Οι Κρητικοί της παρέας!

Sonus Naturalis

Μέλος Σωματείου
12 July 2009
10,275
Αθήνα, Ηλιούπολη
Οι Κρητικοί της παρέας!

Αφορμή για ν' ανοίξω το παρόν thread στάθηκε η προσωπική επικοινωνία μου μ' ένα φίλο από το forum, τον mdvq. Διαπιστώθηκε ότι έχουμε κοινή σχέση με την Κρήτη και μάλιστα βρεθήκαμε κοντοχωριανοί!

Ο ίδιος μου εξήγησε, ότι υπάρχουν αρκετά μέλη του forum που είναι στην Κρήτη, ή κατάγονται από εκει.

Επειδή, ως γνωστόν, οι Κρητικοί είμαστε κατ' εξοχήν τοπικιστές, μου φάνηκε καλη ιδέα, να δημιουργήσω αυτό το thread, όπου όλοι οι εκ Κρήτης καταγόμενοι να μπορούν να δηλώνουν την παρουσία τους και να βοηθηθεί η επικοινωνία και γνωριμία μεταξύ μας.

Να φτιάξω δηλαδή το λόμπι των Κρητικών!

Όσοι επιθυμούν, ας δηλώσουν την παρουσία τους.

Κάνω αρχή και Δηλώνω Καταγωγή:
Παχεία Άμμος, Ιεράπετρα, Κρήτη

Υ.Γ.1 Ελπίζω να μην παραβιάζω κάποιο κανόνα του forum.

Υ.Γ.2 Αν βρίσκομαι σε λάθος κατηγορία παρακαλώ τον διαχειριστή να ενεργήσει τα δέοντα μετακινώντας κατάλληλα το thread...

μισός Κρητικός - από μαμά - και μισός Μανιάτης - από μπαμπά.

λατρεύω την Κρήτη στην οποία έχω πάει άπειρες φορές και σπούδασα εκεί κιόλας (4 χρονάκια μόνιμος κάτοικος ...)

Γωνιές Μαλεβυζίου, χωριό στους πρόποδες του Ψηλορείτη, σύνορα με νομό Ρεθύμνης, 11 χλμ πριν τ' Ανώγεια.

Χανιά (μέσα από την πόλη, Νέα Χώρα στον Αγ. Κωνσταντίνο) από μπαμπά. Και Βυτίνα από μάνα.

100% Κρητικός, με μετάταξη απ τα 20 μου μέχρι την σύνταξη : ) στην Αθήνα.

Χανιά περιοχή Δικαστηρίων.

Αφού αρχίσαμε και μαζευόμαστε εδώ άντε να κανονίσουμε να πάμε και για κανένα ρακάκι !

Τι λέτε ?​

Μισός Κρητικός από τη μαμά. Μέσα από τα Χανιά (Δικαστήρια) Τα τελευταία 4 χρόνια εκεί την έχω βγάλει για διακοπές.

Αφού αρχίσαμε και μαζευόμαστε εδώ άντε να κανονίσουμε να πάμε και για κανένα ρακάκι !

Τι λέτε ?​
Συμφωνώ! Καταπληκτική πρόταση!:firstprize::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Λοιπόν, χωριανοί, άντε να μαζωχτούμε καμπόσοι επαέ κι' απόϊ (θ)α το κανονίσουμε!:party:

Σκουτελοβαρίσκω Σας
Σας αντιχαιρετώ! -bye-

Εγώ από Καρδίτσα αλλά εργάστηκα και έζησα για 6 χρόνια στα Χανιά.
Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από εκεί.
Έμενα στα Καλαμάκι απέναντι από το καφέ μπαμπού τα τελευταία 4 χρόνια.

Σύντεκνοι σας χαιρετώ!

ευλογημένος τόπος!
και φυσικά πανέμορφος.
όσο για τους Κρητικούς, όσοι γνώρισα ήταν λίρα εκατό!!

οπότε respect απο μένα !! :grinning-smiley-043

υ.γ το φαγητό σας δεν παίζεται :D

Ιεραπετρα Κρητης χωριο Ριζα απο μαμα, και Καρδιτσα απο μπαμπα!

Αμα κατηφορησεις προς Ιεραπετρα στριψε στο δευτερο χωριο αριστερα (τα Γδοχια και να θες δεν εχουν καφενειο!!) και ελα στον Τσακατακη να πιουμε καμμια ρακη.
(μπορει να εχουμε καθησει και διπλα στο πανηγυρι σας.Μεχρι τις 7 η ωρα το πρωϊ με τον Αλεξακη στα τσαφαρισματα!!!)