ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ψηφιστε την ταινια

• Total voters
    0
Η δική μου άποψη είναι ότι ο Μπουχάϊμερ έπρεπε να σταματήσει στην πρώτη ταινία καθώς και ολοκληρωμένη ήταν και πολύ καλή για το είδος της . Βλέπετε όμως έκανε τρομερά νούμερα στα ταμεία και η συνέχεια της ήταν πλέον δεδομένη . Άλλη μια ταινία που έπρεπε να μείνει σε ένα μόνο μέρος και τελικά εξελίχθηκε σε τριλογία ήταν το MATRIX

καλυτερη απο την δευτερη αλλα καμμια σχεση με την πρωτη. πολυ βαρετη και αδικαιολογητα τοσο μεγαλη. δεν ειχε την δροσια της πρωτης και αν δεν ηταν και ο depp θα ηταν μια μεγαλη πατατα. :violent-smiley-030:

Ευχαρίστως να την δω όσες φορές γίνεται μέχρι να καεί η λάμπα ... του δωματίου ... Μα δεν έχω προβολέα !!! άμα είχα τον χώρο , κάτι θα γινόταν ...

Re: Απάντηση: ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Η δική μου άποψη είναι ότι ο Μπουχάϊμερ έπρεπε να σταματήσει στην πρώτη ταινία καθώς και ολοκληρωμένη ήταν και πολύ καλή για το είδος της.

Συμφωνω. Η πρωτη ηταν πολυ καλη , στη συνεχεια το μ@λ@κισαν το πραγμα.

Ψηφισα μετρια παντως , μπορει να μην ηταν καλη σαν σεναριο (πολλες υπερβολλες) αλλα κακη δεν μπορω να την χαρακτηρισω. Μαλιστα πολλα απο τα ειδικα εφε (πχ. οταν διαλυεται το πλοιο απο τους κανονιοβολισμους) ηταν απο τα καλυτερα που εχω δει ποτε ενω και οι ηθοποιοι επαιζαν πολυ πειστικα τους ρολους τους .

Re: Απάντηση: Re: ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Exactly !

Θα μπορούσε να είναι μικρότερης διάρκειας και πιό σφιχτό.

Κατά τα άλλα πολύ καλύτερο από το ανυπόφορο νο2,όντως ωραία εφέδια και καταπληκτique ήχος,περνάει ωραία η ώρα και στο τέλος μένεις με την αίσθηση οτι πλεόν όλοι οι χαρακτήρες του έργου είναι φίλοι σου.Μια καλή ταινιούλα.

Tip: Αφήστε να τελειώσουν όλοι οι τίτλοι του τέλους.Υπάρχει έξτρα σκηνή..

Υ.Γ. Λέτε να πάει και για τέταρτο μέρος ?

Μπράβο ρε Μήτσε ..... θα την έχανα την σκηνή στο τέλος.

Ωραία ταινία με τον Τζακ να αποδεικνύει ότι είναι διαχρονική αξία.:music-smiley-005:

Άντε πάμε για το τέταρτο.:drummer:

Ψήφισα μέτρια...πολύ ευνοϊκά....φαινόταν απο την 2η ότι και η 3η θα ήταν το ίδιο χάλια αν όχι χειρότερη!!!

Ωραιος ο Johnny για μια ακομη φορα
ωραια & τα σκηνικα,μεγαλο μεν & λιγο κουραστικο το εργο
αλλα οπως & να εχει ηταν διασκεδαστικο.
Αυτο ειναι το ζητουμενο σε αυτες τις ταινιες φτανει βεβαια
να εχεις χρονο & να εισαι ξεκουραστος.

To τελείωσα πρίν απο λίγο :twoguns:
Το 1 ήταν πολύ καλό και το 2 μου άρεσε επίσης.Αλλά το σημερινό είναι για κλάματα.Αλήθεια ήταν 163' μια ταινία χωρίς ουσιαστικά υπόθεση.Σκέψου και να είχε δηλ. ακόμα δέν θα είχε τελειώσει :2thumb22sup:
θα συμφωνήσω απόλυτα με τόν Κώστα πώς έπρεπε να σταματήσουν στο 1.

Ωραια ταινια,περνουσε ευχαρηστα η ωρα.Βεβαια σε μερικα σημεια το παρα τραβιξαν.Ακουγεται και 4?Αληθευει?