Oι STOMP έρχονται!!!!!!

Θα περάσετε καλά, δε λέω τίποτα άλλο. ;)

Χρήσιμες πληροφορίες, κρίνοντας από εχτές: αν θέλετε να ανέβετε στο Λυκαβηττό με αυτοκίνητο, φροντίστε να είστε εκεί το αργότερο 7:30. Με μηχανή κανένα πρόβλημα, αλλά αν δεν έχετε αριθμημένες θέσεις, καλό είναι να μπείτε πριν τις 8:00. Η παράσταση εχτές ξεκίνησε γύρω στις 9:25.

Τελικά βρήκατε τσαμπέ;

Re: Απάντηση: Oι STOMP έρχονται!!!!!!

Lepton said:
Θα περάσετε καλά, δε λέω τίποτα άλλο. ;)

Χρήσιμες πληροφορίες, κρίνοντας από εχτές: αν θέλετε να ανέβετε στο Λυκαβηττό με αυτοκίνητο, φροντίστε να είστε εκεί το αργότερο 7:30. Με μηχανή κανένα πρόβλημα, αλλά αν δεν έχετε αριθμημένες θέσεις, καλό είναι να μπείτε πριν τις 8:00. Η παράσταση εχτές ξεκίνησε γύρω στις 9:25.

Τελικά βρήκατε τσαμπέ;

Eυχαριστούμε φίλε. Γνωρίζω τί θα γίνεται...
Όσο για τα εισητήρια... ναι από τα κονέ μου...;)

Πριν απο λίγο γυρίσαμε απο την συναυλία των Stomp στον Λυκαβυτό.
Είναι η δεύτερη φορά που τους ακούω live μετά απο 5 περίπου χρόνια που είχαν πρωτοεμφανιστεί στην Ελλάδα στο Ηρώδειο.
Και αυτη την φορά οι άνθρωποι μάγεψαν με το παίξιμό τους.
Αν και όχι ασφηκτικά γεμάτο το θέατρο και παρά την αρκετή ψυχρούλα που υπήρχε, οι Stοmp φρόντισαν με τον καλύτερο τρόπο να μας ζεστάνουν γιά τα καλά.
Κάτι τέτοια ακούς και μετά λές τύφλα να'χουνε τα ντράμς και τα πιατίνια.
Πάντως παιδιά πιστεύω ότι τα πράγματα στην μουσική και τα όργανα, έχουν κορεστεί κάπως και πολλοί πλέον δρόμοι οδηγούν στην επαναφορά ήχων μέσα απο απλά και καθημερινά αντικείμενα.Είναι πανέμορφο να μπορείς να παίζεις μουσική με ότι βρεθεί μπροστά σου...και αυτο έκαναν αυτοί οι 8 τύποι απόψε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΜΗΤΣ γιά τα δωρεάν εισητήρια που μας χάρισε και μάλιστα σε πολύ καλές θέσεις.

AΠIΣTEYTO! Xθες οι STOMP ήταν καταπληκτικοί! Aν και τους είχα δεί παλαιότερα στην tv αυτό που έζησα χθες ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία! Oι άνθρωποι είναι ταλαντούχοι! Eκτός από τη δυσκολία της μουσικής που γράφουν αλλά και φυσικά πρέπει να συγχρονιστούν για να παίξουν, έδωσαν και ένα απίστευτα ευχάριστο show με πολύ γέλιο και ευχάριστες στιγμές αλλά και με πολύ συμμετοχή του κοινού στα δρώμενά τους. Ήξερα ότι θα έβλεπα κάτι διαφορετικό αλλά αυτό ήταν το κάτι άλλο εντελώς. Όποιος έχει την ευκαιρία να πάει σήμερρα που είναι η τελευταία τους μέρα να το κάνει οπωσδήποτε!
Σίγουρα βέβαια το κερασάκι στην τούρτα ήταν και η υπέροχη παρέα των 4 μας ανάμεσα στους οποίους και οι νεομελλόνυμφοι Γιάννης με την Άννα. Ήταν πολύ ωραία παιδιά! Tο χάρηκα πολύ.

Πάααααρα πολύ ωραία περάσαμε! Τους ξαναβλέπω άνετα και τρίτη φορά!

Οι εμφανίσεις τους δεν είναι απλώς συναυλίες. Είναι show με πολλή θεατρικότητα, απίστευτο γέλιο και εντελώς interactive. Εκτός από τη μουσική που σε ξεσηκώνει, είναι ωραία γιατί μπορείς να συμμετέχεις.

Είχαμε και ωραιότατες θεσούλες χάρη στον κύριο Ποντίκη που χοροπηδάει πιο πάνω... τί άλλο θέλουμε!

Όσοι τους χάσατε αυτή τη φορά, κανονίστε οπωσδήποτε για την επόμενη!

Νανόπουλος Γιάννης said:
Αν και όχι ασφηκτικά γεμάτο το θέατρο

Τί δεν ήταν το θέατρο????!!!! :bang:
Καλά, οι 100 ακριανές θέσεις δε γέμισαν, αφού απο 'κει δεν έβλεπες τίποτα, αλλά τον κόσμο που είχε κρεμαστεί από τους βράχους τον ξέχασες?

ANNA said:
Τί δεν ήταν το θέατρο????!!!! :bang:
Καλά, οι 100 ακριανές θέσεις δε γέμισαν, αφού απο 'κει δεν έβλεπες τίποτα, αλλά τον κόσμο που είχε κρεμαστεί από τους βράχους τον ξέχασες?

Σωστή... Δεν έχει άδικο John...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!!!
Μοναδικό θέαμα, φοβεροί ήχοι, θεατρικότητα, άμετρη συμμετοχή του κοινού.
Ισως οι λέξεις να οχριούν..αξίζει να δεί κάποιος τις εμφανήσεις τους, αν και για εμένα ήταν η πρώτη φορά, σίγουρα δεν θα τους χάσω την επομένη.

Μνήμη said:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!!!
Μοναδικό θέαμα, φοβεροί ήχοι, θεατρικότητα, άμετρη συμμετοχή του κοινού.
Ισως οι λέξεις να οχριούν..αξίζει να δεί κάποιος τις εμφανήσεις τους, αν και για εμένα ήταν η πρώτη φορά, σίγουρα δεν θα τους χάσω την επομένη.

Kρίμα που δεν μπορέσαμε να κάτσουμε όλοι μαζί. Δεν πειράζει. Next time!

Θα είχα έρθει κι εγώ, αν δεν είχα χωρίσει πριν από μια βδομάδα... Και κράτησε εκείνη τα εισητήρια... :frown:

Απάντηση: Re: Oι STOMP έρχονται!!!!!!

n_olympios said:
Θα είχα έρθει κι εγώ, αν δεν είχα χωρίσει πριν από μια βδομάδα... Και κράτησε εκείνη τα εισητήρια... :frown:
Εσείς χωρίσατε...τα εισητήρια δεν τα χωρίσατε;.....!!!!

Μπα... Είχα χάσει και την όρεξη να πάω έτσι κι αλλιώς... Ασε που δε θα ήθελα να συναντηθούμε...

n_olympios said:

Λυπάμαι φίλε... Όλα συμβαίνουν για το καλύτερο... Be well...