Οι σπουδαίες αντρικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού

Για ποιόν μιλάτε βρε παιδιά;
Μη μου πείτε για τον Ακατανόμαστο!!! Όχι τον Νταλάρα, το δικό μου Ακατανόμαστο λέω.

Ό, τι έγραψα, δεν αποτελεί μόνο υποκειμενική μου, άποψη. Είναι η πιό αντικειμενική άποψη, που μπορώ να εκφέρω. Εξάλλου, δεν τον γνώρισα, προσωπικά.

Κατα την δικια μου αντικειμενικη αποψη ειναι το soundtrack της αυτολυπης και τα τραγουδια του θα επρεπε να παιζονται μονο στο δελφιναριο ως παρωδια.

Καταλαβαίνω για μερικά πιό πάνω σχόλια, που πιθανόν να προέρχονται είτε από "παιδάκια", είτε από παιδικά μυαλά. Φαίνεται, πως οι λέξεις, σεβασμός ως προς το κάθε τί πραγματικά ανθρώπινο, είναι άγνωστες λέξεις! Εδώ, μας πλησιάζει μια πολύ επικίνδυνη φωτιά, που μεγαλώνει μέρα με την ημέρα, ύπουλα και υπάρχουν άτομα, που τους αρέσει να ζούν στο ψέμα και να πουλάν την ψυχή τους, πανέυκολα. Η περίπτωση Καζαντζίδη (άντε να το πάρει και το ποτάμι), είναι το πιό φωτεινό "επώνυμο" παράδειγμα ανθρώπου, που υπήρξε ποτέ, στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ποτέ δεν άκουγα πολύ Ελληνική μουσική,όχι απο επιλογή τουλάχιστον.Δε μπορώ όμως να μην ξεχωρίσω τον Παπακωνσταντίνου,τον Ψαρονίκο,τον Καζαντζίδη,τον Μπιθικότση και τον Χατζή απο τους μεγάλους..Αναφέρομαι σε αμιγώς φωνητικές ικανότητες,και όχι κατ'ανάγκη σε ερμηνευτικές.Και ως φόρο τιμής στη γενιά μου θα αποδώσω ενα εύσημο στον (κάποτε) φίλο Μίλτο Πασχαλίδη..

Απάντηση: Re: Οι σπουδαίες αντρικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού

...τον Χατζή απο τους μεγάλους..

Χατζή; Σου αρέσει ο Χατζής; Τόσοι που είμαστε νόμιζα οτι τους γνωρίζω όλους προωπικά. Εσύ πώς μου ξέφυγες; :flipout:

Καταλαβαίνω για μερικά πιό πάνω σχόλια, που πιθανόν να προέρχονται είτε από "παιδάκια", είτε από παιδικά μυαλά.

Φίλε μου δεν νομίζω να σε πρόσβαλε κανένας. Εσύ γιατί το κάνεις, και μάλιστα μόλις στο 6ο post σου εδω μέσα;

Re: Απάντηση: Re: Οι σπουδαίες αντρικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού

Χατζή; Σου αρέσει ο Χατζής; Τόσοι που είμαστε νόμιζα οτι τους γνωρίζω όλους προωπικά. Εσύ πώς μου ξέφυγες; :flipout:
Βάλε με και εμένα Μπάμπη λοιπόν!Ναι,θεωρώ ότι είναι τεράστια φωνή..

Πάντως κάτι τέτοιοι αφορισμοι υποβιβαζουν την αξία του Καζαντζίδη

Φίλε μου δεν νομίζω να σε πρόσβαλε κανένας. Εσύ γιατί το κάνεις, και μάλιστα μόλις στο 6ο post σου εδω μέσα;

Με τέτοιου ύφους ποστ, δεν βλέπω να φτάνει τα...δώδεκα, δώδεκα κι ούτ' ένα τηλεφώνημα...ωχ, αυτό είναι για το δίπλα νήμα!!:D

Ανάλογα το είδος μου έχουν μείνει και 1-2 καλλιτέχνες.

Ξεχωρίζω Μητροπάνο, Αδαμαντίδη, Ξυλούρη, Σιδηρόπουλο, Μυτακίδη, Μελισσουργό, Διονυσίου, Ιωαννίδη.....

Για ορισμένα κομμάτια μόνο, Δάντης, Γονίδης και αρκετοί άλλοι....

Η παραπάνω άποψη : "Κατα την δικια μου
αντικειμενικη αποψη
ειναι το soundtrack της
αυτολυπης και τα
τραγουδια του θα
επρεπε να παιζονται
μονο στο δελφιναριο ως
παρωδια.", δεν είναι προσβολή; Εαν αναφερόταν σε άλλο θέμα, πάσο! Δεν είχα διάθεση να έρθω σε σύγκρουση με κανέναν, αλλά απ' ό, τι παρατηρώ, τέτοια σχόλια, δύσκολα τα βρίσκεις γι' άλλους καλλιτέχνες, πόσο μάλλον από 'μένα! Επίσης, για κανέναν δεν μ' αρέσει ν' αναφέρομαι με υποτιμητικά σχόλια, απ' όπου κι αν προέρχεται αυτός, εκτός κι αν μ' εξαναγκάσει να του απαντήσω, κατ' αυτό τον τρόπο. Δέχομαι να πάρω πίσω το σχόλιό μου ή να ζητήσω ταπεινά συγνώμη, αφού πρώτα δώ και την ανάλογη κίνηση απ' όσους, είχαν την "φαεινή" ιδέα, να κάνουν χαβαλέ, προσβάλοντας τον κορυφαίο -κατά πολλούς- τραγουδιστή, και κατ' επέκταση και αρκετό κόσμο, που έχει τα ιδια γούστα, μ' εμένα, σε μια υποτίθεται σοβαρή συζήτηση.

Δηλαδη οποιος θεωρει το Καζαντζιδη "το soundtrack της αυτολυπης" θα υφισταται προσβολες; Ο Καζαντζιδης ως καλλιτεχνης εκτιθεται σε κριτικη. Αυτο που λεω για αυτον το πιστευω ακραδαντα. Δεν προσβαλω αυτους που τον ακουνε, δικαιωμα τους. Αλλα θεωρω τετοιο το επιπεδο της "συμφορας" στα τραγωδια του που αγγιζει τα ορια παρωδιας. ΚΑι μενα μου αρεσει ο Bowie, αλλα αν καποιος τον πει καραγκιοζη, δε θα παρεξηγηθω κιολλας. Οσο για το αντικειμενικη γνωμη, εσυ αρχισες πρωτος.

Η παραπάνω άποψη : "Κατα την δικια μου
αντικειμενικη αποψη
ειναι το soundtrack της
αυτολυπης και τα
τραγουδια του θα
επρεπε να παιζονται
μονο στο δελφιναριο ως
παρωδια.", δεν είναι προσβολή; Εαν αναφερόταν σε άλλο θέμα, πάσο! Δεν είχα διάθεση να έρθω σε σύγκρουση με κανέναν, αλλά απ' ό, τι παρατηρώ, τέτοια σχόλια, δύσκολα τα βρίσκεις γι' άλλους καλλιτέχνες, πόσο μάλλον από 'μένα! Επίσης, για κανέναν δεν μ' αρέσει ν' αναφέρομαι με υποτιμητικά σχόλια, απ' όπου κι αν προέρχεται αυτός, εκτός κι αν μ' εξαναγκάσει να του απαντήσω, κατ' αυτό τον τρόπο. Δέχομαι να πάρω πίσω το σχόλιό μου ή να ζητήσω ταπεινά συγνώμη, αφού πρώτα δώ και την ανάλογη κίνηση απ' όσους, είχαν την "φαεινή" ιδέα, να κάνουν χαβαλέ, προσβάλοντας τον κορυφαίο -κατά πολλούς- τραγουδιστή, και κατ' επέκταση και αρκετό κόσμο, που έχει τα ιδια γούστα, μ' εμένα, σε μια υποτίθεται σοβαρή συζήτηση.

Όλα αυτά επειδή στον PanMan δεν αρέσει ο Καζαντζίδης? Δηλαδή, στον Σκάκινεν που αποκάλεσε ακατονόμαστο κάποιον που αρέσει σε μένα, τι πρέπει να κάνω? Να του κόψω την καλημέρα?

Τέλος, δεν υπάρχουν αντικειμενικές απόψεις σε θέματα ''μ' αρέσει''. Υπάρχουν πολλές υποκειμενικές οι οποίες πιθανόν και σε ένα μεγάλο ποσοστό να ταυτίζονται. Δεν σημαίνει, όμως, ότι 1000 υποκειμενικές ίσον αντικειμενική άποψη. Για να επανέλθω στα του θέματος, θεωρώ τον Καζαντζίδη την καλύτερη Ελληνική φωνή που έχω ακούσει (στα ελάχιστα κομμάτια του που μου αρέσουν) και τον Μπιθικώτση την πιο ιδιαίτερη όμορφη φωνή. Δεν θα χαλαστώ αν κάποιος πει ότι είναι και οι δύο για τα μπάζα...