ΟΙ ΝΕΕΣ PHILIPS

pasas22

New member
22 April 2008
18
Μήπως γνωρίζετε για την νέα τηλεόραση της PHILIPS 42PFL 9703D; Την είδα σε κατάστημα με τιμή 2.400ε. Από τεχνικά χαρακτηριστικά φαίνεται πολύ καλή. Την αναζήτησα στο site της PHILIPS αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει.

Μήπως γνωρίζετε για την νέα τηλεόραση της PHILIPS 42PFL 9703D; Την είδα σε κατάστημα με τιμή 2.400ε. Από τεχνικά χαρακτηριστικά φαίνεται πολύ καλή. Την αναζήτησα στο site της PHILIPS αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει.

Μετα απο επικοινωνια μου σημερα με τη philips επισημα θα κυκλοφορησει μετα το Pasxa ενω την εχουν δωσει σε μερικα μαγαζια για να δουν πιθανες αδυναμιες. Στο site θα εμφανιστουν μετα την επισημε παρουσιαση στην αγορα και αυτο δεν προβλεπεται να γινεται πριν τα μεσα Μαιου. Οσο για την 52αρα 9703 αυτη θα μας ερθει λιγο αργοτερα. Καπου αναμεσα ερχεται και η 47αρα.
Νικος

Με τα λεφτα αυτα παιρνεις κορυφαια LCD 46αρα απο αλλη εταιρεια.

Για να μην μιλησω για πλασμα που παιρνεις Full HD 50αρα.

Οπως και να το κανουμε ειναι πολλα τα λεφτα για το μεγεθος αυτο.

Ευχαριστώ φίλε.Δηλαδή να μη προχωρήσω σε αγορά;

Θα σου ελεγα να μη βιαστεις και να περιμενεις λιγο μεχρι την επισημη παρουσιαση. Στο μεταξυ μπορεις να ριξεις καμμια ματια και σε αλλη εταιρια στο μεγεθος που σε ενδιαφερει.
Νικος

PS Οσο αργοτερα τοσο και καλυτερη η τιμη αφου στην αρχη μαλλον θα μας πιασουν τον κ......
Νικος

Σας ευχαριστώ. Εναλλακτικά ποια θα μου προτείνατε στις 42 ίντσες;

Σας ευχαριστώ. Εναλλακτικά ποια θα μου προτείνατε στις 42 ίντσες;

Προσωπικα δεν μπορω να προτεινω καμμια. Τελικος κριτης ειναι το ματι σου και μονο αυτο. Σου εφιστω την προσοχη μονο η συγκριση της οποιας τηλεορασης με την οποια αλλη να γινεται επι ισοις οροις και αν ειναι δυνατον με το τηλεκοντρολ στο χερι. Ξερω οτι σε πολλα μαγαζια δεν ειναι αυτο δυνατον αλλα στην τελικη εσυ πληρωνεις και συνεπως απαιτεις απο τους πωλητες
Νικος

Χρόνια πολλά σε όλους. Αγόρασα το μεγάλο Σάββατο τη νέα 42PFL9703D/10 της PHILIPS. Η τηλεόραση άψογη από εμφάνιση. Την λειτούργησα και μπορώ να σας πώ τα εξής. Τα τηλεοπτικά κανάλια τα έπιασε πολύ καλύτερα από την παλιά SONY 32 CRT που είχα. Χωρίς πολλές αναλυτικές ρυθμίσεις γιατί δεν ξέρω και πολλά πράγματα μου αρέσουν πολύ τα χρώματα. Την σύνδεσα με το BD 1400 της SAMSUNG και η εικόνα είναι καταπληκτική. Οι ταινίες που είδα ήταν αυτές του HI-TECH. Είναι εντελώς αθόρυβη, ο ήχος της καταπληκτικός και το αμπιλάιτ λειτουργεί άψογα. Αυτά προς το παρόν.

Οχι όχι δεν αναφέρομαι στο σασί,άλλωστε από τις φωτογραφίες το ίδιο σασί φαίνεται να έχει και η 7603.Αναφέρομαι στα τεχνικά χαρακτηριστικά των 2 τα οποία είναι ολόιδια.

Και πάει 500 γιουροζ το διαφορετικό αμπιλάιτ ε?:blink: Εδώ στην παν-aurea θα μου πείτε πήγαινε 1000+ οπότε τα 500 δεν ακούγονται παράλογα.:BXVZCBXZ6:

Και πάει 500 γιουροζ το διαφορετικό αμπιλάιτ ε?:blink: Εδώ στην παν-aurea θα μου πείτε πήγαινε 1000+ οπότε τα 500 δεν ακούγονται παράλογα.:BXVZCBXZ6:

Eμενα οποιοδηποτε ποσο πανω απο 2,000 ευρω για τηλεοραση 42" μου ακουγεται εντελως παραλογο.