Οι καλύτερες της Samsung !

fenix

New member
31 December 2008
34
Καλησπέρα σε όλους ! Υπάρχει η πιθανότητα να βρήκα μια άκρη και να έχω έκπτωση στις samsung τηλεοράσεις ! Εχω ψάξει και γνωρίζω τα βασικά για Sony, Panasonic, LG, Pioneer, Philips αλλά δεν έχω ιδέα από Samsung. Μονο ότι είναι καλή η σειρά 6 ?! Οχι ?!
Θα ήθελα να μου πείτε ποια είναι τα καλά μοντελα από Samsung στις 32, 37 και 40 ίντσες.
Οχι τα τούμπανα ακριβα ! Αυτά που στέκονται με αξιοπρέπεια απέναντι στον ανταγωνισμό και έχουν παρόμοια ποιότητα εικόνας. Με τον ανταγωνισμό εννοώ τις L4000, V4000, W4500, LG5000 και γενικότερα τις καλές 32, 37 και 40 ίντσες αλλά όχι και τις πανάκριβες ! Π.χ 32 ίντσες 1300 !
Ευχαριστώ προκαταβολικά !

Στις 40 ιντσες θα σου προτεινα σαν πολυ καλη λυση την 40 a656 και σαν τουμπανη λυση μιας και εχεις και εκπτωση την a786 που ειναι και led και εχει απιστευτο μαυρο..

Και η a856 εχει παρα μα παρα πολυ καλη εικονα και ειναι και πολυ λεπτη και παιζει και βιντεο απ το usb νομιζω..

Αυτα απο μενα τις υπολοιπες δεν τις εχω δει απο κοντα αυτες εχω δει στο saturn και μεγαλυτερη εντυπωση απ ολες μου εκανε η a786..

Συμφωνω με τον Tζιμακο.

786 και 856 ειναι οι πιο καλες αλλα αν σου πεφτουν ακριβες μπορεις να παρεις την 40Α656. Στο Praktiker την ειχαν 940 ευρω αν υπαρχει ακομη στοκ...

Και στο Πλαίσιο στο Mall που την πήρα χτες το απόγευμα 949 με εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας. (για την 40Α656 μιλάω)

Ωραία σας ευχαριστώ πάρα πολύ ! Οπότε σε οποιαδήποτε ίντσα για αξιόλογη Samsung (σε σχέση πάντα με τον άμεσο ανταγωνισμό από τα ίδιας τιμής μοντέλα) κοιτάω σειρές 6, 7 και 8 και αφήνω απ´έξω τηλεοράσεις σειρών 4 (π.χ 457) και 5 (π.χ 558P3F) ?! Μια σύντομη γνώμη για την 558 ?!

Αψογα ! Ευχαριστώ για το γρήγορο φροντιστήριο ! Τελευταία ερώτηση !
Οποιαδήποτε από τις σειρές 5,6,7 ή 8 και να πάρω θα παίζει τουλάχιστον 2-3 ώρες την ημέρα PS3/XBOX 360.
Εχει αναφερθεί ποτέ θέμα για lag ή οτιδήποτε άλλο δεν σε αφήνει να τις χαρείς με κονσόλα ?!

Απαντάω μόνος μου !! :p
Λοιπόν μετά από διάβασμα διαπίστωσα ότι η σειρά 6 αλλά και η σειρά 7 έχουν λέει input lag και ότι και στο game mode να τις βάλεις βελτιώνονται κάπως αλλά για να πραγματοποιηθεί αυτό μειώνουν την ποιότητα της παραγόμενης εικόνας.
Τα ερωτήματα τώρα επειδή είπαμε θα παίζει πολύ PS/XBOX! :)

Το input lag ενοχλεί πραγματικά ?! Είναι ουσιαστικό εμπόδιο ή δεν το καταλαβαίνεις ?! Θα πετυχαίνω τις νότες στο guitar hero ?! :p
Ποια καλή Samsung δεν έχει input lag ?!
Oι Sony 4000, 4500 και οι LG 5000, 6000 π.χ έχουν input lag ?!
Ευχαριστώ προκαταβολικά !! -bye-

Στην 856 που έχει lag 50ms ποτέ δεν το κατάλαβα και σε ps3 και σε pc.
Δεν μιλάω για fps games. (εκεί οι παίκτες είναι ποιο ευθαίσθητοι).

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση ! Περιμένω και άλλους Samsung-άκηδες :p
Υπάρχει κάποιο site που να αναφέρει το input lag των τηλεοράσεων ?!

Re: Απάντηση: Οι καλύτερες της Samsung !

Το Input lag των 30-50 ms ειναι αστειο και δεν επηρρεαζει.

Εδω στο call of duty 4 που παιζω στο XBOX Live και ορισμενες φορες εχω (λογω του οτι ο host ειναι καποιος ξενος) 500 ms lag...:flipout:

Οντως και φανατικος sniper να εισαι τα 30 m/s θα σου φανουν αστεια αλλα ως εκει γιατι μετα χανεις headshots οποτε βγαλε το lag απο τιν εξισωση..

Ωραία οπότε αφού οι Samsung δεν δημιουργούν πρόβλημα στο gaming με το input lag αν καταφερω και πάρω κάποια από αυτές φθηνότερα προχωρώ !
Σας ευχαριστώ πολύ ! -bye-

Από αυτά που έχω διαβάσει ναι είναι πολύ καλή. Επίσης και σε μαγαζί που την είδα βγάζει ωραία εικόνα.
Το μόνο θέμα που με κρατάει εμένα προσωπικά από το να παραγγείλω είναι ότι τελικά το input lag των Samsung (εκτος των 32 ιντσών) δεν είναι ανεπαίσθητο. Και στα reviews του hdtv το αναφέρει σαν πρόβλημα στην 656 που θέλω να πάρω. Την 32 που δεν το έχει δεν τη θέλω λόγω μεγέθους...