Lepton said:Θα περάσετε καλά, δε λέω τίποτα άλλο.
Χρήσιμες πληροφορίες, κρίνοντας από εχτές: αν θέλετε να ανέβετε στο Λυκαβηττό με αυτοκίνητο, φροντίστε να είστε εκεί το αργότερο 7:30. Με μηχανή κανένα πρόβλημα, αλλά αν δεν έχετε αριθμημένες θέσεις, καλό είναι να μπείτε πριν τις 8:00. Η παράσταση εχτές ξεκίνησε γύρω στις 9:25.
Τελικά βρήκατε τσαμπέ;
Νανόπουλος Γιάννης said:Αν και όχι ασφηκτικά γεμάτο το θέατρο
ANNA said:Τί δεν ήταν το θέατρο????!!!! :bang:
Καλά, οι 100 ακριανές θέσεις δε γέμισαν, αφού απο 'κει δεν έβλεπες τίποτα, αλλά τον κόσμο που είχε κρεμαστεί από τους βράχους τον ξέχασες?
Μνήμη said:ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!!!
Μοναδικό θέαμα, φοβεροί ήχοι, θεατρικότητα, άμετρη συμμετοχή του κοινού.
Ισως οι λέξεις να οχριούν..αξίζει να δεί κάποιος τις εμφανήσεις τους, αν και για εμένα ήταν η πρώτη φορά, σίγουρα δεν θα τους χάσω την επομένη.
Εσείς χωρίσατε...τα εισητήρια δεν τα χωρίσατε;.....!!!!n_olympios said:Θα είχα έρθει κι εγώ, αν δεν είχα χωρίσει πριν από μια βδομάδα... Και κράτησε εκείνη τα εισητήρια... :frown:
Σου εύχομαι καλύτερες ημέρες απο εδω και εμπρός.n_olympios said:Μπα... Είχα χάσει και την όρεξη να πάω έτσι κι αλλιώς... Ασε που δε θα ήθελα να συναντηθούμε...
n_olympios said:Θα είχα έρθει κι εγώ, αν δεν είχα χωρίσει πριν από μια βδομάδα... Και κράτησε εκείνη τα εισητήρια... :frown:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.