ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ “HIGH END” ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ FORUMS!!!

συγνωμη βρε παιδια για να καταλαβω απο το βιντεο που εκατσα να δω για να ακουσω και την αλλη αποψη δηλαδη αν δωσω 230000ευρο θα ακουω μουσικη σωστα :nounder:

γιατι αν παμε την λογικη του οσο πιο ακριβο αρα και καλυτερο τοτε τα υπολοιπα συστηματα ειναι για τα μπαζα :chinscratch: αν εχει ριξει ο αλλος ας πουμε 150000 η' 100000 ευρο ειναι απαξιοτικο :blink:

και αν το δικο μου ας πουμε εχει οσο του προεδρου και ειναι σουπερ ντουπερ οπως φαινεται ο αλλος γιατι να ριξει 100.000ε παραπανω :damnyou:

και καλα δεν ειπαμε οτι οι μερσεντες ειναι καλα αυτοκινητα αλλα υπαρχουν οικογενειαρχες που δεν ειχαν αυτοκινητο το 98' για να παρουν cd player των 3.000.000 δρχ :flipout: και τωρα βρισκουμε παραλογο το BS -bye-

To σύστημα του προέδρου που αναφέρεις καθώς και οποιοδήποτε άλλο σύστημα έχω ακούσει μέχρι σήμερα, δεν μπορεί και δε είναι ικανό επαναλαμβάνω δεν μπορεί και δε είναι ικανό να αναπαραγάγει σωστά και πιστά τον ήχο μια ζωντανής κλασικής κιθάρας κινέζικης των 49 ευρώ πόσο μάλλον μια ακριβή κιθάρα των 15.000 ευρώ και άνω -bye-

Κε Κυρίτση Ευάγγελε,
Το σύστημα μου το έχω γράψει αλλά θα το ξανακάνω.
Τελικός ο CARY V12R με αρκετές κορυφαίες λάμπες επάνω του.
Προ ο CARY Slp 98 με nos πάνω του.
Player το CARY 308T Λαμπάτο με GE του 1950.
Ηχεία τα J M LAB 946 Electra.
Καλώδια ρεύματος της Virtual Dynamics τα power 3, τα παλιά.
IC Πυργαρούσσης , όπως και το πολύμπριζο.
Καλώδια ηχείων Audioquest midnight ΙΙ μοντιφαρισμένα από Πυργαρούσση.
Ρακ Exelixis το μεγάλο.
Επίσης όπως ξαναέγραψα δεν πρόκειται να αναφέρω από ποια player έπαιξε καλύτερα το BS. Είναι ανώφελο. Δεν υπάρχει λόγος.
Οι ακροάσεις στο χώρο μου έγιναν παρουσία πολλών ανθρώπων από τους οποίους μερικοί είναι μουσικοί.
Έχω στην κατοχή μου master από το στούντιο reaction όπου έχω ακούσει ακριβώς πως γράφτηκε .
Όλες οι αλλαγές στα διάφορα mix που ήθελε το συγκρότημα έγιναν αφού πρώτα τις ακούγαμε στο σύστημα μου παρουσία όλου του γκρουπ.
Με κούρασαν τα άτομα αλλά έμαθα πολλά.
Ξέρω ακόμη και τα πετάλια που χρησιμοποίησαν οι κιθαρίστες.
Ο ένας είναι αδερφός μου.
Ακούω την ηχογράφηση 4 μήνες καθημερινά.
Έχω κάνει ερασιτεχνικό mastering ο ίδιος σε κάποια tracks και ξέρω ακριβώς τι έχω κάνει.
Το μόνο συμπέρασμα που μπορώ να ανακοινώσω είναι πως το 308Τ είναι σίγουρα καλύτερο από το Bs. Για μένα. Το μικρό όμως είναι κοντά.
O αδερφός μου λέει το αντίθετο.
Αυτά.

Κε Κυρίτση Ευάγγελε,
Το σύστημα μου το έχω γράψει αλλά θα το ξανακάνω.
Τελικός ο CARY V12R με αρκετές κορυφαίες λάμπες επάνω του.
Προ ο CARY Slp 98 με nos πάνω του.
Player το CARY 308T Λαμπάτο με GE του 1950.
Ηχεία τα J M LAB 946 Electra.
Καλώδια ρεύματος της Virtual Dynamics τα power 3, τα παλιά.
IC Πυργαρούσσης , όπως και το πολύμπριζο.
Καλώδια ηχείων Audioquest midnight ΙΙ μοντιφαρισμένα από Πυργαρούσση.
Ρακ Exelixis το μεγάλο.
.......................................
Το μόνο συμπέρασμα που μπορώ να ανακοινώσω είναι πως το 308Τ είναι σίγουρα καλύτερο από το Bs. ..........................................
Αυτά.

Απίστευτo ! Μένω άναυδος ! :speechless-smiley-0 :speechless-smiley-0 :speechless-smiley-0

Bart.

Καλημέρα.
Φυσιολογικό είναι Ευάγγελε. Γιατί πρέπει να ''κάτσει'';
Mπορεί και κάποιο πανάκριβο player να μην ταίριαζε στο υπόλοιπο σετάπ ή στο προσωπικό σου γούστο.
Από τις ηχητικές εμπειρίες των φίλων που έγραψαν με το μηχανάκι φαίνεται πως και αυτό πρέπει να ματσαριστεί και πως έχει τις ιδιοτροπίες του.
Σε κάποια συστήματα έχει παίξει εξαιρετικά ,σε κάποια καλά και σε κάποια πολύ μέτρια.
Αυτό το έχω αντιμετωπίσει ξανά με πανάκριβα player.

Καλημέρα.
Φυσιολογικό είναι Ευάγγελε. Γιατί πρέπει να ''κάτσει'';
Mπορεί και κάποιο πανάκριβο player να μην ταίριαζε στο υπόλοιπο σετάπ ή στο προσωπικό σου γούστο.
Από τις ηχητικές εμπειρίες των φίλων που έγραψαν με το μηχανάκι φαίνεται πως και αυτό πρέπει να ματσαριστεί και πως έχει τις ιδιοτροπίες του.
Σε κάποια συστήματα έχει παίξει εξαιρετικά ,σε κάποια καλά και σε κάποια πολύ μέτρια.
Αυτό το έχω αντιμετωπίσει ξανά με πανάκριβα player.
Εμεσα δηλαδη τι μας λετε τωρα????οτι το πανακριβο με το παφθηνο ειναι το ιδιο????οτι ενα ειναι να σου κατσει μην ξοδεψεις λεφτα και το ρισκαρης,ρισκαρε με καποιο φθηνο???
αλλο το να κατσει και αλλο να ειναι καλο ενα πλευερ,εχει τεραστια διαφορα. Να ματσαριστει,με τι???τι εναι στην κατηγορια τιμης του,πιο κριβα θα ειναι τα <<ματσαρισματα>>απο το ιδιο το πλευερ,σωστα????ο φονεας που τα ενσωματωνει <<ολα>>σε ενα τσιπ,με την τρελη του τεχνολογια,που τα βαζει με τα μεγαθηρια,που τα που ο αριθμος των υλικων του ισοδυναμη με τον αριθμο της τιμης του,εχει και <<ιδιοτροποιες>>?????????????θελει καλο interconect και καλωδιο ρευματος για να παιξει σωστα?????με ποια λογικη για να μην πω επιστημονικη εξηγηση συμβαινει αυτο το φαινομενο?????

Last edited:
Δεν είναι αυτό, προφανώς ο κ. Μανωλάκος εννοεί το απλούστερο των πραγμάτων: Πριν πάρετε οτιδήποτε, δοκιμάστε το!
Σίγουρα η ποιότητα κατασκευής και η αξιοπιστία ενός Cary μπροστά στο "μπλεσκατούλι" είναι κλάσεις ανώτερη, αλλά αν δεν ταιριάζει με το χαρακτήρα των ηχείων ή/και του ενισχυτή σου, τότε δεν γίνεται τίποτα. Μπορεί το Cary να σου ακουστεί άσχημα και ένα αντίστοιχο Esoteric ή MF ή Marantz να σου έρθει κουτί.

Οι μάρκες αναφέρονται τελείως ενδεικτικά.

Εμεσα δηλαδη τι μας λετε τωρα????οτι το πανακριβο με το παφθηνο ειναι το ιδιο????οτι ενα ειναι να σου κατσει μην ξοδεψεις λεφτα και το ρισκαρης,ρισκαρε με καποιο φθηνο???
αλλο το να κατσει και αλλο να ειναι καλο ενα πλευερ,εχει τεραστια διαφορα. Να ματσαριστει,με τι???τι εναι στην κατηγορια τιμης του,πιο κριβα θα ειναι τα <<ματσαρισματα>>απο το ιδιο το πλευερ,σωστα????ο φονεας που τα ενσωματωνει <<ολα>>σε ενα τσιπ,με την τρελη του τεχνολογια,που τα βαζει με τα μεγαθηρια,που τα που ο αριθμος των υλικων του ισοδυναμη με τον αριθμο της τιμης του,εχει και <<ιδιοτροποιες>>?????????????θελει καλο interconect και καλωδιο ρευματος για να παιξει σωστα?????με ποια λογικη για να μην πω επιστημονικη εξηγηση συμβαινει αυτο το φαινομενο?????

Μηπως παιζει καλλυτερα και με <<συγκεκριμενο>>καλωδιο ρευματος?????

Μια παράκληση φίλε triangle, μη γράφεις βιαστικά γιατί δεν βγαίνει άκρη απο τα γραφόμενα σου.
φιλικά -bye-

Οι απαντήσεις που ζητάς υπάρχουν στη Φυσική του Λυκείου και στην Ηλεκτρονική που διδάσκονται όλοι οι σπουδαστές στις ανάλογες σχολές των ΤΕΙ και ΑΕΙ. Τελεία.

Re: ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ “HIGH END” ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ FORUMS!!!

--------------------------------------------------------------------------------

Quote:
Originally Posted by triangle
Εμεσα δηλαδη τι μας λετε τωρα????οτι το πανακριβο με το παφθηνο ειναι το ιδιο????οτι εαν ειναι να σου κατσει ,μην ξοδεψεις λεφτα και το ρισκαρης,ρισκαρε με καποιο φθηνο???
αλλο το να κατσει και αλλο να ειναι καλο ενα πλευερ,εχει τεραστια διαφορα. Να ματσαριστει,με τι???τι ειναι στην κατηγορια τιμης του?πιο ακριβα θα ειναι τα <<ματσαρισματα>>απο το ιδιο το πλευερ,σωστα????ο φονεας που τα ενσωματωνει <<ολα>>σε ενα τσιπ,με την τρελη του τεχνολογια,που τα βαζει με τα μεγαθηρια,που ο αριθμος των υλικων του ισοδυναμη με τον αριθμο της τιμης του,εχει και <<ιδιοτροποιες>>?????????????θελει καλο interconect και καλωδιο ρευματος για να παιξει σωστα?????με ποια λογικη για να μην πω επιστημονικη εξηγηση συμβαινει αυτο το φαινομενο?????

Μια παράκληση φίλε triangle, μη γράφεις βιαστικά γιατί δεν βγαίνει άκρη απο τα γραφόμενα σου.
φιλικά
ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΑΣ ΑΓΑΘΟΥΣ ΑΝΔΡΑΣ ΓΕΝΗΣΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΕΝ ΣΩΜΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑΙΣ ΑΣΚΕΙΝ ΤΗΝ ΔΕ ΨΥΧΗΝ ΠΑΙΔΕΥΕΙΝ .......................................................................................................................................................... Εχεις απολυτο δικιο,κανε τωρα αλλη μια προσπαθεια να απαντησης.........

Last edited:
Οι απαντήσεις που ζητάς υπάρχουν στη Φυσική του Λυκείου και στην Ηλεκτρονική που διδάσκονται όλοι οι σπουδαστές στις ανάλογες σχολές των ΤΕΙ και ΑΕΙ. Τελεία.

Λυπάμαι Κώστα αλλά αν και απόφοιτος μιας τέτοιας σχολής δεν θυμάμαι να πήρα απαντήσεις στις ερωτήσεις του triangle. Γενικά δεν είδα ποτέ καμμιά επιστημονική εξήγηση για το "ματσάρισμα" παρόλο που είναι προφανές ότι ισχύει σε πολλές περιπτώσεις και το δέχομαι χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Επειδή όμως κάθε άλλο παρά παντογνώστης είμαι, είμαι έτοιμος να ακούσω μια από αυτές τις επιστημονικές εξηγήσεις. Τελεία.
:chinscratch:

ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ...........Οπως παντα απολυτος και ειρωνας.Ευχαριστω.

Κάτι όπως με τις γυναίκες αγαπητέ. Μπορεί ή άλλη να είναι η Τζούλια η θεά. Για μερικά βράδια ok δεν θα πάρεις πρέφα και μπορεί να σου αρέσει κιόλας. Παραπέρα όμως πρέπει να ματσάρεις για να περνάς καλά.

Δεν σου έβαλα δύσκολα όπως ο Κώστας παραπάνω, έτσι;

Κάτι όπως με τις γυναίκες αγαπητέ. Μπορεί ή άλλη να είναι η Τζούλια η θεά. Για μερικά βράδια ok δεν θα πάρεις πρέφα και μπορεί να σου αρέσει κιόλας. Παραπέρα όμως πρέπει να ματσάρεις για να περνάς καλά.

Δεν σου έβαλα δύσκολα όπως ο Κώστας παραπάνω, έτσι;

Εεεεπ, φάουλ. Αυτό είναι βιολογία...:flipout:

Ρε φίλε triangle σε τι να σου απαντήσω ;;; ( απαντήσεις και όχι απαντήσης )

απλά μια παράκληση σου έκανα να μην βιάζεσαι όταν γράφεις και δεν βγαίνει νόημα απο το κείμενό σου.

Δεν είμαι εγώ αρμόδιος να σου απαντήσω σε αυτά τα θέματα, αν ήμουν θα σου είχα απαντήσει απο καιρό.

Απλά σε παρακαλώ σταμάτησε αυτό το ύφος γιατί αν έχεις πρόβλημα με άλλους να το λύσεις μαζί τους.

Μέχρι στιγμής σου απαντώ πολύ ευγενικά παρόλο το ύφος σου.

Απάντηση: Re: ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ “HIGH END” ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ FORUMS!!!

ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ...........Οπως παντα απολυτος και ειρωνας.Ευχαριστω.

Τα βιβλία δεν τα έχουμε στη βιβλιοθήκη για να τα κοιτάμε , ούτε τα πετάμε όταν τελειώνουμε μια σχολή ή ένα πανεπιστήμιο. Τα κράτάμε και όποτε μπορούμε τα ξαναδιαβάζουμε γιατί το πτυχίο από μόνο του είναι ένα κωλόχαρτο εαν δεν το συντηρούμε με καθημερινό διάβασμα. Αυτό μάλλον ήθελε να σου πει ο Κόγιας, αλλά σου το είπε ευγενικά .

Re: Απάντηση: Re: ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ “HIGH END” ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ FORUMS!!!

Τα βιβλία δεν τα έχουμε στη βιβλιοθήκη για να τα κοιτάμε , ούτε τα πετάμε όταν τελειώνουμε μια σχολή ή ένα πανεπιστήμιο. Τα κράτάμε και όποτε μπορούμε τα ξαναδιαβάζουμε γιατί το πτυχίο από μόνο του είναι ένα κωλόχαρτο εαν δεν το συντηρούμε με καθημερινό διάβασμα. Αυτό μάλλον ήθελε να σου πει ο Κόγιας, αλλά σου το είπε ευγενικά .

Να επαναλάβω και σε εσένα το ερώτημά μου για μια επιστημονική εξήγηση ή θα πάρω παρόμοια απάντηση με απρόβλεπτα αποτελέσματα στη συνέχεια...?