Προφανώς και δεν έχω φάει ξύλο σαν του Μίκη, και προφανώς δεν έχω πάει σε ξερονήσι γιατί είχα την τύχη ή ατυχία να γεννηθώ το 1975 και όχι νωρίτερα. Δεν νομίζω να πρέπει να απολογηθώ ΚΑΙ για αυτό, σωστά?
Μπορεί για σένα οι "στροφές" αυτού του είδους να δείχνουν μεγαλείο (χριστιανικού τύπου), θα μου επιτρέψεις για μένα να δείχνουν ασυνέπεια. Απλά διαφωνούμε και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε με ξύλο.
Τώρα για το αντιδεξιός. Ήταν απάντηση σε ταμπέλα που έσπευσες να μου κολλήσεις. Και εγώ απαντώντας με "μεγαλείο" δεν έσπευσα να την ξεκολλήσω. Ο ετεροκαθορισμός είναι κάτι που αγγίζει τους ανθρώπους που δεν ανήκουν "πουθενά", δεν έχουν βάσεις και στηρίγματα πολιτικά ή οποιουδήποτε είδους. Κάθε όμως συγκροτημένη ιδεολογία κατά καιρούς περιέχει και τα "αντί" της όχι για να οριστεί με βάση αυτά αλλά για να στοχοποιήσει τις ανταγωνιστικές σε αυτήν ιδεολογίες. Η ιδεολογική πάλη δεν έχει σταματήσει επειδή το θέλουν ορισμένοι, ούτε βέβαια και έχουν γίνει όλα αχταρμάς όπως θέλουν άλλοι.
Το τι κάνανε και κάνουν κεντρώοι, πασόκοι, αριστεροί, σταλινιστές και λοιπές δυνάμεις μην μου τα αναφέρεις και μην με ταυτίζεις, δεν με αφορούν. Ας απολογηθούν αυτοί που αυτοχαρακτηρίζονται ως τέτοιοι αλλιώς μπορώ κι εγώ να αρχίσω να εγκαλώ για τις πράξεις των "πατριωτών".