ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ “HIGH END” ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ FORUMS!!!

- Μπαμπά, θα μού πεις ένα παραμύθι για να κοιμηθώ?
- Αμέσως παιδί μου...Λοιπόν, μια φορά και ένα καιρό ήταν το "High-End"...κλπ, κλπ, κλπ...

- Μπαμπά, θα μού πεις ένα παραμύθι για να κοιμηθώ?
- Αμέσως παιδί μου...Λοιπόν, μια φορά και ένα καιρό ήταν το "High-End"...κλπ, κλπ, κλπ...

Καλά, εσύ (και όποιος άλλος...)

που ΤΟΣΟ το επιθυμείς το High End...
thinking2.gif

πάρε ένα...
Μπακουροσέντονο!!!
lonely.gif
να ξεδώσεις...

bakourosentono.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v474/skaloumbakas/Funny-Jokes/bakourosentono.jpg

Re: Ενώ οι μη High Endάδες γεμίζουν τα Forums με άχρηστα μηνύματα...

Ενώ οι μη High Endάδες γεμίζουν τα Forums με άχρηστα μηνύματα!!! :BDGBGDB55:

Αλήθεια, έχετε δει κανένα μέλος του A.C.A. να γράφει και να ματα-γράφει και να επαναλαμβάνεται με τα ίδια και τα ίδια... στα Forums?

Η έχει υποχρεώσεις οικογενειακές (που όλοι έχουμε) ή απολαμβάνει τη μουσικη του, ή συγκρίνει μηχανές (πολύ λιγώτερο απ' ότι παλιότερα βέβαια...) ή, εν πάσει περιπτώσει δεν... :argue:

Το ότι εγώ ασχολούμαι, κάποιος πρέπει να ασχοληθεί για να υπερασπιστεί αυτό το έρημο το A.C.A. από...

... τους φονείς των γιγάντων!!! :firstprize:

έτσι που έχει πάει η τιμή του gigabyte, δεν τρέχει και τίποτα ντε για 2 άχρηστα μυνηματάκια παραπάνω!! :Banane0:

Είναι ένας κόσμος γεμάτος υπερβολή, αυταπάτη και κοροϊδία, αλλά δεν μπορούσαν παρά να θαυμάσω τα υπέροχα οπίσθια του Wadia στην φώτο που ανέβασες για την στήριξη των καλωδίων...(επιμένω όμως ότι πολλοί θα πρέπει να βάλουν το μυαλό τους πριν από τα αυτιά τους)-bye-

Εν πάση περιπτώσει, δεν είμαι high-end killer σε καμία περίπτωση, αλλά ίσως μπορούμε να κουβεντιάσουμε γιατί το high-end σκοτώνει την μουσική.

Κύριος αξιοπρεπής, καθωσπρέπει χαϊεντάς, καταθέσεις, βινύλιο, λάμπες, στρωμένα καλώδια, ξεχωριστή ηλεκτρική γραμμή, κουφός από το δεξί αυτί, αναζητεί κύριον αναλόγων προσόντων και κουφόν από το αριστερό αυτί, με σκοπό την από κοινού αγορά ζεύγους ηχείων high end. Τηλ...

το περίεργο ρε παιδιά είναι ότι όλα αυτά γράφονται στη κατηγορία hi end και ο μόνος που αισθάνεται την ανάγκη να το υπερασπιστεί (το hi end ) είναι ο Skaloumpakoulis ……. ο οποίος τελευταία έχασε και το χιούμορ του……. … πάει και η κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας

το περίεργο ρε παιδιά είναι ότι όλα αυτά γράφονται στη κατηγορία hi end και ο μόνος που αισθάνεται την ανάγκη να το υπερασπιστεί (το hi end ) είναι ο Skaloumpakoulis ……. ο οποίος τελευταία έχασε και το χιούμορ του……. … πάει και η κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας

Στο είπα και πάλι

Οι άλλοι δεν ασχολούνται πία με τα Forums (απλά σας "απολαμβάνουν"...) κι εγώ θα σταματήσω σε λίγο...

Εχουμε και δουλειές... -bye-

Όπα ρε παιδιά ... και γω εδώ είμαι...Και μην φορτίζετε τον mr Christos γιατί θα την κάνει και το forum θα απαξιωθεί στην πλήξη των μπλέ ουρανών και την ανία των diy προενισχυτών του 100ρικου...

Δηλαδη αν σταματησει να γραφει ο τυπος, το φορουμ θα χασει 99.5% απο την φραμπαλαδιστικη του οψη, οοοοχι μην το κανεις αυτο, εεεελεος.

παιδιά κάνω έκκληση για μέτρο και για τον σεβασμό του προσώπου όλων Σάτιρα, κριτική, χιούμορ για τις απόψεις είναι οκ, αλλά φοβάμαι η συζήτηση έπαψε να είναι πνευματώδης και εκτροχιάστηκε . Δεν νομίζω οτι αυτό προσφέρει τίποτα
Φίλε Σκαλούμπακα αν και διαφωνώ κάθετα σέβομαι τις απόψεις σου αλλά και εσύ βρε παιδί μου λες και πας μερικές φορές. γυρεύοντας να τα ακούσεις Πιστεύω το κατάλαβες οτι στο πιο πάνω μύνημά σου που απευθύνεται στο guru βγήκες οφ σαιντ ……αυτό βεβαίως ισχύει και για άλλους………..
Είδατε πόσα μίση και πάθη δημιουργεί ο hi end ελιτισμός…….. γιαυτό επανέρχομαι με το αίτημα για την ενοποίηση της κατηγορίας με το hi fi να λυθεί το ανατολικό ζήτημα και να συζητάμε για πιο ευχάριστα πράγματα

….άντε με κάνατε και στεναχωρήθηκα

:music-smiley-006: :music-smiley-006: :music-smiley-006: :music-smiley-006: :music-smiley-006:

Πλακα κανουμε, μαθαινοντας η και το αντιθετο.
Ολοι ειμαστε στην ιδια καζανα και βραζουμε, αλλοι μεσα βαθεια και αλλοι πανω πανω(ευτυχως).

Κάτι δυσάρεστο έχει γίνει στη Μουσική κατηγορία και περιμένω μιά απάντηση...

Κατά τα άλλα, κι εμένα μ' αρέσει η πλάκα (όταν βρίσκω χρόνο)

Re: Απάντηση: ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ “HIGH END” ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ FORUMS!!!

Καλά εδώ να δείτε απαξίωση.

227 Εβρά και λήγει σε λιγότερο απο ώρα.

Και δεν είναι Ελλάδα...

ασε βρε Έκτορα...
φολα...

και το κυνηγάει ένας νιούμπης (0) !:flipout:

Ε, κι ο άλλος με 0 αξιολογήσεις τι περιμένει? Και χωρίς reserve price. Too good to be true. Άσε που δεν αναφέρει τίποτα για την κατάστασή του.

Ο προ πρέπει να "πετάει" πάντως (βλ. μετρήσεις στο Stereophile).

πάντως δεν πήγε άσχημα...
315 λίρες Χ1.65
πάλι όμως φτηνά γιά τέτοιο πράγμα....

Ο νικητής ή μόλις ξεκινάει Γολγοθά με Paypal/Ebay κλπ να ακυρώσει τη χρέωση για ένα ενισχυτή που δε θα πάρει ποτέ ή μόλις χτύπησε ευκαιρία που εμφανίζεται once in a lifetime.