Οι πρωτες Φωτος με την 9600 ...

Re: Απάντηση: Re: Οι πρωτες Φωτος με την 9600 ...

Κοίταξε, δεν ξέρω εάν είναι μαζοχισμός, αλλά έχω παρατήσει εδώ και καιρό τους φακούς EF που έχω. Μόνο με βιδωτούς φωτογραφίζω.

Όσο το αποτέλεσμα σε δικαιώνει, σίγουρα δεν είναι μαζοχισμός!
Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όταν η ποιοτική εξέλιξη του καθενός ακολουθεί ασυνήθιστους δρόμους... Αρχίζουμε μετά να υποπτευόμαστε ότι ίσως κάτι και να πάει στραβά στους συνηθισμένους δρόμους!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οι πρωτες Φωτος με την 9600 ...

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όταν η ποιοτική εξέλιξη του καθενός ακολουθεί ασυνήθιστους δρόμους... Αρχίζουμε μετά να υποπτευόμαστε ότι ίσως κάτι και να πάει στραβά στους συνηθισμένους δρόμους!

και εγω ειχα και τον κρατησα ακομα εναν φακο μακρο ΡΑΝΑCOR χειροκινητο 2,8 100 αρη μουρλια !!!!

αν παρω καποτε σωμα Κανον θα ερθει κουτι .....

το Πάσχα σκέφτομαι να κάνω μια σύγκριση των φακών που έχω (βιδωτών και σύγχρονων EF) σε εστιακά μήκη 28, 35, 50 και 135mm. Να δούμε τι θα βγει!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οι πρωτες Φωτος με την 9600 ...

το Πάσχα σκέφτομαι να κάνω μια σύγκριση των φακών που έχω (βιδωτών και σύγχρονων EF) σε εστιακά μήκη 28, 35, 50 και 135mm. Να δούμε τι θα βγει!

θα ειναι ενδιαφερον ...:grandpa:

Ωραία!! Με σχήματα μετρήσεις κλπ.?
Προβλέπω να πουληθούν διάφορα κομμάτια μετά το τέστ! ;)

Ε όχι δα! Τι είμαι, το photozone.de? :flipout:

Μια δεδομένη σκηνή από τρίποδο μάλλον θα βγάλω, κάτι που να έχει λεπτομέρειες και θα πάρω crops από κέντρο και άκρα σε διάφορα διαφράγματα. Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον, μάλλον το Πάσχα που θα είμαι στα Γιάννενα θα κάνω μια αρχή, θα πάω να βγάλω το τζαμί να το βλέπει ο Μπέλλος να καμαρώνει. :flipout:

Το Ασλάν τζαμί δεν είναι εύκολος στόχος. Ο ήλιος είναι κόντρα στην είσοδο τις περισσότερες ώρες της μέρας. Μπορείς να βρεις όμως ένα σημείο του τοίχου και να τραβήξεις για να δεις την ανάλυση.

Αντίθετα ωραίος στόχος είναι η βιβλιοθήκη, το ερείπιο με τις καμάρες, πριν αρχίσεις να ανεβαίνεις για το τζαμί (που τώρα είναι δημοτικό μουσείο). Επίσης εξαιρετικός στόχος είναι τα κάγκελα που περικλείουν τον τάφο του Αλή πασά, στο τζαμί δίπλα στο Βυζαντινό Μουσείο. Αν τα φωτογραφίσεις από χαμηλά με φόντο τον ουρανό... τότε βινιέτα, flare και χρωματικές εκτροπές θα εμφανιστούν εύκολα (ή μπορεί και όχι).

Ε όχι δα! Τι είμαι, το photozone.de? :flipout:

Και τα ονόματα του χώρου από κάτι απλό ξεκινήσανε, αναγκαστικά! ;)

Μια δεδομένη σκηνή από τρίποδο μάλλον θα βγάλω, κάτι που να έχει λεπτομέρειες και θα πάρω crops από κέντρο και άκρα σε διάφορα διαφράγματα.

Μπράβο, ωραίο ακούγεται! Αν μπορείς να συνθέσεις και την σκηνή όπως θέλεις, και δεν βαρεθείς να κρατάς αναλυτικά στοιχεία σε ότι κάνεις, ανεβάζοντας τα αποτελέσματα σε κάποια σελίδα θα μπορείς αν βοηθήσεις πλήθος κόσμου!

Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον, μάλλον το Πάσχα που θα είμαι στα Γιάννενα θα κάνω μια αρχή, θα πάω να βγάλω το τζαμί να το βλέπει ο Μπέλλος να καμαρώνει. :flipout:

Άσ' τον τον άνθρωπο στην ησυχία του. Μην τον πιάσει η νοσταλγία και γυρίσει και μετά μόνο το τζαμί θα έχει να καμαρώνει, γιατί όλα τα άλλα δεν τα βλέπω και πολύ συγκρίσιμα... ;)

χεχε...... στο Τζαμι αμα κανετε μια βολτα μεσα στο καστρο θα βρειτε κατι μεγαλες καμαρες πολυ ωραιες για φωτογραφιση !!

εχει παρα πολλα θεματα ......

μπα .... νοσταλγια τωρα δεν εχω απλα περιμενω τη μετακομιση αφου πλεον ολα εχουν δρομολογηθει !

παντως να ξερετε οτι η λιμνη περιφερειακα εχει πολλα θεματα !! ειτε βαρκες ψαραδων ειτε εντομα ειτε φιδια ειτε χαλασματα ειτε το χωρο του καστρου !!

βγαλτε και ασπρομαυρες αν θελετε στο καστρο ...

Έχω κάνει το γύρο της λίμνης με τα πόδια. Και αυτό που έχω να πω είναι ότι στην Καστρίτσα έχει ορνιθοτροφεία που βρωμοκοπάνε. Μην το επιχειρήσετε!

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

ελα βρε ... μονο αυτο ειδες ;;;

λοιπον εχω τραβηξει μολις τωρα νυχτερινες φωτος απο το Παραθυρο μας το καταστημα απεναντι με τα φωτα .....

οι φωτος οπως τις βαζω με τη σειρα 100 , 400 , 800 , 1600 ΙΖΟ !!!

1, 2, 3, 4, ....

μη κοιτατε την εστιαση ειναι στο χερι .......

απλα τις βαζω να δειτε τον θορυβο στα διαφορα ιζο ....

με τη σειρα 100 , 400, 800, 1600 ....

υπαρχει τζαμι μπροστα

αν βλεπετε κατι σημαδια και περιεργα ειναι φυλα απο δεντρα ......

Attachments

• 100---1aa.jpg
    100---1aa.jpg
    61.4 KB · Views: 43
  • 100---2aa.jpg
    100---2aa.jpg
    69.3 KB · Views: 23
  • 100---3aa-JPG.jpg
    100---3aa-JPG.jpg
    74.2 KB · Views: 26
  • 100--4aa.jpg
    100--4aa.jpg
    77.8 KB · Views: 37
Re: Απάντηση: Οι πρωτες Φωτος με την 9600 ...

ολες με 3 f διαφραγμα ..

Αν σου πω ότι κατάλαβα, ψέματα θα είναι! ;)

Στα 1600 έχει λίγο παραπάνω θόρυβο και στα 100 είναι λίγο πιο σκοτεινή. Αλλά και πάλι, άλλα περίμενα να δώ κλιμακωτά...

Τέλος πάντων, απ' ότι βλέπεις η μηχανή μπορεί μια χαρά, το ζήτημα είναι να έχεις εσύ όρεξη και χρόνο να την χρησιμοποιείς!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι πρωτες Φωτος με την 9600 ...

Αν σου πω ότι κατάλαβα, ψέματα θα είναι! ;)

Στα 1600 έχει λίγο παραπάνω θόρυβο και στα 100 είναι λίγο πιο σκοτεινή. Αλλά και πάλι, άλλα περίμενα να δώ κλιμακωτά...

Τέλος πάντων, απ' ότι βλέπεις η μηχανή μπορεί μια χαρά, το ζήτημα είναι να έχεις εσύ όρεξη και χρόνο να την χρησιμοποιείς!

την κυριακη ξεκινω εξορμηση .....ΑΝ εχει καλη μερα ...:award: :music-smiley-005:

πάντως είναι από τις λίγες compact μηχανές (αν όχι η μοναδική) που τα πηγαίνει τόσο καλά στα υψηλά ISO και zoom (και μάλιστα χωρίς is)!!!

Προσφατες φωτος με τη μηχανη μου ......

μια αυτοφωτογραφιση ..(κραταω εγω τη μηχανη και βγαζει μονη της ....)

θαυμαστε παιδαρο ....:BDGBGDB55:

οι υπολοιπες στο λιμανι του Αμβουργου την Κυριακη προχτες ...

Attachments

• DSCF1441INTER.jpg
    DSCF1441INTER.jpg
    87.8 KB · Views: 35
  • DSCF1631INTER.jpg
    DSCF1631INTER.jpg
    112.5 KB · Views: 19
  • DSCF1554INTER.jpg
    DSCF1554INTER.jpg
    114.8 KB · Views: 17
  • DSCF1634INTER.jpg
    DSCF1634INTER.jpg