Οι πάνθηρες του δρόμου..

Απάντηση: Re: Οι πάνθηρες του δρόμου..

Δεν νομίζω να μην έστρωνε κανείς, εάν του κατέβαζαν 2 φορές το παρμπρίζ.

Κακά τα ψέμματα... πρόκειται για αντικοινωνική συμπεριφορά δίχως πρακτικώς τιμωρία. Η δημοτική αστυνομία θα κάνει τις βόλτες της και θα κόψει κλήσεις σε συγκεκριμένα σημεία (όπως οι ψαράδες έχουν συγκεκριμένους ψαρότοπους, περίπου), για εισπρακτικούς λόγους και θα προσπεράσει ακόμη και οχήματα που πραγματικά εμποδίζουν. Όσο αφήνονται κάποιοι ατιμώρητοι ενώ, για παράδειγμα, εν γνώσει τους, για να προλάβουν να χωθούν, θα μείνουν ακινητοποιημένοι σε διασταύρωση και θα κόψουν την πορεία όσων έρχονται καθέτως (το κάνουν ακόμη και λεωφορεία, μπράβο στους οδηγούς τους), ή ενώ διπλοπαρκάρουν όπου βρουν για να κάνουν 10 λεπτά τη δουλειά τους και επιστρέφουν χαμογελαστοί σαν να μην συνέβη τίποτα (ενώ σου έχουν κλέψει 10 λεπτά από τη ζωή σου και ενδεχομένως σε έχουν γεμίσει άγχος για να προλάβεις να πας στον προορισμό σου σε 10 λεπτά λιγότερο από όσο υπολόγιζες), αυτά θα συμβαίνουν.

Καλά, στο παράδειγμα του Ναθ ο τύπος που το είχε αφήσει ολόκληρη ημέρα ήταν απερίγραπτος. Καταρχήν δεν ξέρω εάν τέτοιοι χώροι στάθμευσης εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του ΚΟΚ.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, πολύ καλά του έκαναν του ηλίθιου.
Βρήκε τη Νέμεσή του. Με άλλα λόγια, έλαβε δικαιοσύνη με τρόπο που να αντιλαμβάνεται. Αυτά από την ηθική πλευρά του θέματος, βέβαια.

//// Δεν νομίζω να μην έστρωνε κανείς, εάν του κατέβαζαν 2 φορές το παρμπρίζ.////

σε αυτο ειμαι απολυτως σιγουρος !!!!

πρεπει να πονεσουν για να καταλαβουν την ταλαιπωρια που προκαλουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ !!!!!!!!!!!!!! :violent-smiley-030::violent-smiley-030:

αρκεί να μην σε δει ο οδηγός, γιατί αν είναι σαν το παρακάτω
την έβαψες!

Ronniecoleman.jpg