Οι ΤΟΟL στην Ελλάδα!

Re: Απάντηση: Οι ΤΟΟL στην Ελλάδα!

MOUKIOUROUFIS KOSTAS said:
Αφεντικό, κι ένα Pretzel Logic για μένα! Δωδεκαμετράκι μεν, αλλά με... τρόπο;)

ρε σεις...
μήπως να κόψω εισητήρια?:flipout:

tatare welcome !:music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Re: Οι ΤΟΟL στην Ελλάδα!

Δημήτριος Ντοκατζής said:
εσύ ως διαχειριστής πρέπει να πας .:flipout:

δεν κατάλαβες....:twoguns:

να πας εσύ που έχεις και το δίσκο.....

(να πάρεις και αυτόγραφο):grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οι ΤΟΟL στην Ελλάδα!

Δ. Παναγιωτίδης said:
δεν κατάλαβες....:twoguns:

να πας εσύ που έχεις και το δίσκο.....

(να πάρεις και αυτόγραφο):grinning-smiley-043

ο δίσκος επωλήθη στον φίλτατο συνφορουμίτη Βασίλη Παπαδημητρίου και τώρα είμαστε αμφότεροι ευχαριστημένοι:Banane0:

Απάντηση: Re: Οι ΤΟΟL στην Ελλάδα!

Panagiotis Manopoulos said:
Αχ αυτοι οι νεοι σημερα. Δε ξερουν απο μουσικη. Θυμαμαι τοτε...:grandpa:

Θυμάσαι ; Amon Tobin , DJ Shadow , Springheel jack , Autechre , Vladislav Delay , Dictaphone ´. Αχ πόσα χρόνια έχω να ακούσω κάτι της προκοπής , κάτι καινούργιο .

Ειλικρινά, νομίζω η πρώτη μεγάλη παρασπονδία (δηλ να ακούσω έναλλακτικό ροκ ή μήπως ήταν και πόπ ?) ήταν οι Be bop deluxe....
Καλό γκρουπάκι και καλό δισκάκι.
Είχα πει τότε στον εαυτό μου.... γιά δες ρε συ τι γίνεται....

Σήμερα σχεδόν τους έχω διαγράψει από τη μνήμη μου...
Προσπαθώ να θυμηθώ και άλλες ανάλογες μεταγενέστερες - οδυνηρές - προσπάθειες....
Σίγουρα υπήρξαν κανά δυό....

Επιβεβαιωμένο:
Support στους Tool στις 16 Δεκεμβρίου θα είναι οι [size=+2]MASTODON[/size]

.......................................................................................................

Eίναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Ναι οι MASTODON θα είναι το support .
Το πιο καυτό Heavy Metal σχήμα στις μέρες μας έρχεται για θερισμό.
Πότες , απολίτιστοι, βρώμικοι, με διαβολεμένα riffs και ντράμερ από άλλο πλανήτη.
Τα ημιbrutal φωνητικά τους ταιριάζουν άψογα με την ηχητική καταιγίδα τους.
Είχα τρελλαθεί από τη χαρά μου με την ανακήρυξη του Leviathan σαν το καλύτερο άλμπουμ heavy metal για το 2005.
Μάλιστα είχα γράψει πως ελπίζω πολύ σε αυτούς τους πιτσιρικάδες που το ψήφισαν και δεν βγήκαν πρώτοι τίποτα φλώροι ποζεράδες.
Δύσκολο και απαιτητικό άκουσμα. Θέλει ανοιχτά αυτιά , ατσαλωμένα από παρόμοια ακούσματα.
Δεν προτείνεται σε οπαδούς soft καταστάσεων γενικώς.
Η συναυλία θα είναι σαν πυροδότηση ( Mastodon ) διαστημικού λεωφορείου και το ταξείδι του ( ΤΟΟL ) στο διάστημα.
Ευτυχία.

ο δίσκος επωλήθη στον φίλτατο συνφορουμίτη Βασίλη Παπαδημητρίου και τώρα είμαστε αμφότεροι ευχαριστημένοι
__Σωστός ο Δημήτριος! :)

__ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχ... δε θέλω να το διαβάζω... το έμαθα απ' τους πρώτους, είπα αριστερά και δεξιά, έμαθα τους Mastodon (δύσκολο άκουσμα, όχι του στιλ μου, αλλά οι τύποι τα σπάνε, προσωπικά ως μεγάλη ελπίδα προτιμώ τους Trivium -που είναι και πιτσιρίκια- που μαζί με αυτούς θεωρούνται τα πιο καυτά ονόματα και οι νέες ανερχόμενες δυνάμεις) πήρα και το 10.000 days επιτέλους, έμαθα να τραγουδάω το POT (ΤΟ παλούκι!) για να τα σπάσουμε στην συναυλία και τελικά, κατά 99%, την χάνω...

__Μη του μιλάτε του παιδιού... αφήστε το να κλάψει...

Last edited:
στην κλαψα Κε Παπαδημητριου ...Βοσκοπουλο βλεπω ..τοσοι νεοι και ελπιδοφοροι οπως Trivium, Valium,Mastodon periodont, κλπ δεμ εχουν κατι αντιστοιχο...να σας καλυψουν

αλλα βεβαια και ο αθεος στην ξαφνικη αναποδια ωχ ωχ Παναγια μου λεει

μας ελειψες Βασιλη!!!!!

__Αχαχαχαχαχαχαχα!! :grinning-smiley-043 :flipout: :grinning-smiley-043

__Καλά φοράω και ακουστικά γελάω και σαν τον χαζό, θα με παρεξηγήσουν, Larry = Respect! :music-smiley-005: κι εσείς μου λείψατε, αλλά (για να πω και ένα rock τραγούδι μη με πάρετε για "νταλκαδιάρη"), δε σας ξέχασα, "Ι remember you" (skid row)!! :music-smiley-005: