Οι λεπτομέρειες του έρημου του petition και ο αποσυντονισμός των συντονιστών

Η ουσία είναι οτι εμείς ως μέλη δεν προλάβαμε να πάρουμε θέση για ένα ζήτημα που μπορεί και να μας αφορά.

Διότι μπορεί μερικοί επίλεκτοι να μην έχουν πρόβλημα με την έλλειψη ελληνικών υποτίτλων,οι περισσότεροι όμως το θεωρούν εμπόδιο.

Ας μπορέσουμε κάπου να τα συζητήσουμε αυτά πολιτισμένα και χωρίς προστριβές,μπας και βρούμε μια άκρη.

Δεν μ αρέσουν οι ειρωνείες και βρίσκω την πρόταση του petesoulis άκρως ενδιαφέρουσα.

Ας εστιάσουμε σ αυτήν και ας αφήσουμε τα κλειδώματα και τις διαχειριστικές κορώνες.

Σε έναν καβγά φταίνε και οι δύο.

Νομίζω οτι αν επικρατήσει ψυχραιμία μπορούμε να συνεχίσουμε το θέμα ,το οποίο ΕΙΝΑΙ ενδιαφέρον.

"Επιδίωξη εκλογών", "στάτους", "τακτική", "προβολή", "συμπάθεια"...
Μάλλον κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια γιατί ποτέ προσωπικά δεν έδωσα τέτοια δείγματα.

Κ. Παναγιωτάκο, αν ακολουθούσα τις οδηγίες που μου δόθηκαν σίγουρα δε θα είχαμε φτάσει ως εδώ. Αυτός όμως δεν είναι λόγος για να τις ακολουθήσω, αν τις θεωρώ λάθος.
Και όντως, πλήρη άγνοια έχω όπως λέτε για τα πιθανά προβλήματα. Ακόμα όμως δεν έχω μάθει ποια μπορεί να είναι αυτά παρά τις αλλεπάλληλες προσκλήσεις μου για έκθεσή τους από τους έχοντες γνώση.

Κ. Βλασίδη, εάν ετίθετο τέτοιο θέμα να είστε βέβαιος ότι θα σιωπούσα, ό,τι κι αν είχε γίνει.

Πιστεύω ότι καλό θα είναι εις μνήμην του Σπύρου να μην συνεχίσετε το θέμα, για σήμερα τουλάχιστον....

παντως επι της ουσιας petesoulis δεν ειδα να απαντατε στο post Νο9 του Κωστα Ποτακιδη

ειλικρινα περίμενα τετοια αντίδραση απο σένα και θα πρεπε οι διαχειριστική ομάδα να είναι όντως πιο προσεχτικοί σε μέλη όπως εσυ
είσαι πάρα πολύ έξυπνος και σε παραδεχομαι και αριστος χειριστής της Ελληνικής γλώσσας , εκφράσεις οπως
κατά-πληκτική εκπομπή ,χρόνια πολλα στους εορτάζοντες και πολλές άλλες που κοσμούν και παραμένουν στο avclub "δείχνουν" οτι μας εχεις μεγάλη αδυναμία πραγμα που αποτελεί αναφαίρετο δικαιωμα σου
αν μου εστελνες προσωπικα, μυνημα που θα αφορουσε δορυφορικους δεκτες κλπ σε 5 λεπτα θα ειχες λαβει την απαντηση σου

η Γενικη Διαχειριση του avclub θεωρησε οτι επρεπε πρωτα να γινει και μια κουβεντα μεταξυ διαχειριστων καθως επισης και μαζι σου πραγμα που εφερε καποια ανεπιτρεπτη για σενα καθυστερηση

επι της ουσίας λοιπόν

εγώ προσωπικά είμαι απόλυτος σύμφωνος το avclub να συμμετάσχει σε έναν κοινό αγώνα ώστε να πειστούν οι εταιρείες να βάζουν ελληνικούς υπότιτλους σε blueray και ΗD DVD δισκάκια που θα φέρνουν στην Ελλάδα

ηδη την Δευτερα θα μιλησω προσωπικα με τον υπευθυνο της Audiovisual μιας εκ των μεγαλυτερων εταιρειων στο χωρο εισαγωγης και εμποριας DVD που τυγχανει και φίλος και θα σας ενημερώσω παρ αυτά

Ας μείνουμε στην ουσία της πολύ καλής πρωτοβουλίας.
+1 απο εμένα στην προσπάθεια για ελληνικούς υπότιτλους.
Φιλικά
Γιάννης

Brian: “Brothers, brothers…We mustn't fight each other! Surely we should be united against the common enemy!
Insurgents: “The Judean People's Front?!
Brian: “No, no! The Romans!”
Insurgents: “Oh, yeah. Yeah.”

Αγαπητέ Pete, προσπαθείς να προωθήσεις μια εκστρατεία προς έναν στόχο. Καταλαβαίνεις, βέβαια, ότι κανείς δεν είνει υποχρεωμένος να σε ακολουθήσει. Και αν κάποιος δε σε ακολουθήσει, αυτό συνήθως οφείλεται σε τουλάχιστον έναν από τους τρεις λόγους: Δεν πιστεύει στο στόχο, δεν πιστεύει στην αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης εκστρατείας, δεν αποτελεί προτεραιότητά του. Ομολογουμένως, ίσως να το κάνει και επειδή δε σε γουστάρει προσωπικά. Ξεχνώντας λοιπόν το ότι είναι τουλάχιστον απρεπές να κατηγορίες κάποιον μόνο και μόνο επειδή δεν σε ακολουθεί, δεν μπαίνεις καν στον κόπο να μάθεις το γιατί.

Παρά τα προηγούμενα μηνύματά σου, εγώ θέλω να πιστεύω ότι εξακολουθεί να σε ενδιαφέρει ο στόχος περισσότερο από το πότε γιορτάζει η διαχειριστική ομάδα ή τα άλλα μέλη. Θέλεις να ασχοληθείς με αυτό (το οποίο όμως σημαίνει να δεχθείς, μεταξύ άλλων, κρίσεις και παρατηρήσεις για τη μέθοδο που επέλεξες) ή να μας εξηγήσεις τις διαφορές σου με τους διαχειριστές;

Τα νέα φορμά είναι εδώ, τώρα εάν μπορεί μια κοινότητα, όπως η δική μας να επηρεάσει εταιρίες παραγωγής για την εισαγωγή υποτίτλων, αυτό σίγουρα είναι πολύ καλή ιδέα, αλλά είναι και μια απόφαση που θέλει συζήτηση αρχικά και υποστήριξη – γνωριμίες με τον χώρο, κάτι που απ’όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω βρίσκεται σε καλό επίπεδο.
Ομως το να καταφερόμαστε εναντίον της Διαχειριστικής ομάδας, για "ολιγωρία", ή για οτιδήποτε άλλο αυτό σίγουρα δεν είναι σωστό.
Οι άνθρωποι κάνουν πολλά που όλοι εμείς οι υπόλοιποι δεν γνωρίζουν.
Α, και να μην το ξεχάσω για όσους τέλος πάντων θέλουν ελληνικούς υπότιτλους στα blu-ray &HD-DVD, ας ρίξουν μια ματιά στον οδηγό που έχει ανεβάσει ο Κυριάκος Παναγιωτάκος
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=7891

ok, o oδηγός αφορά HD-DVD, είναι μια καλή αρχή.
Συνοψίζοντας, χρειάζεται ψυχραιμία και όχι βιαστικές κινήσεις.