ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΕ DVD ΤΟΥ 2006

Αν θέλεις πραγματικά να βοηθήσεις , ετοιμάζω κάτι αλλαγές στο μαγαζί και έχει πολύ κουβάλημα . :flipout:

Αν θέλεις πραγματικά να βοηθήσεις , ετοιμάζω κάτι αλλαγές στο μαγαζί και έχει πολύ κουβάλημα . Αλά επειδή είσαι καλό παιδί και πρόθυμο θα έχεις κι εσύ ένα dvd δώρο . Στείλε μου τα στοιχεία σου με PM

h034.gif
h034.gif
h034.gif

Κώστα μου σε ευχαριστώ θερμά. Από κουβάλημα δε μασάω. Εκανα 3 μετακομίσεις σε ενάμιση χρόνο.

Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΕ DVD ΤΟΥ 2006

h034.gif
h034.gif
h034.gif

Κώστα μου σε ευχαριστώ θερμά. Από κουβάλημα δε μασάω. Εκανα 3 μετακομίσεις σε ενάμιση χρόνο.

Nickont να σε εχω υποψην μου οταν κανω κι εγω μετακομιση??Πληρωνω σε dvd Α ποιοτητας

Ευχαριστώ πολύ, αλλά καθ'ότι το έχω ήδη, θα προτιμούσα να το πάρει ο πρώτος επιλαχών, από το να έχω δύο.

Αν θέλεις πραγματικά να βοηθήσεις , ετοιμάζω κάτι αλλαγές στο μαγαζί και έχει πολύ κουβάλημα . :flipout:

Αν θέλεις πραγματικά να βοηθήσεις , ετοιμάζω κάτι αλλαγές στο μαγαζί και έχει πολύ κουβάλημα . Αλά επειδή είσαι καλό παιδί και πρόθυμο θα έχεις κι εσύ ένα dvd δώρο . Στείλε μου τα στοιχεία σου με PM

εεεεεε.....να στειλω και εγω pm..?

Απάντηση: Re: ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΕ DVD ΤΟΥ 2006

Ευχαριστώ πολύ, αλλά καθ'ότι το έχω ήδη, θα προτιμούσα να το πάρει ο πρώτος επιλαχών, από το να έχω δύο.
Θέλεις μήπως την ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ σε χάρτινο box?

Αν ήξερα ότι οι αριθμοί έχουν μπει σύμφωνα με τις ηλικίες, θα είχα πει το 27 για να κερδίσω εγώ. Τα λένε αυτά νωρίτερα βρε Κώστα! :flipout:

Δημητράκη, σε πειράζω. Μου είσαι και παρεξηγιάρης...