έχω ανατινάξει. Προετοιμασμένος και ενώ μας είχαν κάνει διάφορα τρυκ, τον κέρασα ένα πουράκι με δυναμιτάκι μέσα.
Το μπαμ ήταν καλοζυγισμένο. Πρέπει να του φύγανε και λίγα τσίσα.
Γελάγαμε κανά δίωρο.

Απάντηση: Re: Οι Καλύτερες Ταβέρνες για Κρεας/Ψαρι κτλ

Τον Σέσουλα τον έχω ανατινάξει. Προετοιμασμένος και ενώ μας είχαν κάνει διάφορα τρυκ, τον κέρασα ένα πουράκι με δυναμιτάκι μέσα.
Το μπαμ ήταν καλοζυγισμένο. Πρέπει να του φύγανε και λίγα τσίσα.
Γελάγαμε κανά δίωρο.

Μπραβο Δημητρακη ... κάνεις και τετοια ? :grinning-smiley-043 Για πες μας και κανα μεζεδοπωλειο καλό ή ταβερνα -bye-

μια πλατεια πριν της Αγ Παρασκευης υπαρχει ενα Κρητικο μαγαζι εμαθα οτι ειναι απιθανο!!!!

θα δωσω πληροφοριες αφου παω με Ζaras27 μιας και αποφασισαμε να γινουμε Avclub certifiers στα ουζερο-ταβερνομαγαζα

Απάντηση: Re: Οι Καλύτερες Ταβέρνες για Κρεας/Ψαρι κτλ

μια πλατεια πριν της Αγ Παρασκευης υπαρχει ενα Κρητικο μαγαζι εμαθα οτι ειναι απιθανο!!!!

θα δωσω πληροφοριες αφου παω με Ζaras27 μιας και αποφασισαμε να γινουμε Avclub certifiers στα ουζερο-ταβερνομαγαζα

Εννοείτε -bye-

Επισης ενα μαγαζι που εχει καλο ψαρι (καλα μην με παιρνετε και πολυ σοβαρα για ψαρι ,γιατι δεν το πολυγουσταρω) και απιστευτους ψαρομεζεδες (κατι τελειως κουφους συνδυασμους αλλα ταυτοχρονα νοστιμους) ειναι ο Κολλιας στην Δραπετσωνα.
Σας το βγαζει μετα ξυνο στο λογαριασμο......αλλά!!!!!!

Ψίτ είμαι και εγώ μέσα ντάξ?
Λαρούκο είναι πολύ μικρό μαγαζάκι και αν δεν κλείσεις σχεδόν αδύνατον να βρείς να κάτσεις. Πήγα δυό τρείς φορές και δεν κατόρθωσα να μπώ...
Πάντως στη γειτονιά μου άνοιξε ένα κεφενο-ουζο-τσιπουρο-μεζεδοπωλείο, που στο φαγητό είναι εκπληκτικό αφού η μαγείρισα του και ιδιοκτήτρια θήτευσε 12-13 χρόνια σε ονομαστή ταβέρνα της περιοχής. Περισσότερα γι' αυτό προσεχώς!

Φιλικά
Γιώργος.

Larry περιμένουμε εντυπώσεις !

θα κλεισω τραπεζι συντομα και ετοιμαστείτε!!!!! εχουμε ακρες σε αυτο , η μεζεδες του μου ειπαν απλα κορυφη το ρακι ναμα και οι τιμες γηινες

Το καλύτερο μπιφτέκι στην Αττική "Κώστας" Παιανία
και για κρεατικά "ΚΑΛΥΨΩ" κλασσική ταβέρνα στο Π.Φάληρο :ernaehrung004:

Αν πρόκειται να πάει κανείς στα Γιάννενα,να μην φύγει αν δε φάει στην ταβέρνα "Κρέας",στον παλιό δρόμο προς Ηγουμενίτσα,απέναντι ακριβώς από την είσοδο της βιομηχανικής ζώνης.Έφαγα εκεί και πραγματικά...συγκινήθηκα με το αποτέλεσμα!Καταπληκτικό φαγητό και πολύ καλές τιμές.

Έχουμε και λέμε (μια και δεν έχω διαβάσει όλο το thread μπορεί να έχω και επαναλήψεις ;) )

Κρέατα :

Καλεντζι : ταβέρνα Argentina όταν φτάσετε στο Καλεντζι δεν θα το χάσετε… κράτηση καλή για το ΣΚ .Parking: Εύκολο, Service :Μέτριο. Must : χμμμ μόνο μοσχάρι παίζει αν δεν σας αρέσει μην πάτε, παραγγελία από πριν με τη κράτηση για να μην περιμένετε. Value for money

Καισαριανή: ταβέρνα ΜΑΣΑ , Δίπλα από το parking στο γήπεδο του Αστέρα κράτηση καλή για το ΣΚ μόνο.Parking: Εύκολο, Service :Καλο. Must η σταβλισια μπριζόλα / κρητικός τάκος .Value for money

Καντζα : ταβέρνα Κρητικός ,Mεσα στο Λόφο χρήση GPS υποχρεωτική καθώς και κράτηση, αποφύγετε το ΠΣΚ η διαφορετικά πάτε νωρίς. Parking: Εύκολο, Service: Μέτριο ως Κακό (το μόνο αρνητικό στο κατάστημα) Must Μοσχαρίσια φιλετάκια και πατάτες τηγανιτές / κολοκυθάκια/μελιτζανες (παϊδάκια εξίσου καλά αλλα βρίσκεις και αλλού ;) Value for money

Χαλάνδρι (Πολύδροσο) : ταβέρνα Βραστός (όνομα και πράγμα) , δυο στενά πριν από τον Αγ. Αθανάσιος στο παράλληλο δρόμο, χρήση GPS υποχρεωτικό, κράτηση κάλο είναι να γίνεται Parking: Δύσκολο, Service : Μέτριο Must : …φυσικά τα βραστά (κρεατόσουπα κλπ) στάβλισiα, τυροπιτακια / κολοκυθάκια , Value for money

Κέντρο : Σκάρα-καρβουνα ΤΕΛΗΣ οδηγίες δεν χρειάζονται όσοι ξέρουν να πάνε κέντρο that’s it… Parking: οπού βρεις , Service: Καλό. Must: τι άλλο μπριζολάκια χοιρινά άπαιχτα και πατάτες τηγανιτές (δοκιμάστε και τη στραπατσάδα) all night long… Super Value for money

Μοναστηράκι : ΘΑΝΑΣΗΣ (δε γράφω τίποτα άλλο, Ο Μπαϊρακτάρης δίπλα έχει απλώς όνομα και φωτο opportunity…σορρυ)

Ψαρικά :

Καισαριανή : ταβέρνα Μπομπενα , πίσω από την πλατεία Καισαριανής, χρήση GPS υποχρεωτική καθώς και η κράτηση η αποφύγετε το ΠΣΚ η διαφορετικά πάτε νωρίς. Parking: Δύσκολο, Service: Μέτριο ως Κακό Must: Αστακομακαροναδα… εναλλακτικά Καραβιδο-γαριδομακαροναδα και τα βραστά του καταστήματος… Overpriced

Ίλιον : ταβέρνα Κυκλάδες, επί της Πολυτέκνων πρόσβαση εύκολη, κράτηση όχι απαραίτητη (καθημερινές κάλου κακού κάντε μια. Parking: Σχετικά εύκολο, Service :Καλό –Μέτριο. Must : ψαρόσουπα, χταπόδι και καλαμάρι ψητό, πατατοσαλάτα / βραστά, ψαρί ανάλογα με τη μέρα καλός ψήστης… Value for money

Ραφήνα : ταβέρνα Κυρά Ελλη στην άκρη του παρκινγκ διπλά από το λιμάνι της Ραφήνας πάνω στο κύμα, πρόσβαση εύκολη, κράτηση όχι απαραίτητη αποφύγετε τις Κυριακές και εορτές (Καθαρή Δευτέρα – Σαρακοστή) Parking: Ευκολο, Service :Μέτριο- Κακό, Must : μπουγιαμπέσα (μόνο με παραγγελία) χταπόδι και καλαμάρι ψητό, ψαρί ανάλογα με τη μέρα - καλός ψήστης ωραία τοποθεσία διπλά στο κύμα και αν είστε τυχεροί –άτυχοι θα φάτε παρέα με το Κωστάκη… Value for money

Λούτσα – Αρτέμιδα : ταβέρνα Ξυπόλητος μετά τον Άγιο Νικόλαο (?) πάνω στο κύμα και στους surfers… πρόσβαση εύκολη, κράτηση ναι όχι απαραίτητη αν αποφύγετε τις Κυριακές και εορτές (Καθαρή Δευτέρα – Σαρακοστή) Parking: Εύκολο, Service :Μέτριο, Must : ότι ψάρι βρείτε, βραστά λαχανικά κλπ… Value for money

Ηλιούπολη : ταβέρνα Λάμπρος (το δικό μας ) πρόσβαση εύκολη, κράτηση όχι απαραίτητη αποφύγετε τις Κυριακές και εορτές (Καθαρή Δευτέρα – Σαρακοστή) Parking: Σχετικά εύκολο, Service :Μέτριο Must : σαλάτα πολιτική, χταπόδι και καλαμάρι ψητό, ψαρί ανάλογα με τη μέρα καλός ψήστης υποχρεωτικό γλυκό κυδώνι με γιαούρτη… Value for money

Και επειδή το ιταλικό είναι μια αδυναμία θέλω να αναφέρω και ένα μαγαζί αν και δεν είναι το σωστό thread…

Αγ. Παρασκευή : Nanninella ψηλά παράλληλα στην έξοδο της Αττ. Οδού στο Δημόκριτο πριν την ταβέρνα του Κρητικου.Υποχρεωτική η κράτηση Parking: Δύσκολο, Service: Καλό ως μέτριο Must: Carpaccio και assortimenti nannianela με μια απλή ναπολιτάνε και τα Η Νάπολι στο τραπέζι σας για περισσότερη εξερεύνηση ριζότο με μελάνη σουπιάς και σπαγγέτι θαλασσινά με κρασί/σκορδο η εναλλακτικά σάλτα ντομάτας Nice priced
Ένα ρεσπεκτ στον Marcelo (για όσους τον ήξεραν από το την «Pulcinella» στο Χαλάνδρι) εχει καταφέρει να φέρει την αυθεντική ναπολιτάνικη γεύση στην Ελλάδα χωρίς τυμπανοκρουσίες…

Ουφφφ…:singer: σταματώ εδώ πείνασα… και είναι πολλά τα μαγαζιά γαμωτι, όταν θα βρω λίγο χρόνο θα συνεχίσω… και φυσικά έχω αποφυγή την αναφορά σε πολλά από τα γνωστά μια και μάλλον τα ξέρουν όλοι…-bye-