Οι πάνθηρες του δρόμου..

Εχω κολλησει και εγω αρκετα απο αυτα τα αυτοκολλητα σε αυτος που παρκαρουν σε γωνιες και σε μικρα πεζοδρομια.
Σε αυτους που παρκαρουν σε θεσεις για αναπηρους προσπαθω να τους πετυχω και να τους ξεμπροστιασω γιατι ισως ετσι καταλαβουν οτι αυτο που εκαναν δεν ειναι απο εξυπναδα αλλα απο μακακια στον εγκεφαλο.

Έχω διπλοπαρκάρει αρκετές φορές (μέθοδος Α.Π.Θ.: το αφήνεις διπλό με χαρτάκι με το τηλέφωνο στο ταμπλώ).

Αλλά σε ράμπα για καροτσάκι, δε μου πάει η καρδιά, με τίποτα.
Αφήστε που έτσι κι αλλιώς, οι ράμπες είναι πάνω στις γωνίες συνήθως, οπότε εκτός από γαϊδουριά, είναι και εξαιρετικά επικίνδυνο...

Απάντηση: Re: Οι πάνθηρες του δρόμου..

Χμμ..... Για όσους δεν κατάλαβαν, έβαλα μια ψεύτικη κλήση στο αμάξι του Τάσου.
Κανονικό αντίγραφο μιας αληθινής που το έχω επεξεργαστεί με το φοτοσοπ και το τυπώνω και μετά γράφω με στυλό τα στοιχεία του αυτοκινήτου και το κόβω στο κανονικό μέγεθος της αληθινής και το κολλάω στο τζάμι.
Κάτω έχω τυπώσει σαν σφραγιδάκι το όνομα μου με βαθμό αστυνόμου Α'
Σε όσους το έκανα την πάτησαν, το ίδιο και ο Τάσος.
Ο Αλέξης Τρυφωνίδης μόνο τη γλύτωσε.
Έπρεπε να βλέπατε το ύφος του Τάσου όταν είδε την κλήση στο τζάμι του.
Έχω τυπώσει και χαρτί που καλεί στον στρατό τους νεοσύλλεκτους με όλα τα σήματα και τα εμβλήματα.
Εκεί έχω σφραγιδάκι σαν συνταγματάρχης πεζικού. :flipout:

κανονισε να σου φερνουμε τσιγαρα στην ''στενη''..:flipout:

Ειδικώς αυτοί που παρκάρουν πάνω στις λίγες ράμπες αναπήρων, πάνω στις διαβάσεις ή τόσο ασφυκτικά ώστε να μην μπορείς να βρεις μέρος για να ανεβείς στο πεζοδρόμιο, είναι αχαρακτήριστοι. Ό,τι και να τους πει κανείς δίκιο θα έχει.

όσο υπάρχει ο *χιδισμος σε αυτή την χώρα, τέτοιες κινήσεις
είναι η μόνη λύση !

εγω θαθελα να ειμουν πιο εξτρεμιστης ....

αντι για στικερ στο τζαμι να μην βρισκει τζαμι....

Καποτε στον ηλεκτρικο του Ταυρου ειχαμε μπει στο παρκινγκ και οπως ηταν ολα τα αυτοκινητα στοιχισμενα υπηρχε ενας ηλιθιος που ηρθε τελευταιος και μιας και δεν υπηρχε θεση εκλεισε 4 αυτοκινητα ολη μερα.
Δυο κοπελλες που με το ζορι καταφεραν να βγαλουν το δικο τους μετα απο 10λεπτες μανουβρες ηταν τοσο θυμωμενες που βγηκαν εξω με κατσαβιδια και εγραψαν σε ολο το μηκος του αυτοκινητου του βλακα γδερνοντας το φυσικα.....: εισαι μακακας .

Θεες μιλαμε ......

αμφιβαλλω αν ξαναπαρκαρε ετσι ο ηλιθιος.

Το αμάξι δεν φταίει σε κάτι, ο οδηγός φταίει.
Αυτές οι κοπέλες είναι τόσο μ@λ... όσο κ ο τύπος που πάρκαρε έτσι.
Αποψή μου βέβαια...

τη σχεση εχει το αν φταιει ή δεν φταιει το αυτοκινητο?
μπας κι εχει προσωπικοτητα και θιχθει?
ειναι μια κινηση που θα πονεσει τον κατοχο και θα τον κανει να ''σκεφτει'' καλα πριν το ξανακανει.

Re: Απάντηση: Οι πάνθηρες του δρόμου..

Το αμάξι δεν φταίει σε κάτι, ο οδηγός φταίει.
Αυτές οι κοπέλες είναι τόσο μ@λ... όσο κ ο τύπος που πάρκαρε έτσι.
Αποψή μου βέβαια...

Αυτή την άποψη έχω και εγώ.

εγω θαθελα να ειμουν πιο εξτρεμιστης ....

αντι για στικερ στο τζαμι να μην βρισκει τζαμι....
Μου πέρασε πολλές φορές η σκέψη να μην βγαίνω έξω με stickers αλλά με μια βαρυοπούλα μέσα στο μανίκι. Καταλαβαίνω πως πονάει το αυτοκίνητο και δεν μπορεί να κάνει αλλιώς αλλά θα τόκανα από εγγενή ευσπλαχνία γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος πως ο οδηγός θα προτιμούσε την βαρυοπούλα στο τζάμι τού αυτοκινήτου του από το κεφάλι του.

Και για να μην παρεξηγηθώ σαν ο οδηγός που θεωρεί τον εαυτό του αλάνθαστο, όταν πριν τρία σχεδόν χρόνια γύρισα στην Ελλάδα μετά από απουσία σχεδόν 40 χρόνων, διαπίστωσα πως η κατοχή ΙΧ αυτοκινήτου στην Θεσσαλονίκη θάπρεπε να θεωρείται έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Πούλησα λοιπόν το αυτοκίνητο μου και απέκτησα αυτοκίνητο με σωφέρ (πολλά αυτοκίνητα με σωφέρ για την ακρίβεια - άλλα τα βάφτισα λεωφορεία και άλλα ταξί).

Τη λύση της βαρυοπούλας θα την πλήρωνε τελικώς κάποια ασφαλιστική. Δίχως να επιβάλλεται εκ του νόμου, σχεδόν κάθε αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο για θραύση κρυστάλλων.

Απάντηση: Re: Οι πάνθηρες του δρόμου..

Τη λύση της βαρυοπούλας θα την πλήρωνε τελικώς κάποια ασφαλιστική. Δίχως να επιβάλλεται εκ του νόμου, σχεδόν κάθε αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο για θραύση κρυστάλλων.
H οποία σε καλύπτει σε όλες τις περιπτώσεις;

Δεν νομίζω να μην έστρωνε κανείς, εάν του κατέβαζαν 2 φορές το παρμπρίζ.

Κακά τα ψέμματα... πρόκειται για αντικοινωνική συμπεριφορά δίχως πρακτικώς τιμωρία. Η δημοτική αστυνομία θα κάνει τις βόλτες της και θα κόψει κλήσεις σε συγκεκριμένα σημεία (όπως οι ψαράδες έχουν συγκεκριμένους ψαρότοπους, περίπου), για εισπρακτικούς λόγους και θα προσπεράσει ακόμη και οχήματα που πραγματικά εμποδίζουν. Όσο αφήνονται κάποιοι ατιμώρητοι ενώ, για παράδειγμα, εν γνώσει τους, για να προλάβουν να χωθούν, θα μείνουν ακινητοποιημένοι σε διασταύρωση και θα κόψουν την πορεία όσων έρχονται καθέτως (το κάνουν ακόμη και λεωφορεία, μπράβο στους οδηγούς τους), ή ενώ διπλοπαρκάρουν όπου βρουν για να κάνουν 10 λεπτά τη δουλειά τους και επιστρέφουν χαμογελαστοί σαν να μην συνέβη τίποτα (ενώ σου έχουν κλέψει 10 λεπτά από τη ζωή σου και ενδεχομένως σε έχουν γεμίσει άγχος για να προλάβεις να πας στον προορισμό σου σε 10 λεπτά λιγότερο από όσο υπολόγιζες), αυτά θα συμβαίνουν.

Καλά, στο παράδειγμα του Ναθ ο τύπος που το είχε αφήσει ολόκληρη ημέρα ήταν απερίγραπτος. Καταρχήν δεν ξέρω εάν τέτοιοι χώροι στάθμευσης εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του ΚΟΚ.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, πολύ καλά του έκαναν του ηλίθιου.
Βρήκε τη Νέμεσή του. Με άλλα λόγια, έλαβε δικαιοσύνη με τρόπο που να αντιλαμβάνεται. Αυτά από την ηθική πλευρά του θέματος, βέβαια.