Οι Momix στο ΜΜΘ για δεύτερη χρονιά

Δημήτρης Ν.

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,209
Θεσσαλονίκη
Σήμερα οι γνωστοί Momix έδωσαν τις δύο από τις τρείς παραστάσεις τους στο ΜΜΘ ( τελικά προσετέθη εκτάκτως και απογευματινή σήμερα , προφανώς λόγω μεγάλης ζήτησης ) .
Οποιος τους είδε και έχει κάτι καλό να μας πεί , ας το κάνει . Εγώ , είναι γνωστό ότι είμαι κακοπροαίρετος άνθρωπος :grandpa:

Σήμερα οι γνωστοί Momix έδωσαν τις δύο από τις τρείς παραστάσεις τους στο ΜΜΘ ( τελικά προσετέθη εκτάκτως και απογευματινή σήμερα , προφανώς λόγω μεγάλης ζήτησης ) .
Οποιος τους είδε και έχει κάτι καλό να μας πεί , ας το κάνει . Εγώ , είναι γνωστό ότι είμαι κακοπροαίρετος άνθρωπος :grandpa:

τους ειχα δει πριν δυο χρονια

ειμαι απο τους λιγους που δεν εχω πολλα καλα να πω για την ανω ομαδα

αυτα και κατι θεατρα του ηλιου δεν μου λεν τιποτα

προτιμω τα κλασσικα ...

.
.

Last edited:
O τελευταίος πειρασμός, ηχητική επένδυση το αντίστοιχο του Peter Gabriel.
Τυπικοί momix, τίποτα περισσότερο.
Ενα καταπληκτικό act με τις ομπρέλλες.
Κατά τα άλλα, πανδύσκολα και τέλεια οργανωμένα πράγματα, αλλά αν έχεις ένα, νομίζω, τα έχεις δει όλα.
Σημαντική καινοτομία της φετεινής παράστασης το γεγονός ότι όλα ελάμαβαναν μέρος πίσω από μιά ημιδάφανη οθόνη στην οποία προβάλλονταν διάφορες σκηνές σε slides, που διαφοροποιούνταν ανάλογα με το μέρος.
Οι δε momix ήταν σε δεύτερο επίπεδο, και οι φωτισμοί τους εμφάνιζαν ή τους εξαφάνιζαν σε συγκεκριμένη περιοχή του slide.... Ενδιαφέρον