Η μόνη περίπτωση να "έστρωνα" μια πλάσμα θα ήταν αν είχα σκοπό να ασχοληθώ συστηματικά με gaming.
Για απλή θέαση τηλεοπτικού, DVD δεν υπάρχει πρόβλημα.
Εγώ την έστρωσα για πέντε ολόκληρα λεπτά και μετά σύνδεση με PC.
Prison Break , Heroes κλπ κλπ
Στρώσιμο?? Τι είναι αυτό???? :smile:
Από την πρώτη στιγμή που άνοιξα την τηλεόραση παίζει κανονικά, χωρίς ζουμ και χωρίς DVD στρωσίματος και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα.
Μπράβο, Πάνο! Τι πλασματάκι έχεις εσύ; Γιατί εγώ τη δικιά μου (Samsung 42Q96) την έστρωσα για 140 ώρες με ζουμ, με DVD στρωσίματος, με τη φωτεινότητα και την αντίθεση κάτω από το μισό, κι όμως ακόμα και τώρα λίγο μόνο να μείνει π.χ. ένα τετράγωνο σχήμα, αμέσως αφήνει αποτύπωμα. Ευτυχώς που έχει ενσωματωμένο ένα πρόγραμμα προστασίας και σε 10 λεπτά η οθόνη "ξεπλένεται" και καθαρίζει τελείως.
Μήπως έχει κανείς εμπειρία από την ίδια τηλεόραση, για να ξέρω αν έπεσα σε ελαττωματικό κομμάτι; Έχω πάντως συμβιβαστεί με το πρόβλημα και η τιβούλα με αποζημιώνει στον υπερθετικό βαθμό με την πραγματικά άψογη εικόνα της.
Ειχα παρατηρήσει ακριβως το ιδιο φαινόμενο στην C96 που είχα.
Συγκριτκά, η 50PG6000 που εχω τωρα είναι πολυ ανθεκτικότερη στο IR και καλύτερη στο "ξεπλυμμα" του.
α)Yποχρεωτικο σιγουρα δεν ειναι,για το ποσο απαραιτητο ειναι το στρωσιμο.....το κρινει ο καθενας οπως νομιζει,εγω παντως το εκανα.Παιδιά ευχαριστώ γιά τίς απαντήσεις σας.Από ότι κατάλαβα,δέν ειναι υποχρεωτικό τό στρώσιμο.Σημειωτέον ότι κατα πασα πιθανότητα δεν θα παιζω videogames στην plasma.Τό στρωσιμο όταν γίνεται ,γίνεται για την αποφυγή του γνωστού προβλήματος με το αποτύπωμα?(συμβαινει ακόμα αυτό στίς plasma 11ης γενιάς?)
ή και για καλύτερη ποιότητα εικόνας?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.