Οι Καλύτερες Ταβέρνες για Κρεας/Ψαρι κτλ

DimAsi

Supreme Member
25 July 2007
6,255
Αττικό βουνό
Νομίζω ότι επειδή είμαστε όλοι μερακλήδες εδω μέσα σχετικά και με το φαί και εκτιμάμε τις σωστές γνώμες θα ήταν ωραιο να γράψουμε εδω τις καλύτερες ταβέρνες για κρέας , ψαρι κτλ Πιστεύω ότι θα γίνει πανικός και ευκαιρία να μαθουμε και να προτείνουμε σε όλους μερη που ξερουμε .Και αρχίζω με τις δικές μου κατα τη γνώμη μου.

Κρεας - Στο Τρίγωνο στα Καλύβια - Πανάγος στον Αγιο Στέφανο -Το Απόμερο στο Λαγονήσι

Ψάρι - Σπύρος & Ελένη στα Λεγραινά:award: και Κρητικός στη Χαραυγή για τις γαρίδες του με τυρί

Μεζεδοπωλεία - Πάει Καιρός στου Ψυρρή

Πάσης φύσεως κρεατικά στην Πλατεία στον Αγ. Ιωάννη στο Σοφικό Κορινθίας.

Ουζάκι και τα συναφή στον Παλαιολόγο στον Αγ. Μηνά στην Χαλκίδα.

Κρητικοί μεζέδες στους Δροσουλίτες στον Πειραιά (Πίσω απο τον Ηλεκτρικό). Larry ακούς !!!

Μια ζωή την έχουμε κι αν δεν την γλεντήσουμε .....

Sorry παρασύρθηκα.

Last edited:
Νομίζω ότι επειδή είμαστε όλοι μερακλήδες εδω μέσα σχετικά και με το φαί και εκτιμάμε τις σωστές γνώμες θα ήταν ωραιο να γράψουμε εδω τις καλύτερες ταβέρνες για κρέας , ψαρι κτλ Πιστεύω ότι θα γίνει πανικός και ευκαιρία να μαθουμε και να προτείνουμε σε όλους μερη που ξερουμε .Και αρχίζω με τις δικές μου κατα τη γνώμη μου.

Κρεας - Στο Τρίγωνο στα Καλύβια - Πανάγος στον Αγιο Στέφανο -Το Απόμερο στο Λαγονήσι

Ψάρι - Σπύρος & Ελένη στα Λεγραινά:award: και Κρητικός στη Χαραυγή για τις γαρίδες του με τυρί

Μεζεδοπωλεία - Πάει Καιρός στου Ψυρρή

Ψάρι - Θοδωρος & Ελένη στα Λεγραινά :a0210:

καθοτι γειτονας, παω συχνα
(ποτε ΣΚ ή αργιες, μιας και γινεται η σφαγη του Δραμαλη)

Τα γαριδάδικα στην Δραπετσώνα έχουν ξεπέσει κι ο "Κρητικός" δεν λέει τίποτα πιά.

Για ψάρι "Πανόραμα" στον Πρ.Ηλία μετά το θέατρο(ειδικά η ψαρόσουπα) κι ο "Γιάννης" απέναντι απο το Χατζηκυριάκειο ορφανοτροφείο στον Πειραιά(ζητείστε πεσκανδρίτσα στα κάρβουνα).Τα μαγαζιά "Καστελόριζο" σταθερή αξία,επίσης για ψάρι.

Κρεατικά-λουκάνικα-κοκορέτσια κλπ. άπαιχτα και τυρί φέττα που δεν έχετε ξαναφάει στα Δερβενοχώρια.

Last edited:
Re: Απάντηση: Οι Καλύτερες Ταβέρνες για Κρεας/Ψαρι κτλ

Τα γαριδάδικα στην Δραπετσώνα έχουν ξεπέσει κι ο "Κρητικός" δεν λέει τίποτα πιά.

+1

Μου άνοιξε η όρεξη, να προσθέσω, Ψαρικά - Θαλασσινά
ΣΤΡΑΤΟΣ -Παραλία Ν-Αρτάκης Εύβοια.
Βασίλη, μπορείς να το επινεβαιώσεις;

Απάντηση: Re: Οι Καλύτερες Ταβέρνες για Κρεας/Ψαρι κτλ

Χασαποταβέρνα Μανώλης-Ανέστης στην Περαία Θεσσαλονίκης για κρεατοφαγία μέχρι τελικής πτώσης.

Και τη Διαγωνιο για κεμπαπ ? τι Λες ? Η οποια ανοιξε και στο Κολονακι

Χασαποταβέρνα Μανώλης-Ανέστης στην Περαία Θεσσαλονίκης για κρεατοφαγία μέχρι τελικής πτώσης.

+1
Η καλυτερη γαλακτος.

Προετοιμαστειτε ομως γιατι ενω ο χωρος ειναι τεραστιος, τα ρουχα σας μετα θα μυριζουν πατατα και κρεας:p (δε μου εχει συμβει πουθενα αλλου αυτο)

"Το λαθος"

Πηγαινοντας απο Καρκαλου προς Δημητσανα.

Την περασμενη Κυριακη επεσαν κορμια

"Στελιος" φαναρια πολυχνης για σουβλες και "οριζοντιο" γυρο στα καρβουνα (προταση για συνοικιακο μαγαζακι),τα καλα -αλλα "βιομηχανιες" της Θεσσαλονικης ειναι λιγο πολυ γνωστα και τα αφηνω να τα προτεινουν αλλοι.

"Το λαθος"

Πηγαινοντας απο Καρκαλου προς Δημητσανα.

Την περασμενη Κυριακη επεσαν κορμια

Εσύ δεν είσαι για ταβέρνες, έχεις άλλες υποχρεώσεις, κάνε οικονομία!!!:flipout::flipout::flipout:

Και να πεθανω τις πεινας ?
Δε λεει...

Για παϊδακια, ταβερνα "Ο Σταμουλης" στα Λεγραινα