οι Τυχεροι της Πρωτοχρονιατικης πιτας μας (2010)

4.το περιοδικό Digital TV Info

o φίλος και μέλος του Avclub Αργύρης Νομικός ιδιοκτήτης του περιοδικού προσφέρει σε 10 μέλη μας μια συνδρομή ενός έτους στο δορυφορικού ενδιαφέροντος και όχι μόνον περιοδικό Digital TV info

Afam
Zaras 27 ....... Aliagas
Aragorn ........ Ddrakopo
Kokar ...... Doctor
Fotxasi......... Κακαλιος
Economidis

attachment.php

ένα μεγάλο ευχαριστώ και απο εμένα στον Αργύρη.

υ.γ
είχατε δεν είχατε πάτε να με ανακατέψετε και στα δορυφορικά !!!:flipout:

9 απο τα Δορυφορικά Νεα έχουμε 10 συνδρομές για τους τυχερούς μας

exofyllo.jpg

.
.

Να ευχαριστήσω τον Κο Πανταλεων για την ευγενικη του προσφορα

jimazz ..................SuperSonic
Sonus Naturalis ............ Παπαγρηγοριου
George Katrakazas Zandim
Μανιατης ..................... Akirav
Hlias
Λακης

.
.

ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου, :firstprize:, αλλά επειδή δηλώνω άσχετος με το θέμα (και ούτε πρόκειται) παρακαλώ τον Λάρρυ να κληρώσει το δώρο άλλη μιά φορά γιά κάποιον άλλο φίλο...

Απάντηση: Re: οι Τυχεροι της Πρωτοχρονιατικης πιτας μας (2010)

18

o Σπυρος ο Σουρλας απο τους στυλοβατες της Μουσικης κατηγοριας και απο τα πλεον ενεργα μελη του Σωματειου μας προσφερει απο την προσωπικη του Συλλογη σε 3 μελη μας ,Cd's

Νικητες

Dalanick
PanMan
Dipie

19

απο ενα απο τους πιο εξαιρετους ανθρωπους που εχω γνωρισει μεσα στο Avclub!!!! τον Sonus Naturalis ενα δωρο που σιγουρα θα ενθουσιασει τους φιλους των Βινυλιων

Μια μεταφορα 5 αγαπημενων δισκων τους σε οποια μορφης ψηφιοποιησης επιθυμουν (HD Audio ,Flack)

Νικητης

Σπυρος Σουρλας

20 Απο την συζυγο του Admin μας ,Σοφια ,μια περιποιηση προσωπου και ποδιων για 2 τυχερα μελη μας

Νικητριες

απο το τραπεζι του VagNik

το 26 και 27 (δεν εχω ονοματα)

Δεδομένου ότι μόνο...χειρουργεία "κέρδισα" τους τελευταίους μήνες,θα τα πάρω κι ευχαριστώ πολύ,ελπίζοντας να γυρίσει η καταραμένη...

Λαρούκο πως θα παραλάβω;

ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου, :firstprize:, αλλά επειδή δηλώνω άσχετος με το θέμα (και ούτε πρόκειται) παρακαλώ τον Λάρρυ να κληρώσει το δώρο άλλη μιά φορά γιά κάποιον άλλο φίλο...

Ποτέ δεν είναι αργα να μάθεις, που ξέρεις του χρόνου ίσως και να σε φιλοξενήσουμε στο τραπέζι μας ! :flipout:
Μπράβο στους τυχερούς και του χρόνου όλοι με υγεία !!

Ποτέ δεν είναι αργα να μάθεις, που ξέρεις του χρόνου ίσως και να σε φιλοξενήσουμε στο τραπέζι μας ! :flipout:
Μπράβο στους τυχερούς και του χρόνου όλοι με υγεία !!

Λευτέρη, αφού τόσα χρόνια δεν έκανε τίποτα ο Τρυφωνίδης :furious3:, δεν υπάρχει ελπίς...
(εξ άλλου στο τραπεζι σας ημουν...)

Ας το χαρεί κάποιος άλλος...:grandpa:

παρομοίως,

ευχαριστώ πολύ αλλά ....

δεν έχω καμία σχέση με το άθλημα , οπότε καλύτερα είναι να πάει το δώρο σε κάποιο άλλο μέλος ...

.....................

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Δημητρη Ιωαννου μελος του Σωματειου μας και πολυ καλο φιλο που προσφερει απο την προσωπικη του συλλογη 2 bluray discs και ενα remote control for PS3 για καποιον τυχερο στην πιτα μας

BDY24753.JPG

SBR61426.JPG

0711719689287.JPG

Official Blu-ray Disc Remote Control

νικητης kblachos

Ευχαριστώ με την σειρά μου τον Δημήτρη Ιωάννου για το δώρο του.

Υ.Γ. Αλήθεια, από που τα παίρνω τα δισκάκια;

Ευχαριστώ με την σειρά μου τον Δημήτρη Ιωάννου για το δώρο του.

Υ.Γ. Αλήθεια, από που τα παίρνω τα δισκάκια;

Τα έδωσα σε τσαντάκι στον Λάρρυ.

Εκτοτε αγνοείται η τύχη τους..:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: οι Τυχεροι της Πρωτοχρονιατικης πιτας μας (2010)

Ότι και εγώ...!:BDGBGDB55:

Και του τά λεγα του Υπερηχα για την τύχη μου (μαμώ) και δεν με πίστευε.
Μου χρύσωνε το χάπι περί "κερδίσματος στην αγάπη" (και τέτοια που λένε στους μη έχοντας καμμία ελπίδα.:grandpa:)

Φεύ!
Και εκεί χαμένος είμαι ..:guitarist:

Ήταν ακόμη μία εγγυημένη επιτυχία από την κυρα Μάρω του λόχου με την βοήθεια του Afam αυτή τη φορά!
Περάσαμε πολύ ωραία και ειδικά η ιδέα για τον παιδότοπο ήταν απλά απίστευτη μιας και την κόρη μου την έβλεπα μόνο όταν ερχόταν να πιει νερό και να ξαναφύγει! :flipout:

20 Απο την συζυγο του Admin μας ,Σοφια ,μια περιποιηση προσωπου και ποδιων για 2 τυχερα μελη μας

Νικητριες

απο το τραπεζι του VagNik

το 26 και 27 (δεν εχω ονοματα)

Εχμ, και μία διόρθωση...
Το δώρο είναι
- Περιποίηση χεριών και ποδιών (μανικιούρ - πεντικιούρ κλπ) ή
- Μία οποιαδήποτε εργασία μαλλιών (Βάψιμο, ανταύγειες, whatever)

Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν είναι SPA να κάνει περιποίηση προσώπου... :flipout:

Ήταν ακόμη μία εγγυημένη επιτυχία από την κυρα Μάρω του λόχου με την βοήθεια του Afam αυτή τη φορά!
Περάσαμε πολύ ωραία και ειδικά η ιδέα για τον παιδότοπο ήταν απλά απίστευτη μιας και την κόρη μου την έβλεπα μόνο όταν ερχόταν να πιει νερό και να ξαναφύγει! :flipout:

Οντως οι δυο οικοδεσποτες ηταν αξιεπαινοι και τους ευχαριστουμε πολυ για ολα.

Μιχαλη εισαι πιο ομορφος απο κοντα ρε !!:flipout: Μπας και συχναζεις σε τιποτα ινστιτουτα ομορφιας ?

Ελπίζω την περιποίηση κεφαλής από το κομμωτήριο να μην την κέρδισε πάλι ο Δημήτρης Θ. !!!!! :D

Αυτός έχει Hi-tech κουρέα......:p

Ευχαριστώ πολύ για το δώρο. -bye-

Και έλεγα με τι δεν έχω μπλέξει ακόμα ??? Δορυφορικά .....

Ε ρε γλέντια !!

το κεφάλι του Μήτσου οπως και το δικο μου μονο για graphite ενδείκνυται
και όχι για κόμμωση .....

του Afam ....ετοιμάζεται !!!

Last edited: