Οι νεοι Διαχειριστες στην εκτος και ο Sm της

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
22,006
Η νεα Διαχειριστικη ομαδα της εκτος και ο Sms της !!!!

ΔΧ
Jim
Opsim

Sm
Γιαννης Χατζηγεωργιου

Απο την πλευρα μου μιας και αναχωρω απο την εκτος , να σας ευχαριστησω ολους σας για την προσπαθεια να κρατήσετε ενα εππιπεδο που κανενα αλλο φορουμ δεν εχει!!!!

Καλη συνεχεια παιδια!!!!:award::award:

Last edited:
ΥΓ: Αυτό το SM γιατί εμένα μου φέρνει κάτι προς σαδομαζοχισμό ??

Δεν είσαι ο μόνος, χεχε!!!

Last edited by a moderator:
ΥΓ: Αυτό το SM γιατί εμένα μου φέρνει κάτι προς σαδομαζοχισμό ??

Δεν είσαι ο μόνος, χεχε!!!

Sorry Φίλιππε, κατά λάθος έκανα edit το μήνυμά σου ενώ ήθελα να κάνω quote, δεν έχω μάθει τα καινούργια "κουμπάκια" ακόμα.!!!!!

Προς αποφυγή αναλόγων περιστατικών, προτείνω να μου αφαιρεθεί το κουμπί του self-destruct μην κατεβεί κατά λάθος όλο το forum από τον server!!!!!!!!!!! :flipout::flipout::flipout:

Last edited:
Sorry Φίλιππε, κατά λάθος έκανα edit το μήνυμά σου ενώ ήθελα να κάνω quote, δεν έχω μάθει τα καινούργια "κουμπάκια" ακόμα.!!!!!

Προς αποφυγή αναλόγων περιστατικών, προτείνω να μου αφαιρεθεί το κουμπί του self-destruct μην κατεβεί κατά λάθος όλο το forum από τον server!!!!!!!!!!! :flipout::flipout::flipout:

Δεν τρέχει τίποτε (ΔΤΤ) !!!

Αυτά συμβαίνουν και εις Παρισίους, ενίοτε δε και είς τα καλυτέρας των οικογενειών !

Απο την πλευρα μου μιας και αναχωρω απο την εκτος

Το ξέρεις ότι δεν μου αρέσουν οι αρχικές επευφημίες και τα εισόδια ''μπράβο-ζήτω''. Προτιμώ τον απολογισμό της χρήσης για την κατάθεση της κρίσης. Ως εκ τούτου, για τη συνολική προσφορά σου όλα αυτά τα χρόνια σε αυτή την κατηγορία, μόνο μία λέξη περιγράφει δίκαια το έργο σου:

ΑΞΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Οι νεοι Διαχειριστες στην εκτος και ο Sm της

Το ξέρεις ότι δεν μου αρέσουν οι αρχικές επευφημίες και τα εισόδια ''μπράβο-ζήτω''. Προτιμώ τον απολογισμό της χρήσης για την κατάθεση της κρίσης. Ως εκ τούτου, για τη συνολική προσφορά σου όλα αυτά τα χρόνια σε αυτή την κατηγορία, μόνο μία λέξη περιγράφει δίκαια το έργο σου:

ΑΞΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

+10000

(για να μη γράφω τα ίδια ακριβώς) :smash:

Ουφ!!!
Ημέρα απονομής Συγχαρητηρίων η σημερινή...
Δημήτρη, Πάνο,Γιάννη, καλή δύναμη
Larry μας, έστω και σε αυτό το λίγο διάστημα που είμαι μέλος, μπόρεσα να διακρίνω το μέγεθος της συνεισφοράς σου, το ευχαριστώ δεν αρκεί.

να είστε καλά!

Απο την πλευρα μου μιας και αναχωρω απο την εκτος , να σας ευχαριστησω ολους σας για την προσπαθεια να κρατήσετε ενα εππιπεδο που κανενα αλλο φορουμ δεν εχει!!!!

Καλη συνεχεια παιδια!!!!:award::award:

Επιτέλους

:D

Καλώς τά παιδιά.
Αναλαμβάνετε την πιό ήσυχη κατηγορία τού φόρουμ,οπότε ευχαριστούμε πολύ αλλά δέν χρειάζεστε.:flipout::flipout:
Η Καφέ μαζί με ολα τής τά τμήματα(αθλητικά κ.λ.π) αποτελεί κατηγορία χαλάρωσης,πλάκας αλλά και συζητήσεων πού συχνά έχουν ενδιαφέρον.Δέν αλλοιώνει κανένα χαρακτήρα στο Club αλλά βοηθά και αυτή με τον τρόπο της, ώστε τά μέλη να επανέρχονται μετά απο κάποιες ανάσες, στις ειδικές κατηγορίες πού τούς ενδιαφέρουν.
Ο Jim και ο Xατζ.τά ξέρουν τά μονοπάτια και ο Πάνος ομοίως μέ τον δικό του λεπτό ,υπαινικτικό και γεμάτο χιούμορ τρόπο του.
Ο Larry λέει οτι φεύγει...:ADFADF1:
Και μήν ξεχνάμε οτι υπάρχει και η υποκατηγορία :Tέχνες,πού υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να αναπτυχθεί..
Ευχές και στους τρείς γιά Βίον Ανθόσπαρτον...:flipout::ernaehrung004:

Υ.Γ.
Ακολουθεί poll γιά το εάν είναι απαραίτητο το νήμα τού ΠΑΟ.:flipout::flipout::flipout:

Last edited:
Re: Απάντηση: Οι νεοι Διαχειριστες στην εκτος και ο Sm της

Υ.Γ.
Ακολουθεί poll γιά το εάν είναι απαραίτητο το νήμα τού ΠΑΟ.:flipout::flipout::flipout:

Αν το αλλάξουμε με το νήμα γιά την Δυναμό Κροκεών ............... ΟΥΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ADFADF1:

Καλορίζικοι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τo γεγονός ότι την ίδια ημέρα αυτοί οι δύο έγιναν "αστυνόμοι" με προβληματίζει τα μάλλα. Που πάμε ρε? Αμέρικαν μπαρ γίναμε...

Διεφθαρμένοι δικηγόροι και γιατροί... Οι λύκοι να φυλούν τα πρόβατα...

9η Απριλίου... αποφράδα ημέρα για όλους μας. Κλείστε τη κατηγορία να τελειώνουμε...

Jim καλό κουράγιο με δαύτους και αν χρειαστείς βοήθεια σφύριξέ μου... έχω τον τρόπο!

attachment.php

:D

Εύχομαι τα καλύτερα και στους τρεις. Όλα δείχνουν ότι έγινε κατανοητός και ο κοινωνικός ρόλος του forum.

inu-id-albums-so-und-so-278-picture13023-spok.jpg

Τέλος όλοι εμείς οι χρήστες ας κάνουμε μια προσπάθεια να μην προκαλούμε και να βοηθήσουμε τα παιδιά να κρατούν τις ισορροπίες όπου χρειάζεται.

Μη μου τους στεναχωρείτε είναι ψυχούλες...

ΥΓ Έλεος ρε σείς...! αλλάξτε τους τουλάχιστον χρώμα στο όνομα...:smash:

Attachments

• mirror_spock_with_mccoy[1].jpg
    mirror_spock_with_mccoy[1].jpg
    30.7 KB · Views: 69
Thank you, Κώστα. Ομοίως!!!:ernaehrung004:

Νικολάκη, παιδί μου, από ποιο επεισόδιο είναι το screen shot που παρέθεσες??

Τικ,τακ,τικ,τακ.......

Κάνε γρήγορα γιατί τρίτο τικ-τακ δεν έχει......θα σ' έχει προλάβει ο Γιάννης και ο Πάνος!!!:D:D