Τον "μάνα δεν μου κολλάν τα ένσημα"![]()
...τον Χατζή απο τους μεγάλους..
Καταλαβαίνω για μερικά πιό πάνω σχόλια, που πιθανόν να προέρχονται είτε από "παιδάκια", είτε από παιδικά μυαλά.
...και ποιός είναι ο "Ακατονόμαστος";
Βάλε με και εμένα Μπάμπη λοιπόν!Ναι,θεωρώ ότι είναι τεράστια φωνή..Χατζή; Σου αρέσει ο Χατζής; Τόσοι που είμαστε νόμιζα οτι τους γνωρίζω όλους προωπικά. Εσύ πώς μου ξέφυγες;![]()
Φίλε μου δεν νομίζω να σε πρόσβαλε κανένας. Εσύ γιατί το κάνεις, και μάλιστα μόλις στο 6ο post σου εδω μέσα;
Φίλε μου δεν νομίζω να σε πρόσβαλε κανένας. Εσύ γιατί το κάνεις, και μάλιστα μόλις στο 6ο post σου εδω μέσα;
Η παραπάνω άποψη : "Κατα την δικια μου
αντικειμενικη αποψη
ειναι το soundtrack της
αυτολυπης και τα
τραγουδια του θα
επρεπε να παιζονται
μονο στο δελφιναριο ως
παρωδια.", δεν είναι προσβολή; Εαν αναφερόταν σε άλλο θέμα, πάσο! Δεν είχα διάθεση να έρθω σε σύγκρουση με κανέναν, αλλά απ' ό, τι παρατηρώ, τέτοια σχόλια, δύσκολα τα βρίσκεις γι' άλλους καλλιτέχνες, πόσο μάλλον από 'μένα! Επίσης, για κανέναν δεν μ' αρέσει ν' αναφέρομαι με υποτιμητικά σχόλια, απ' όπου κι αν προέρχεται αυτός, εκτός κι αν μ' εξαναγκάσει να του απαντήσω, κατ' αυτό τον τρόπο. Δέχομαι να πάρω πίσω το σχόλιό μου ή να ζητήσω ταπεινά συγνώμη, αφού πρώτα δώ και την ανάλογη κίνηση απ' όσους, είχαν την "φαεινή" ιδέα, να κάνουν χαβαλέ, προσβάλοντας τον κορυφαίο -κατά πολλούς- τραγουδιστή, και κατ' επέκταση και αρκετό κόσμο, που έχει τα ιδια γούστα, μ' εμένα, σε μια υποτίθεται σοβαρή συζήτηση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.