Οι πρωτες Φωτος με την 9600 ...

Παπαρουνες Αφγανικες ......

Δημαρχειο του Αμβουργου και η δυνατοτητα του φακου στο Ζουμ κοιταξτε το αγαλματακι στην Κορυφη που το Ζουμαρα ......

και λοιπα .....

Attachments

• DSCF3366internet-.jpg
    DSCF3366internet-.jpg
    201.1 KB · Views: 26
  • DSCF3404internet--.jpg
    DSCF3404internet--.jpg
    190.4 KB · Views: 30
  • DSCF1574internet-.jpg
    DSCF1574internet-.jpg
    71 KB · Views: 32
  • DSCF1572internet-.jpg
    DSCF1572internet-.jpg
    82.5 KB · Views: 34
Πολύ ωραίες φωτογραφίες !!!
Το φύλλο, το ζούμ πολύ καλό στο άγαλμα του δημαρχείου, τα αεροπλάνα σταθμευμένα κ.α.

Πολύ καλή επιλογή !!! Α+

Καταχρώμαι το θέμα του Βαγγέλη (ελπίζω να μην πειράζει) για να ανεβάσω μια φωτό από την συγγενή 9500 (ίδιος φακός). Είναι τραβηγμένη με τη χρήση του ζουμ κι όχι του μάκρο.

Attachments

• DSCF0913.jpg
    DSCF0913.jpg
    151.8 KB · Views: 24
Καταχρώμαι το θέμα του Βαγγέλη (ελπίζω να μην πειράζει) για να ανεβάσω μια φωτό από την συγγενή 9500 (ίδιος φακός). Είναι τραβηγμένη με τη χρήση του ζουμ κι όχι του μάκρο.

οχι ιδιος φακος .... ΙΔΙΑ μηχανη κατα 99,9 % !!!!!

Σταματη ΑΨΟΓΗ !!!!!!!!!-bye-

σορυ ..... βλακεια μου ......

Βινιεταρισμα σημαινει το φαινομενο που παρουσιαζουν πολλοι φακοι ( ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ !!!) να σκοτεινιαζουν στις γωνιες της φωτογραφιας !!
Αυτο το φαινομενο φαινεται οταν φωτογραφιζεις συνηθως ουρανο η κατι ανοιχτοχρωμο και το διαφραγμα στο φακο ειναι εντελως ανοιχτο η σε μικρες τιμες πχ, 2,8 / 3,5 / 4 , η και 5,6 .......

Α! Ωραία, έμαθα κάτι καινούργιο. Για κάτσε να τεστάρω και την δικιά μου...

******ΕΧΩ******** μερικά παράπονα ώμος σας στέλνω μερικές φωτογραφίες να δείτε πόσο θόρυβο έχει μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε τι να κάνω για να έχω καλό αποτέλεσμα και καλό χρώμα στης φωτογραφίες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

κατ'αρχην καλως ηρθες! Θα μπορουσες να μας πεις τι ρυθμισεις εχει η καθε φωτογραφια για να σου πουμε τι αλλαγες θα μπορουσαν να ειχαν γινει?

Δηλ.
Τις εχεις τραβηξει στο αυτοματο ή σε καποιο προγραμμα.

Αν κοιταξεις απο τις πληροφοριες που σου δινει η μηχανη μπορεις να μας πεις τι iso εχουν.

Την ισορρπια λευκου (white balance) την εχεις στο αυτοματο?

δωσε μας πληροφοριες με τι ρυθμισεις τραβηχτηκαν και με πια μηχανη ..

γενικα εχουν θορυβο αλλα νταξει ..εμενα μου αρεσουν και ετσι ...εκτος αυτη με τη αγελαδα αριστερα ....

βεβαια δεν ξερω και ποσο συμπιεστηκαν για να τις βαλεις εδω μεσα..........
γιατι βγανουν περιπου τετραγωνες ;; τις εκοψες εσυ η εχεις μηχανη 4:3 φορμα ;;;;;

Last edited: