Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Σε Άγνωστα Νερά

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Απάντηση: Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

.

Από σήμερα Πέμπτη 19 Μαΐου ξεκίνησε να παίζεται στους κινηματογράφους!

.

Το είδα σε 3D,
Θεαματικές μερικές σκηνές,ειδικά με τις γοργόνες,αλλά από 'κει και πέρα όμως είχε φθηνό χιούμορ και το σενάριο δεν μου άρεσε.
Κάποιοι φυσικά χειροκροτούσαν,γέλαγαν και εγώ με την γυναικά μου απορούσαμε γιατί.

Αφήνει και υπονοούμενα για 5ο.....νομίζω.....

potato_heart.jpg

δε τη βλεπω τη χαρη μου να περναει την εισοδο του σινεμα για αυτη τη ταινια..... σε μπλου κ καλο της ειναι

Από τους πειρατές έχω δεί μόνο το πρώτο και το γούσταρα κιόλας αρκετά. Απ' ότι κατάλαβα αυτο εδώ πατάτα θα είναι (αυτή με τη καρδούλα). Αλλά τι να πω, ούτε για σκότωμα κυριακής δε κάνει;

Η πενέλοπε όντως παραείναι κυρία για πειρατίνα. Πολύ ταλαιπωρία αυτό το κορίτσι..μια με λοχαγούς, μια με πειρατές, που τη χάνεις που τη βρίσκεις, όλο στα χαρακώματα είναι!

Την είδα χθες (σ.σ Σαββάτο), δεν είχε την ένταση των προηγουμένων, πολύ soft ο κακός Μαυρογένης. Πήγε να σώσει την παρτίδα στο τέλος με την κακή του συμπεριφορά αλλά λίγα πράγματα...

Βλέπεται ευχάριστα αλλά όχι τίποτε το ιδιαίτερο. Το 3D λίγα πράγματα. Σε πολλές περισσότερες σκηνές έβλεπες μια χαρά και χωρίς τα γυαλιά, μόνο οι υπότιτλοι ήταν 3D! Αν και είχα τις αμφιβολίες μου μια χαρά της πήγαινε ο ρόλος της Πενέλοπε.

Τιποτα το καινουριο,στο ιδιο μοτιβο περναει η ωρα,νταξει ετσι κι αλλιως δεν περιμεναμε και τιποτα παραπανω...
Ηθελα περισσοτερο χιουμορ αλλα τζιφος...Ο Ιαν Μακσειν προσφεροταν για πλακες (καθοτι φοβερη φατσα),το ιδιο και ο Τζεφρι Ρας αλλα εδω "σοβαρεψανε" τον ρολο του Τζακ ή καλυτερα δεν ηξεραν οι σεναριογραφοι πως να τον χειριστουν,τους αλλους θα κοιταγαν.Η σκηνη στο παλατι του Βασιλια ειχε μονο λιγο πλακα,με τον "θειο" του Χαρι Ποττερ στο ρολο του βασιλια να βγαζει γελιο και η σκηνη με τις γοργονες ειχε ενα ενδιαφερον (sic)....Nothing more,nothing less...

Ξεφευγει λιγο απο το story των 3 πρωτων, οποτε για καποιον που (λεμε τωρα) δεν εχει δει τις προηγουμενες ισως ειναι καλη. Για εμας τους υπολοιπους ειναι μετριο-κακη, αναμασημενη τροφη, υπερβολικα μεγαλη σε σημειο καποια διαστηματα (10λεπτα-20λεπτα) να θελω να τα κλαψω (τα λεφτα) αλλα ειχε και αντιστοιχα διαστηματακια (10έπτα-20λεπτα) με λιγο ενδιαφερον.

Η 1η κι εμενα μου ειχε αρεσει παρα πολυ, απο κει και περα... κατηφορος (αν και νομιζω η 3η ηταν η μεγαλυτερη πατατα μεχρι τωρα, και η μοναδικη ταινια που με πηρε ο υπνος στο σινεμα...:D -- και δεν ειμαι ναρκισσος ή οπως λεγονται αυτοι--)

Μιντλεντον η δευτερη η ταινία! Και επειδή ο μόνος αγγλικος κινηματογράφος εδω το παίζει μόνο σε 3D φάγαμε και έναν πονοκέφαλο δώρο...

Pirates-chartREV1.jpg

350 εκ. $ έχει κερδίσει ο Ντεπ
από τις 4 ταινίες ως τώρα ...

έτσι σκέφτεται πολύ σοβαρά να
βάλει την τζίφρα του και για 5η συνέχεια

ο Θεος μαζί μας

thewrap

Απάντηση: Re: Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Σε Άγνωστα Νερά

H σειρα αυτων των ταινιων, δυστυχως εχει φθινουσα πορεια (φυσικα θα γυρισουν και 5η).Απλα καλουτσικη σαν ταινια, αλλα πολλα :grinning-smiley-043 στην Βαμπιρο-γοργονα :bang: http://www.imdb.com/name/nm2793591/

Ίσως το μοναδικό που άξιζε από την ταινία.

Αρκετά καλό, περνάει η ώρα ευχάριστα.Εχει κουράσει όμως η όλη φάση, ελπίζω να μη βγάλουν και 5η συνέχεια.Γιατί πρέπει να μπερδεύουν τους πειρατές με το υπερφυσικό δεν μπορώ να καταλάβω.Ο Ντεπ έχει καταντήσει εκνευριστικός ήδη από την τρίτη συνέχεια, η Κρούζ απλά υπάρχει για να υπάρχει, ο Τζέφρυ Ρας άψογος ακόμα μιά φορά ως Μπαρμπόσα.