Άκη μου, καιρό είχαν να με πουν Κωστάκη, ευχαριστώ!!
Ναι βρε, παραμένω μικρός και τριανταφυλλένιος!!
Ωπ συγγνώμη...δέν ήθελα νά θίξω τήν βιολογική σου ηλικία..
Πάντως σέ έχω ξαναπεί Κωστάκη σέ παλαιότερο πόστ πού δέν απάντησες..
"Να κλείσουμε τα σύνορα και να πέσουμε με το κεφάλι ψηλά": για να αρχίσεις και συ να ανακαλύπτεις το μεγαλείο του Μίκη. Έχω κι άλλα, αυτό είναι το πιο πρόσφατο.
Μερικές φορές κι εγώ σκέφτομαι πώς πρέπει "νά ανοίξουμε τά σύνορα καί νά..δοξαστούμε μέ τά πόδια ψηλά", αλλά όχι συχνά..
Δεν βλέπω κανένα κανάλι, βλέπω την πραγματικότητα, γι αυτό ξαναρωτώ: Πού είναι στην Ελλάδα το λαϊκό κίνημα? Σε ποιά απεργία της ΓΣΕΕ έκλεισαν π.χ. τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις;
Σε ποιά απεργία των τραπεζικών έκλεισαν οι αμιγώς ιδιωτικές τράπεζες;
Πότε έκανε τελευταία απεργία η Ο.Ι.Ε.Λ.Ε και με τι ποσοστά επιτυχίας? κ.τ.λ, κ.τ.λ.
Προφανώς όλοι οί εργαζόμενοι στόν ιδιωτικό τομέα είναι υπερικανοποιημένοι καί ευτυχείς λοιπόν...
Σοβαρά όμως, πιστεύεις πώς πράγματικά διαφωνείς μέ τήν Κανέλλη?
Εσύ π.χ..,πού θά εντόπιζες τίς αιτίες αυτών πού αναφέρεις?
Φοβερό αυτό με την Ολλανδία. Τους καημένους. Πάλι συνεχίζει να μου αρέσει σαν προοπτική για τη χώρα μου, μιας και διεθνώς δεν βλέπω κανένα καλύτερο παράδειγμα από το κράτος δικαίου του δυτικού κόσμου.
Για διαφώτισέ με επ´αυτού, πού υπάρχει καλύτερο "μοντέλο" και δεν το ξέρω? (στο μυαλό ορισμένων σαν "όραμα" δεν πιάνεται ).
Κι αυτό τό "Κράτος Δικαίου του δυτικού κόσμου", "όραμα" δέν είναι? Τί είναι?
Εγώ πάντως στό παιδί μου μιλάω καί γιά Οράματα καί γιά Ιδανικά, όπως καί οί Δάσκαλοι στά σχολεία ελπίζω...
Γιά "μοντέλα" πάλι δέν ξέρω..τί νά σού πώ?(βρέ, σίγουρα δέν βλέπεις τηλεόραση??)
Το τελευταίο δεν το σχολιάζω, δεν είναι δική μου αρμοδιότητα. Από ψυχολογία ξέρω μόνο κάτι λίγα κι αυτά μόνο στην εξελικτική - λόγω επαγγέλματος-.
Εδώ χρειάζονται πιο ειδικευμένοι γνώστες της ανθρώπινης ψυχής με γνώσεις και φαρμακολογίας (να προτείνουν και κάτι, όχι μόνο διαπιστώσεις) .
Σχολίασε ελεύθερα βρέ, μήν έχεις αναστολές...Δέν χρειάζεσαι διδακτορικά γιά νά πείς τή γνώμη σου...
Ευθυμήσαμε πάλι σήμερα...

Εδώ μού τό χάλασες...είστε "πολλοί" πού γράφετε???
Νά τό κοιτάξεις...:grandpa: