Οι Τετρομαγμένοι.

Δηλαδή??:speechless-smiley-0 Eιμαι ήδη χαρακτηρισμένος.Εχω υπογράψει το κείμενο για την απόσυρση τού βιβλίου.Ανήκω στις κατα Κυρία Κουλουρη housewives:flipout: :flipout:

Και να ήταν μόνο το βιβλίο Σπύρο.. Ξέρεις πως μαθαίνουν την αλφάβητο στο δημοτικό;

Παρεπιπτόντως, αισθάνομαι πολύ τυχερός τελικά, που δεν έχω τηλεόραση και δεν είδα τις σαμπρέλες στην πίστα. Με αυτά τα show φόρτωνα πολύ άσχημα. Δεν υπάρχει κανείς να τους πλακώσει; Ξέρω, έχουν πλάκα αν το βλέπεις κυνικά. Τώρα που το cool είναι της μόδας..
icon10.gif

Σπύρο μου δυστυχώς δεν "πουλάει" το θέμα στην ενημέρωση.
Πλέον έχουμε τα συλλαλητήρια και την εμφάνιση στα παράθυρα επαγγελματιών φοιτητών-συνδικαλιστών.Η νέα μόδα του life style..!:AFADF0:

Αντε καλε επαγγελματιες !!!!

Re: Απάντηση: Οι Τετρομαγμένοι.

Αντε καλε επαγγελματιες !!!!

Οι επαγγελματίες φοιτητές-συνδικαλιστές που ενοχλούν (καλώς) δεν έχουν ψηφιστεί από κανέναν να εκπροσωπούν του φοιτητές αφού ως γνωστόν οι φοιτητικές εκλογές παρουσιάζουν 60-80% αποχή (επίσης καλώς).

Η εμφάνισή τους στα κανάλια είναι μια παγίδα-τέχνασμα των ΜΜΕ ώστε να προβληθεί η εκάστοτε επιθυμητή εικόνα του "καλού" και του "κακού" φοιτητή σε αιώνια αντιπαράθεση.

Το πραγματικό πρόβλημα θα δημιουργηθεί αν (ή μήπως όταν) το πραγματικό εργαλείο άσκησης ελέγχου που είναι η γενική συνέλευση, καταργηθεί και αντικατασταθεί από πραγματικούς συνδικαλιστές όπως αυτούς που εκπροσωπούν τους εργαζομένους για 35 χρόνια και όχι για 5. Ευτυχώς τα πανεπιστήμια και οι φοιτητές δεν "τσιμπάνε" με τους επαγγελματιές φοιτητοπατέρες. Οι γονείς τους όμως που εμπιστεύονται την ενημέρωσή τους στα ΜΜΕ, τσιμπάνε. Αυτοί είναι το εκλογικό σώμα άλλωστε.

Πάντως τα επεισόδια αποσπούν όπως και να γίνονται τον κόσμο απο θέματα παιδείας και εξωτερικής πολιτικής που περνάνε έτσι στο ντούκου.
Πόσοι Ελληνες γνωρίζουν για την σταση τής Κύπρου οσον αφορά στην εκμετάλλευση των πετρελαίων και στον ´εκνευρισμό´που έχει αυτό προκαλέσει στην Αγκυρα(η Αθήνα κοιμάται φυσικά)και πόσοι για τούς ´κουκουλοφόρους´ή την τρισάθλια ,δημοσιογραφικά ,αντιμετώπιση τής υπόθεσης Βαρθολομαίου??Οι δευτεροι, οπαδοί τής ´κλειδαρότρυπας´είναι χιλιαπλάσιοι.

Σπύρο, σχετικά με το βιβλίο Ιστορίας και την υπογραφή της επιστολής πάντως, θα πρέπει να παραδεχτείς ότι η πλειοψηφία των οργανωτών αυτής της κίνησης δεν ανήκουν στον δικό σου πολιτικό χώρο (sic!) σίγουρα, για αυτό και προσωπικά δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία ταύτισης βάζοντας την υπογραφή μου όσο και αν διαφωνούσα με κάποια κομμάτια του βιβλίου. Άλλωστε είναι προφανές ότι το ύφος και το λεξιλόγιο της επιστολής καθαυτής παραπέμπει σε γνωστές παρατάξεις και πολιτικές. Από εκεί και πέρα για το βιβλίο που είναι και η ουσία, σαφώς και υπάρχει θέμα.

McZab δεν θεωρώ κομματικό το θέμα,και δεν με ενοχλεί το τι πιστευει ο άλλος σε ευρύτερα πολιτικά θέματα.Αμα ήταν έτσι ,οτι έλεγε ο Χριστόδουλος θα έπρεπε να το πετάω στα σκουπίδια,όχι γι´αυτό το συγκεκριμένο που λέει ,αλλά για το ποιός είναι.Οπως επίσης εάν τύχει να συμφωνώ κάπου με τον Μπίστη θα το παραδεχτώ παρ´οτι το λέει ένας άνθρωπος που διαφωνώ μαζί του στα περισσότερα.
Εάν περίμενα απο τούς ιδεολογικά προσκείμενους να ξυπνήσουν απο τίς αυταπάτες τους σώθηκα.
Υπ´οψιν οτι παρόμοια βιβλία Ιστορίας γραφονται σε δεκα ακόμα χώρες όλες τής περιφέρειας και πίσω βρίσκεται η C.D.R.S.E.E.Bασικός στόχο η λήθη και η ισοπέδωση.Αυτό με αφορά.
Για μένα έχει πάψει το θέμα να αφορά τις στεγανοποιήσεις ´Αριστερά-Δεξιά´.
Εχει μετατοπιστεί στο ´ναι ή όχι στην παγκοσμοιοποίηση και στην υποταγή τών λαών και τών πολιτών´.

Σπύρο, ακόμα θυμάμαι τη μπηχτή σου στην πίττα! :ernaehrung004: Ευκαιρία, να τη διευθετήσουμε.

Βλέπεις μία προσπάθεια υποταγής των λαών, και μάλιστα προσωποποιημένη στην CDRSEE. Δεν ξέρω τι εστί CDRSEE, ούτε το ποιόν της. Αλλά λέω: γιατί να μην κρατήσουμε αυτά που μας συμφέρουν από αυτήν την προσπάθεια;

Δεν αντιλέγω στο ότι πρέπει να αντιδρούμε σε χοντράδες. Αλλά μακροπρόθεσμα αυτό που μας συμφέρει είναι να έχουμε τις καλύτερες σχέσεις: κανείς να μη φοβάται τον άλλον, κανείς να μη δίνει το μισό του προϋπολογισμό σε όπλα. Προφανώς, για να γίνει αυτό πρέπει να παίξουν μπάλα και οι δύο πλευρές, όχι μόνο η μία. Αλλά, αφού έγιναν κάποια βήματα, γιατί να μην συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση;

Ούτε και εγώ δέχομαι ότι οι Έλληνας "συνωστίζονταν" στη Σμύρνη, διότι μου έχουν τα διηγηθεί και εμένα αυτοί που τα έζησαν από πρώτο χέρι. Αλλά δεν διαφωνώ γενικά με το να σταματήσει η ιστορία να συγκεντρώνεται μόνο στις διαμάχες. Γιατί να είναι ήρωες μόνο αυτοί που πολέμησαν για την Ελλάδα και όχι και αυτοί που προσέφεραν κάτι στον κόσμο ολόκληρο;

Τα λέω όλα αυτά γιατί η θέση σου μου μοιάζει λίγο σαν κλείσιμο της πόρτας. Εγώ θέλω να δείχνω στον άλλον ότι το σπίτι μου θα είναι ανοιχτό για αυτόν, όταν αποφασίσει να φερθεί εντάξει.

Λευτέρη θα πρέπει να ενημερωθείς το τι είναι η c.d.r.s.e.e
Στα παιδιά αναφέρεις και τίς σημαντικές στιγμές τής πατρίδας σου.Δεν γινεται να ´στρογγυλευεις´την Επανάσταση τού 21,δεν γίνεται να εκθειάζεις τον Τουρκικό ζυγό,δεν γινεται να υποτιμάς την Εξοδο του Μεσολογγίου,δεν γινεται να υποτιμάς ακόμα και το Ολοκαυτωμα,δεν γινεται να βάζεις τους αγωνιστές του 21 μονον σε καποιες ζωγραφιές λές και πρόκειται για τραγουδιστές β.κατηγορίας.
Το βιβλίο έχει στόχο την λήθη και την καταστροφή τής ιστορικής μνήμης.Οπως και σε όλα τα Βαλκάνια.
Οσο για την C.D.R.S.E.E ειναι μιά πολύ συγκεκριμένη οργάνωση που αποτελείται απο ανθρώπους συγκεκριμένης ιδεολογίας.
Γνωρίζοντας την ιστορία μας δεν σημαίνει οτι διαποτιζόμαστε με μίσος πρός άλλους λαούς.Και φυσικά οφείλουμε να αναφέρουμε και τα λάθη μας.
Υ.Γ
Οι Ποντιοι έχουν αντιδράσει γιατί έχει ´ξεχαστεί´η γενοκτονία των Ποντίων,όπως και όλοι οι Κύπριοι για τον τρόπο που παρουσιάζεται ο αιματοβαμμενος Αττίλας και η κατεχόμενη Κύπρος.Αλήθεια πώς γινεται όλοι οι συγγραφεις να είναι θιασώτες τής παγκοσμιοποίησης ???Πώς επιλέχτηκαν απο το Παιδαγωγικό Ινστιτουτο??Mα όλοι είναι υποστηρικτές τών εισβολών τού Μπούς ,ολοι υποστηριχτές τού Ανάν και όλοι περί εξομοίωσης και πολτοποίησης της πολιτισμικής ιδαιτερότητας τών λαών.
Υ.Γ2
Αλήθεια οι Αγγλοι,οι Γαλλοι ,οι Αμερικανοί πώς παρουσιαζουν την ιστορία τους_??

Το C.D.R.S.E.E χρηματοδοτεί επίσης η USAID,κυβερνητική υπηρεσία τών Η.Π.Α μέσω τής οποίας διοχετεύεται το μεγαλύτερο μέρος τής ´μη στρατιωτικής βοηθειας´τών Η.Π.Α πρός άλλες χώρες ,όπως και άλλες ´θυγατρικές ´του γνωστού για τα φλοσκοπιανά του αισθήματα κυριόυ Σόρος (Fund for an Open-Society Serbia ,και Open Society Institute -Macedonia).Το τι εννοείς με τον όρο ´ανοικτες κοινωνίες´ ο Σόρος και οι όμοιοί του το γνωρίζουν πολλοί λαοί..................

Δεν διαφωνώ με τίποτα από αυτά, ούτε έχω ο ίδιος διαβάσει το συγκεκριμένο βιβλίο. Αλλά η ιστορία μας δεν έχει μόνο πολέμους. Διαβάζοντας μόνο για τα κατορθώματά μας στο πεδίο της μάχης, ξεχνάμε πολλά άλλα, χρησιμότερα τολμώ να πω, πράγματα: Πόσοι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι πολέμησαν στο πλάι μας, πόσοι έλληνες εναντίον μας, γιατί η επανάσταση έγινε τότε και όχι νωρίτερα (ή αργότερα), τι χάσαμε από την τουρκοκρατία, τι από αυτά κερδίσαμε με την επανάσταση και τι ψάχνουμε ακόμα, ποιοι έστησαν το κράτος;

Και πέραν αυτών: ποιοι τίμησαν την καταγωγή τους με επιτεύγματα στις επιστήμες και στις τέχνες; Τι αντίκτυπο είχε ο Byron και ο Σολωμός στον υπόλοιπο κόσμο; Τι συνέβαινε στη ζωγραφική, στη μουσική και στη φιλοσοφία στην Ελλάδα πριν και μετά την επανάσταση;

Τέτοια πράγματα εγώ δεν τα διδάχθηκα ποτέ. Το μόνο που έμαθα ήταν πόσο κακοί ήταν οι Τούρκοι.

Λευτέρη συμφωνώ απολυτως.Δεν μιλάω μονον για τίς ηρωικές σελίδες τής ιστορίας μας.Και δεν εστιάζω μονον στούς´ κακούς´ Τούρκους.
Ποσοι ξέρουν την καταγωγή τών Σουλιωτών,πόσοι ξέρουν τον ρόλο μερίδας Αλβανών στην ελληνική επανάσταση ??Αλλά τα Δερβενάκια ,ναι ,είναι σημαντική στγμή τής Νεοελληνικής Ιστορίας,η εισβολή τών Τούρκων στην Κυπρο ειναι σημαντική στιγμή,η Εθνική Αντίσταση κατα της Γερμανικής Κατοχής είναι σημαντική στιγμή,οι γενοκτονίες Αρμενίων και Ποντίων ειναι γεγονότα τεράστια,η συμβολή τού λαϊκού κλήρου στο 21 είναι γεγονός(H Αγία Λαυρα δεν είναι).Tα παιδιά δεν χρειάζονται πλαδαρά κείμενα χωρίς μνήμη.
Eδώ ακόμα και το Ολοκαυτωμα τών Ναζί περιγράφεται ως ένα γεγονός τού Β.Παγκοσμίου Πολέμου.Ναι είναι απαραίτητο να μαθαίνουμε και για τίς θηριωδίες για να μήν ξεχνάμε τι ήταν ο Ναζισμός.Σε λίγο δεν θα θυμομαστε ποιοί νίκησαν στον Β.Παγκόσμιο Πόλεμο.
Επίσης οι αγράμματοι συγγραφείς θεωρούν οτι δεν υπήρχε εθνική ταυτότητα(oχι φυλετική)πρίν δημιουργηθεί το Ελληνιό Κράτος.Καλά ,ο Σβορωνος,ο Κρεμμυδάς,ο Ρανσιμαν και τόσοι άλλοι επιφανείς ιστορικοί διαφορετικών ιδεολογικών καταβολών αδιάβαστοι ήταν και ήρθε η Κυρία Κουλούρη να μας ανοίξει τα μάτια???
Για την νικη εναντιον τών φασιστικών στρατευμάτων τού Μουσσολίνι το 1940 ορίστε τι λένε(σ.109):Oι Ελληνες το 1940 απομάκρυναν τα Ιταλικά στρατεύματα απο τα Ελληνοαλβανικά σύνορα.Τι ήταν τα Ιταλικά στρατευματα???Τρακτέρ και απομακρύνθηκαν???Ti εκπροσωπούσαν τα Ιταλικά στρατευματα τότε??
Πουθενά δεν αναφερεται ο Ροβεσπιέρος,ο Δαντών ,ο Μαρά τής Γαλλικής Επανάστασης.Πουθενά δεν αναφερεται η αποικιοκρατική διάσταση τής ανακάλυψης τού Νεου Κοσμου και η φυσική εξόντωση τών ιθαγενών τής Αμερικανικής Ηπείρου.
Πάρε και αριστουργηματική περιγραφή για τούς Αρματωλούς και Κλέφτες που αποδεδειγμένα υπήρξαν:'Eνοπλη αντίσταση θεωρείται και η δράση τών κλεφτών.Οι κλέφτες κανουν επιθέσεις σε κρατικούς αξιωματούχους ,αρπάζοντας χρήματα οπλα και τρόφιμα´.Δεν μάς λένε ποιοί είναι οι κρατικοί αυτοί αξιωματούχοι???Ti ναναι άραγε???O Διευθυντής του ΟΤΕ???Μπάααα,ειναι οι Τουρκοι κατακτητές.Γινανε κρατικοί αξιωματούχοι.Τι κανανε οι κλέφτες δηλαδή???Επιτέθηκαν εναντίον του κρατους???Κουφοντίνες ηταν οι Κλέφτες???
Περιγραφή της Εξοδου του Μεσολογγίου:'H θεση του Μεσολογγίου δυσκολευει ακόμα περισσότερο.Τελικά αναγκάζονται σε ηρωική εξοδο τον απρίλη του 1826´Αυτό έγινε στο Μεσολόγγι συμβολο θυσίας ,που αντρες γυναικες και παιδιά έτρωγαν ποντίκια επι μέρες για να αντεξουν???Που λιανιστηκαν ολοι βγαινοντας απο το Μεσολόγγι??Που ο Καψάλης έβαλε μπουρλότο στην πόλη μαζί με τούς αναάπηρους και τούς γεροντες για να μην τούς πιάσουν ζωντανούς???Αναγκάστηκαν σε ηρωική έξοδο......Ο Νικοπολίδης έπαιζε στο Μεσολόγγι???
Ολα ίσωμα,ολα δηθεν ψευτοεπιστημονικά.Σε ραγιάδες νομίζουν οτι απευθύνονται???

Ολα ίσωμα,ολα δηθεν ψευτοεπιστημονικά.Σε ραγιάδες νομίζουν οτι απευθύνονται???

Σπύρε, δεν νομίζουν, απλώς, ότι απευθύνονται σε ραγιάδες. Το ξέρουν.

Η ιστορία αυτή δεν είναι καινούργια. Έχει μελετηθεί, έχει καλλιεργηθεί, έχει ωριμάσει και προχωράει. Έχει συγκεκριμένο σκοπό και στόχο, καθορισμένη πορεία και πάντα τους ''γνωστούς-αγνώστους'' από πίσω που κινούν τα νήματα. Τα περί αγνοίας και περί αμελείας τους όσον αφορά την ιστορική αλήθεια, κυρίως την αλήθεια που αφορά τη χώρα μας, τα ακούω βερεσέ. Μου θυμίζουν τις δικαιολογίες της ελληνικής διαιτησίας τύπου:''εε άνθρωποι είμαστε και 'μεις, να μην κάνουμε κι ένα λαθάκι''.

Δυστυχώς, την ιστορία όλοι αυτοί οι ''υπεύθυνοι'' την γνωρίζουν πολύ καλά, απλώς προτιμούν να την ''εκφράζουν'' υιοθετώντας Ιεχωβίτικους τρόπους ερμηνείας...ή κατά το νεότερο, πιο ''παγκοσμιοποιημένους''......

Σπύρε, δεν νομίζουν, απλώς, ότι απευθύνονται σε ραγιάδες. Το ξέρουν.

Η ιστορία αυτή δεν είναι καινούργια. Έχει μελετηθεί, έχει καλλιεργηθεί, έχει ωριμάσει και προχωράει. Έχει συγκεκριμένο σκοπό και στόχο, καθορισμένη πορεία και πάντα τους ''γνωστούς-αγνώστους'' από πίσω που κινούν τα νήματα. Τα περί αγνοίας και περί αμελείας τους όσον αφορά την ιστορική αλήθεια, κυρίως την αλήθεια που αφορά τη χώρα μας, τα ακούω βερεσέ. Μου θυμίζουν τις δικαιολογίες της ελληνικής διαιτησίας τύπου:''εε άνθρωποι είμαστε και 'μεις, να μην κάνουμε κι ένα λαθάκι''.

Δυστυχώς, την ιστορία όλοι αυτοί οι ''υπεύθυνοι'' την γνωρίζουν πολύ καλά, απλώς προτιμούν να την ''εκφράζουν'' υιοθετώντας Ιεχωβίτικους τρόπους ερμηνείας...ή κατά το νεότερο, πιο ''παγκοσμιοποιημένους''......

αλλο η παγκοσμιοποιηση και αλλο η η παγκοσμια ειρηνη που λενε οι Ιεχωβιτες !!!

καμια μα καμια σχσεση δεν εχουν με εθνοτικες διαφορες !! το ξερω απο πρωτο χερι .....

το οτι καποιοι συνχρονοι προσπαθουν να γραψουν την ιστορια με ανωδυνο τροπο δεν σημαινει οτι εκφραζουν καποιους αλλους !!

απλα προσπαθουν να ξεχαστουν ολα αυτα τα γεγονοτα χωρις να στεκονται στις αληθινες συγκλονιστικες περιγραφες αλλα σε περιληπτικες ανακοινωσεις ημερομηνιων και γεγονοτων !!

το βεβαιο ειναι ενα !
οσο η αλλη πλευρα ΔΕΝ κανει το ιδιο αλλα τα ανιτθετα ειναι δωρον αδωρον ......

οσο μαλακωνουμε εμεις τα γεγονοτα στην νεα Γεννια ....τοσο τα διαστρεφουν οι απεναντι ......

Ωραία παρατήρηση στην τελευταία παράγραφό σου Βαγγέλη.
Ομως το θέμα δεν είναι οι Ελληνοτουρκικές διαφορές μόνον αλλά η ´εξομάλυνση´της Παγκόσμιας Ιστορίας.
Και η ´εξομάλυνση´αποτελεί βασική επιθυμία τής μιάς και μοναδικής υπερδύναμης αλλά και τών ελίτ χωρών που έχουν αστική τάξη χωρίς εθνική συνείδηση.
Η Μ.Βρεττανία,που κόπτεται εναντίον τού ´εθνικισμού´τών περιφερειακών χωρών ,ήδη απο τα μέσα του 1990 έστρεψε την Παιδεία της πρός την ´Βρεττανικότητα´,ξανά.Για όλα μπορείς να τούς κατηγορήσεις αυτούς ,αλλά για έλλειψη εθνικής συνείδησης όχι.

αλλο η παγκοσμιοποιηση και αλλο η η παγκοσμια ειρηνη που λενε οι Ιεχωβιτες !!!

καμια μα καμια σχσεση δεν εχουν με εθνοτικες διαφορες !! το ξερω απο πρωτο χερι .....

Δεν μίλησα γι αυτά Βαγγέλη. Προφανώς δεν εκφράστηκα σωστά. Ο Ιεχωβίτικος τρόπος ερμηνείας της Ιστορίας είναι αυτός ο οποίος ''κόβει-ράβει'' ό,τι γουστάρει αφήνοντας στο τέλος αυτό που θέλει να περάσει.

Εκεί πήγαινε ο παραλληλισμός με τη παγκοσμιοποίηση....

το θέμα το πάτε καρφί για το πανθεον των θεμάτων που είχε την τιμή να φιλοξενήσει η εκτός,ελπίζω να το πάρει πρέφα και ο Νικολουδακος και τα άλλα παιδιά να έχουμε και ακομη περισσότερες αποψεις πάνω σ αυτό το θεμα

Απάντηση: Re: Οι Τετρομαγμένοι.

το θέμα το πάτε καρφί για το πανθεον των θεμάτων που είχε την τιμή να φιλοξενήσει η εκτός,ελπίζω να το πάρει πρέφα και ο Νικολουδακος και τα άλλα παιδιά να έχουμε και ακομη περισσότερες αποψεις πάνω σ αυτό το θεμα

Αστα αυτά και ομολόγησε οτι με έβαλες να τραγουδήσω δέκα φορές τον ύμνο τής ΑΕΚ,για να γράψεις αυτό το post.:flipout: :flipout:
ΥΓ
Ευχαριστούμε Κύριε Διαχειριστά μας,δηλαδή φίλε Larry.:ernaehrung004:

Σπύρο, υπάρχει τόση πολλή προκατάληψη, ημιμάθεια και ευθυνοφοβία σ'αυτή τη χώρα που οι περισσότεροι "συμμορφώνονται" με την τακτική της πολιτείας για να μην θεωρηθούν εθνικιστές.

Μην ξεχνάς την "αριστερή" τάση που υπάρχει στην Ελλάδα. Ακριβώς αυτό το γεγονός εκμεταλλεύονται για να ισοπεδώνουν μεθοδικά τα πάντα.

Κατά τα άλλα δεν έχω να προσθέσω τίποτα. Με έχετε καλύψει. Είμαι πολύ δυσαρεστημένος και απογοητευμένος από τους Έλληνες όλα αυτά τα χρόνια σε σημείο που "πνίγομαι" πλέον εδώ.

ο Νικολουδάκος παρακολουθεί το θέμα από την αρχή. τυχαίνει να διδάσκω το συγκεκριμένο βιβλίο ιστορίας, επίσης τυχαίνει να έχω υπογράψει κι εγώ για την απόσυρσή του (δεν ξέρω αν κάποιοι εκπλήσσονται από το γεγονός). επίσης, τυχαίνει να "σπρώχνω" τους μαθητές μου ν' ανακαλύπτουν τις "λεπτομέρειες" που αποκρύπτονται - διαστρεβλώνονται στο συγκεκριμένο βιβλίο, είτε με τη βοήθεια του διαδικτύου, είτε μέσω εγκυκλοπαιδειών. το αποτέλεσμα είναι να έχω στην τάξη έναν πίνακα με όλες τις σημαντικές μάχες της περιόδου 1821 - 1827, καθώς και βιογραφίες των προσώπων που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο την εποχή της εθνεγερσίας (πολιτικούς - οπλαρχηγούς). όλα μέσα απ'τη δουλειά των μαθητών μου ... αν δεν ξέρεις από πού έρχεσαι, δεν πρόκειται να μάθεις πώς και πού μπορείς να πας ...

Last edited:
Βαγγέλη χαίρομαι ιδιαίτερα .:grinning-smiley-043 Αυτό ακριβώς εννοούσα ,όταν έγραφα οτι είναι καιρός να πέσουν πιά κάποια στεγανά και ετικέττες.Η χώρα μας μάς αφορά όλους.Δεν την χαρίζουμε ούτε σε κάποιους ´εθνικόφρονες´παλιάς κοπής ούτε σε κάποιους ´αριστερούς νέας κοπής´.
Και δεν μιλάμε ούτε για πατριδοκαπηλεία ,αλλά ούτε για οσφυοκαμψία.