XAXA! Blooooom στον πάτο εεεε... στο νερό ήθελα να πώ...Νικόλ said:Έχει όμως τις προδιαγραφές να γίνει.... και λίγα λόγια για τον Orlando μην τα πάρω!!!!!!!!!:twoguns: :slapface: :damnyou: :violent-smiley-030:
Μη φας για βράδυ... έχουμε γλαρόσουπα!!!!!:beee:MHTΣ said:XAXA! Blooooom στον πάτο εεεε... στο νερό ήθελα να πώ...![]()
Σας τρώει να τα ακούσετε μου φαίνεται....:slapface: :violent-smiley-030: :damnyou:Κώστας Ποτακίδης seven said:Ελάτε βρε παιδιά ο Ορλάντο ήταν διακοσμητικός έτσι για να υπάρχει μια ωραία φαταούλα. Που λέει ο λόγος ωραία
Νικόλ said:Σας τρώει να τα ακούσετε μου φαίνεται....:slapface: :violent-smiley-030: :damnyou:
Αμάν βρε Δημήτρη!!!!!! Όσους άντρες έχω αναφέρει όλους σκάρτους μου τους βγάζεις; δηλ. εσύ ποιόν θεωρείς ωραίο άντρα;MHTΣ said:Kαι εγώ δεν μπορώ να πώ ότι είναι δα και η αντιπροσώπευση του άντρα. Bέβαια περι ορέξεως... σπανακόπιτα.
MHTΣ said:Γιατί το λες αυτό? Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο.
Aν θες άντρα πάρε George Clooney...
Aπόλυτα σωστό...Νικόλ said:Αυτός είναι "μπαμπάς" μου καλό μου παιδί, για να μην σου πω παππούς μου και γίνω υπερβολική....
Δεν θυμάσαι; μου είχες πει το ίδιο και για τον Vin Diesel...
Παρεπιπτόντως το μαμήσαμε το θέμα!!!!!!!
14η θεση και ανεβαινει. Ειμαι περιεργος να δω που θα καταληξει.Κώστας Ποτακίδης seven said:Έφτασε αισίως τα $321,899,233 εισπράξεις σε 3 εβδομάδες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.