Οι Σημαίες των Προγόνων μας

ψηφίστε την ταινία

• Total voters
    0
Re: Απάντηση: Οι σημαίες των προγόνων μας

Ναι οπως λεει ο photis ειναι εγωιστης μεγαλομανης αυταρχης , κανει ταινιες εσωστεφεις κλειστες για να αρεσουν πρωτα στο ιδιο δεν δινει σημασια στους ηθοποιους κανει σινεμα για να αναπνεει και να ζει απομωνομενος μοναχικος
Στέλιο αυτό σίγουρα το έχει… (να τις βλέπει μόνος του…)

Δε ξέρω ίσως έχω πρόβλημα αλλά δε μπορώ τους δήθεν «αριστερούς» που πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να πληρώνουμε για να μπορούν αν εκφράσουν τα «αριστερά» συναισθήματα τους… sorry…

Τώρα για τα υπόλοιπα που λέει ο Σπύροs και ο Φώτης δε ξέρω…μια φορά μόνο κάθισα να δω μια ταινία του και με πήρε ο ύπνος… λέτε να φταίει ότι είμαι φίλος του Οικονόμου ?

Απάντηση: Οι σημαίες των προγόνων μας

Οτι και να γράψω για την ταινία και τον Κλίντ θα είναι λίγο.

Ο ¨ανθρωπος "γράφει" αβίαστα.Και συνεχίζει να με συνεπαίρνει.Από τις καλύτερες ταινίες φέτος και άλλη μια κορυφαία στο πάνθεον του Κλιντ.

Αύριο θα δώ και τα "Γράμματα από το Ιβο Τζίμα" για να δέσει..

Κυκλοφόρησε και το Γράμματα από το Ιβο Τζίμα αυτή την εβδομάδα που για πολλούς είναι καλύτερη από τις Σημαίες . Δεν ανοίγω ξεχωριστό θέμα αφού ουσιαστικά πρόκειται για μια ταινία και έτσι πρέπει να την κρίνουμε. Οπότε τα σχόλια σας μπορούν να αφορούν και τις δυο στο σύνολο η και ξεχωριστά εδώ μέσα.

Κ.Ποτακίδη καλό θα ήταν να μη βαριέστε (:flipout: ) και να ανεβάσετε χωριστά το "Γράμματα απο το Ιβο Τζίμα" και σαν δημοσκόπηση..-bye-

Re: Οι σημαίες των προγόνων μας

Καλύτερα να αλλαχτεί ο τίτλος, ώστε να περιλαμβάνει και τις 2 ταινίες και να μπει δεύτερο poll για το Ίβο Τζίμα στο ίδιο thread (αν αυτό είναι εφικτό)...

Λίγος είσαι και φαίνεσαι !!!:slapface: :slapface:

Ακου εκεί ,που θα μου την πείς κι όλας..

Αγγελοπουλικέ !:flipout:

βΡε ποιο πολυ για να τσιμπιση ...ο Σουρλας το εγραψα ! ! :flipout:

Κλιντογουντικα :violent-smiley-030:
.

Κ.Ποτακίδη καλό θα ήταν να μη βαριέστε (:flipout: ) και να ανεβάσετε χωριστά το "Γράμματα απο το Ιβο Τζίμα" και σαν δημοσκόπηση..-bye-
Η αλήθεια είναι ότι σήμερα δεν είχα ADSL και μπαίνω με απλή σύνδεση κάτι που μου στερεί την γραμμή του τηλεφώνου στο μαγαζί και δεν είχα πολύ χρόνο να την ανεβάσω ξεχωριστά. Αν κάποιος θέλει να το πράξει και εγώ μετά βάζω και το poll.

βΡε ποιο πολυ για να τσιμπιση ...ο Σουρλας το εγραψα ! ! :flipout:

Κλιντογουντικα :violent-smiley-030:
.

Δίνε μου εσύ ......τροφή και εγώ εδώ είμαι.:flipout: :flipout:
Καλά δεν ´χαθηκε ο κόσμος.Συμφωνούμε σε πολλούς άλλους σπουδαίους σκηνοθέτες,όπως συμφωνούμε και για πολλά σκουπίδια...:grinning-smiley-043

Την είδα χθες!!!

Τι καταπληκτική ταινία!!!

Θα δω και τα γράμματα από την Ιβο Τζίμα....

τι μεγάλος σκηνοθέτης!!!

Υπεροχη φωτογραφια,σκληρες πολεμικες μαχες
καλο το εργο του μεγαλου ΚΛΙΝΤ,περιμενω οτι θα μου αρεσει ακομη
καλυτερα το Letters from Iwo Jima.

Πραγματικα,ειδα το Letters from Iwo Jima προχθες
& μου αρεσε καλυτερα απο τις ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ.
Ο Ken Watanabe στον ρολο του αντιστρατηγου απαιχτος, η φωτογραφια
το ιδιο μοναδικη!
Τι να λεμε για μια απο τις καλυτερες ταινιες της χρονιας που εφυγε & βραβευτηκε με ενα ξενογλωσσο βραβειο στις χρυσες σφαιρες μονο &
που μαλλον αξιζε πολλα περισσοτερα βραβεια..
Ο παππους εχει βρει την συνταγη να φτιαχνει εργα,που οι ρεαλιστικες
εικονες τους μενουν για πολυ καιρο μετα,στα ματια του θεατη.

Θα τις πάρω και τις δύο μαζί και θα γράψω εντυπώσεις.

Re: Οι σημαίες των προγόνων μας

Πολυ καλη...αυριο θα δω και τα γραμματα.

ps)Λιγο ξενερωσα σε ενα σημειο που φανηκε σε εναν τοιχο η σκια του μικροφωνου!

να το δω ...?

να μη το δω ?

και αν ειναι σαν τους προγονους ?

:chinscratch:

να το δω ...?

να μη το δω ?

και αν ειναι σαν τους προγονους ?

:chinscratch:

Ε, άμα σε τρώει δες το και ενημέρωσέ μας. Δεν είσαι δα και ο προς εκτέλεση κατάδικος που πρέπει να διαλέξει να δει το τελευταίο του έργο.
Εξάλλου αν δεν δεις και ταινίες που δεν θα σου αρέσουν, πώς θα εκτιμήσεις αυτές που σου άρεσαν.

Ε, άμα σε τρώει δες το και ενημέρωσέ μας. Δεν είσαι δα και ο προς εκτέλεση κατάδικος που πρέπει να διαλέξει να δει το τελευταίο του έργο.
Εξάλλου αν δεν δεις και ταινίες που δεν θα σου αρέσουν, πώς θα εκτιμήσεις αυτές που σου άρεσαν.

ντρεπομαι που το λεω αλλα δεν εχει βρεθει ακομα ταινια του Κλιντ που να μου αρεσει

.