Οι Καλύτερες Ταβέρνες για Κρεας/Ψαρι κτλ

Re: Απάντηση: Οι Καλύτερες Ταβέρνες για Κρεας/Ψαρι κτλ

Καλά μόνο εγω από την Αθήνα εγραψα ? δεν βλέπω τίποτα ακόμα ...
Άντε, να πω και εγώ. Λίγο έξω από την Αθήνα...
"Κρητικός" στα Γλυκά Νερά. Το απόλυτο παϊδάκι, και όχι μόνο.
"Χουνέρι" στην Παιανία. Εξαιρετικά θαλασσινά και ψάρια.

Θα παραπονεθω πάλι και ας με πειτε παραπονιάρη:drummer: Πως γίνεται ρε παιδιά αντιστοιχο νήμα σε άλλο φορουμ που δεν εχει σχεση με μας (δηλ είναι αυτοκινητα κτλ) να εχει 400 απαντησεις για ταβέρνες και εδω να εχουμε απαντησει οι μερακληδες 10 τον αριθμό ?

Αντε βρε αδέρφια γαι προτεινετε :rifle:

Στον ΑΓ.Στεφανο ο ’Παναγος’ για την απολυτη προβατινα!!!!Οποιος τρωει βεβαια.Στην Σταματα το ’Κουτουκι της Ελενης’. και οπως καταλαβατε δεν τρωω ψαρι γιάυτο και δεν προτεινω!!

Απάντηση: Re: Οι Καλύτερες Ταβέρνες για Κρεας/Ψαρι κτλ

Στον ΑΓ.Στεφανο ο ’Παναγος’ για την απολυτη προβατινα!!!!Οποιος τρωει βεβαια.Στην Σταματα το ’Κουτουκι της Ελενης’. και οπως καταλαβατε δεν τρωω ψαρι γιάυτο και δεν προτεινω!!
Το ΚΡΙΕΜΑ είναι από το Κριεμαδης του Παναγου?

Ναι αλλα δεν ειναι δικια μου η ταβερνα.Ετσι κι αλλιως ξερεις οτι η μιση περιοχη πανω εχει το ιδιο επιθετο.Ξερεις τον Γιωργο;Σου κανει για ατομο που θα ασχολιοταν με τετοιο αντικειμενο;

Ετσι κι αλλιως ξερεις οτι η μιση περιοχη πανω εχει το ιδιο επιθετο.

Ως κάτοικος Σταμάτας για 20 χρόνια, μέχρι πρόπερσι, μπορώ να το βεβαιώσω αυτό.

Ναι αλλα δεν ειναι δικια μου η ταβερνα.Ετσι κι αλλιως ξερεις οτι η μιση περιοχη πανω εχει το ιδιο επιθετο.Ξερεις τον Γιωργο;Σου κανει για ατομο που θα ασχολιοταν με τετοιο αντικειμενο;

Τον ξερω αρκετα χρόνια γιατί ετρωγα εκει με το φιλο μου το Γιαννη το Ζωνα

Αρα συμφωνειτε οτι εχει καλη προβατινα η οχι;Το χειροτερο με τον Παναγο ειναι οτι εχουμε και το ιδιο επιθετο αλλα και το ιδιο ονομα.

Αρα συμφωνειτε οτι εχει καλη προβατινα η οχι;Το χειροτερο με τον Παναγο ειναι οτι εχουμε και το ιδιο επιθετο αλλα και το ιδιο ονομα.

Συμφωνω αλλά και τα μπιφτεκια του δεν πανε πίσω

Re: Απάντηση: Οι Καλύτερες Ταβέρνες για Κρεας/Ψαρι κτλ

Mε στεναχωρήσατε, έμεινα (ως φοιτητής στον Πειραιά) εκεί πάνω από την ταβέρνα 3 χρόνια, έφαγα σύνολο 1 φορά (Καλαμαράκια)...
και μύριζα την τηγανίλα στο μπαλκόνι ανελειπώς!
δεν γινόταν να ξεπέσει τότε στις αρχές του 90 :bang:

..και για να προτείνω την τέλεια ταβέρνα επί της γης που πήγα προχτές πρώτη φορά: Ν.Φλώρινα, χωριό Σκλήθρο, ταβέρνα του Θωμά...ότι και να σας πω θα είναι λίγο!
οι άνθρωποι είναι απίστευτοι, αν αντέχεις την αναμονή με δικό τους κρασάκι σε τέλειο χώρο , όρμα!

στις Λευκες διπλα στις γραμμες(αν θυμαμαι καλα) ...χαμαιτυπείο απ εξω αλλα μεσα θεικο αν ζητησεις κακαβια μια μερα πριν απλα συναντας τον Θεο

μεζεδες απιστευτοι και τιμες δεκαετιας 80

αξιζει να πατε βραδυ

στις Λευκες διπλα στις γραμμες(αν θυμαμαι καλα) ...χαμαιτυπείο απ εξω αλλα μεσα θεικο αν ζητησεις κακαβια μια μερα πριν απλα συναντας τον Θεο

μεζεδες απιστευτοι και τιμες δεκαετιας 80

αξιζει να πατε βραδυ

Που ειναι αυτό ρε Λαρρυ και δεν εχουμε πάει ?

Δεν είναι ακριβώς στην Λέυκα.Είναι πιό πάνω(παίρνοντας προς τα πάνω την 25η Μαρτίου/παράλληλα της Θηβών),χωμένο σ' ένα σοκάκι.Ναί είναι καλό.

Συνιστάται για γουλούζες-κρασοπατέρες.:grinning-smiley-043Τρώς και πίνεις καλά και φθηνά,όπως τα λένε τα παιδιά.

Re: Απάντηση: Re: Οι Καλύτερες Ταβέρνες για Κρεας/Ψαρι κτλ

Που ειναι αυτό ρε Λαρρυ και δεν εχουμε πάει ?

πηγαινα το 1985 με 1990 δεν ετυχε να ξαναπαω τοτε που ειχα amore Πειραια αφου υπαρχει ακομηπρεπει Μητσο να κανονισουμε οπωσδηποτε

Παλιά πήγαινα και εγώ στον Σέσουλα (μέχρι τα 18 μου ήμουν Περιστεριώτης) και τελευταίες φορές πήγα '84-'85, όταν ο γερο-Σέσουλας παρέδωσε στο γιό του. Πολύ θα ήθελα να ξαναπάω, πείτε μου που είναι βρε παιδιά το μαγαζί τώρα?

Φιλικά
Γιώργος.