οι Τυχεροι της Πρωτοχρονιατικης πιτας μας (2010)

Απάντηση: Re: οι Τυχεροι της Πρωτοχρονιατικης πιτας μας (2010)

το κεφάλι του Μήτσου οπως και το δικο μου μονο για graphite ενδείκνυται
και όχι για κόμμωση .....

Αυτός πάει στο κομμωτήριο για να φτιάξει το μούσι.........:flipout::flipout::flipout:

Χρωστάμε, χρωστάμε .....:flipout:

Ανδρέα μη του τάζεις αυτουνού...
Σε λίγο θα σου ζητήσει ηχεία για ΗΤ! και που να κουβαλάς τώρα... :BDGBGDB55:

Και Σίμο... αυτά που ήξερες για την κόρη του Πόντιου ξέχασέ τα.
Ο δικός μου θα γίνει οικοδόμος (στα γκρεμίσματα μόνο...) σίγουρο μεροκάματο...:flipout:

Τον δικό μου τον μικρό τον πρόσεξες?? Που θα γίνει και μαφιόζος, οπότε και χρήμα θα έχει η κόρη και ελεύθερη θα είναι αφού τον βλέπω στα βουνα.....:rifle:

Εκτός αν προτιμάει τον μεγάλο που πάει για Ακαδημαϊκός !! (πως βγήκαν έτσι ίδια αυτά τα παιδιά ....)

Τα δικά σου είναι αγγελούδια βρε!!!

Για ρώτα και τον Σίμο... Αν ήταν εκεί τα δικά μας θα έπρεπε να φύγουμε οι υπόλοιποι :vollkommenauf:

:grinning-smiley-043 -bye-

την Θεση των SuperSonic και Jimazz (ως συνδρομητες του Digital TV info) οι Nikos@ Διαχειριστης κατηγοριας Apple και ο emperor

Ήταν ακόμη μία εγγυημένη επιτυχία από την κυρα Μάρω του λόχου με την βοήθεια του Afam αυτή τη φορά!
Περάσαμε πολύ ωραία και ειδικά η ιδέα για τον παιδότοπο ήταν απλά απίστευτη μιας και την κόρη μου την έβλεπα μόνο όταν ερχόταν να πιει νερό και να ξαναφύγει! :flipout:

Εχμ, και μία διόρθωση...
Το δώρο είναι
- Περιποίηση χεριών και ποδιών (μανικιούρ - πεντικιούρ κλπ) ή
- Μία οποιαδήποτε εργασία μαλλιών (Βάψιμο, ανταύγειες, whatever)

Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν είναι SPA να κάνει περιποίηση προσώπου... :flipout:

ελήφθη, over. θα σου στείλω pm για την παραλαβή του δώρου :flipout:

Παιδιά καλή χρονιά με υγεία σε όλους!Όσο για μένα τι να πω;
Δεν είχα κερδίσει ποτέ ούτε μισό δώρο και σ'αυτή την εκδήλωση κέρδισα δύο.Γουρλίδικο μου βγήκε το AVCLUB!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ καλά............

Μόλις ανακάλυψα - με την βοήθεια του Λάρυ - ότι κέρδισα την συνδρομή του περιοδικό, σε ένα κομμάτι που κατέχω πάρα μα πάρα πολύ καλα :BDGBGDB55:.........

στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω την γυναίκα μου για την υποστήριξη που μου δινει όταν λιώνω μπροστα στον η/υ :BDGBGDB55::BDBDG54:καθώς και τους φίλους εδώ στο φόρουμ που με ανέχονται.... με την σκληρή δουλειά όλα γίνονται.............:guitarist::guitarist::guitarist:

svr09midcla.jpg

.
.
.
νικητης ο Netagra !!!!

.
ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νικο, Συντονιστή της κατηγορίας Apple και επισης ενα ακομη μεγαλυτερο ευχαριστω διοτι προσεφερει προσωπικα και ..

Ευχαριστώ όλους πολύ !!!

Συγχαρητήρια και πάντα έτσι τυχερός!!!

Στείλε μου με pm τα στοιχεία σου (διευθύνσεις,τηλ, πιστοποιητικό γέννησης σκαναρισμένο και αριθμό ΑΜΚΑ ) καθώς και οι Send ,morfeas
Amazona ,Sfortis
να σας στείλω τα δώρα με κούριερ (χρέωση δική μου εννοείται) για τους εκτός Θεσ/νίκης. Οι εντός θα συννενοηθούμε ή αν δεν συννενοηθούμε ισχύει η κούριερ.

Last edited:
.....................................................................
9 απο τα Δορυφορικά Νεα έχουμε 10 συνδρομές για τους τυχερούς μας

exofyllo.jpg

Να ευχαριστήσω τον Κο Πανταλεων για την ευγενικη του προσφορα

jimazz ..................SuperSonic
Sonus Naturalis ............ Παπαγρηγοριου
George Katrakazas Zandim
Μανιατης ..................... Akirav
Hlias
Λακης

......................................................................................................
Να που με τίμησε λοιπόν η Τύχη! Ευχαριστώ κι' εγώ με τη σειρά μου για το δώρο. 'Ολη η διοργάνωση υπήρξε άψογη. Συγχαρητήρια!

Thanx για την συνδρομη.
Να ειστε ολοι καλα.

Κι ελπιζω να σας ξαναδω του χρονου σε αναλογη μαζωξη.

.....................................................................
απο ενα απο τους πιο εξαιρετους ανθρωπους που εχω γνωρισει μεσα στο Avclub!!!! τον Sonus Naturalis ενα δωρο που σιγουρα θα ενθουσιασει τους φιλους των Βινυλιων

Μια μεταφορα 5 αγαπημενων δισκων τους σε οποια μορφης ψηφιοποιησης επιθυμουν (HD Audio ,Flack)

Νικητης

Σπυρος Σουρλας

..........................................................................................................
Larry, Ευχαριστώ από καρδιάς για τα κολακευτικά λόγια... :smile:

Ο νικητής της παραπάνω προσφοράς μου, Σπυρος Σουρλας, παρακαλώ ας μου στείλει p.m. για τα περαιτέρω...

Χαιρετώ όλους τους φίλους του forum!-bye-

6. το μέλος του Σωματείου μας και φίλος πάνω από όλα, Βασιλης ,ο κατα κοσμο Rebelos προσφερει

- δωρεάν διαμονη 2 διανυκτερευσεων για 2 ζευγάρια στον Παραδοσιακο Ξενωνα KASTRAKI TRADITIONAL VILLAGE στο γραφικό Καστράκι Βάλτου στο Αγρίνιο, με την ευγενική χορηγία της επιχειρησης KASTRAKI TRADITIONAL VILLAGE (www.kastrakivillage.gr )

article

Νικητες

Photis και Gregory A

Να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου τον Βασίλη για την όμορφη προσφορά του. Είχα να κερδίσω κάτι σε κλήρωση από τότε που ήμουν 10 χρονών, όταν σε σχολική εκδρομή στον Αγ. Ιωάννη τον Ρώσσο είχα κερδίσει 3 πορτοκάλια και μια κούπα πλαστική που έγραφε "ΕΣΥ ΠΟΣΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΕΦΑΓΕΣ ΣΗΜΕΡΑ;" (την έχω ακόμα αυτή τα πορτοκάλια τα έστιψα), από την γνωστή καμπάνια του υπουργείου Γεωργείας. Φαντάζομαι θα επικοινωνήσω με τον κύριο Βασίλη για τα διαδικαστικά. Ευχαριστώ θερμά και πάλι όλους όσους πρόσφεραν δώρα για την εκδήλωση, καθώς και τα παιδιά που ανέλαβαν το στήσιμό της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τις θερμότερες ευχές μου για μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου τον Βασίλη για την όμορφη προσφορά του. Είχα να κερδίσω κάτι σε κλήρωση από τότε που ήμουν 10 χρονών, όταν σε σχολική εκδρομή στον Αγ. Ιωάννη τον Ρώσσο είχα κερδίσει 3 πορτοκάλια και μια κούπα πλαστική που έγραφε "ΕΣΥ ΠΟΣΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΕΦΑΓΕΣ ΣΗΜΕΡΑ;" (την έχω ακόμα αυτή τα πορτοκάλια τα έστιψα), από την γνωστή καμπάνια του υπουργείου Γεωργείας. Φαντάζομαι θα επικοινωνήσω με τον κύριο :7SFGSFG:Βασίλη για τα διαδικαστικά. Ευχαριστώ θερμά και πάλι όλους όσους πρόσφεραν δώρα για την εκδήλωση, καθώς και τα παιδιά που ανέλαβαν το στήσιμό της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τις θερμότερες ευχές μου για μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Συγχαρητήρια και ευχομαι η τυχη να ειναι πιο συχνη απεναντι σου απο εδω και περα :a0210:. Μαζι μου θα μιλησεις και θα κανονισουμε.

Α και που εισαι. Δεν εχω τους αιωνες του Λαρυ στην πλατη για να λες τον κυριο Βασιλη.:flipout:
:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: οι Τυχεροι της Πρωτοχρονιατικης πιτας μας (2010)

Συγχαρητήρια και ευχομαι η τυχη να ειναι πιο συχνη απεναντι σου απο εδω και περα :a0210:. Μαζι μου θα μιλησεις και θα κανονισουμε.

Α και που εισαι. Δεν εχω τους αιωνες του Λαρυ στην πλατη για να λες τον κυριο Βασιλη.:flipout:
:ernaehrung004:

μπορεί να μην έχεις...αλλά δεν παύεις να εμπνέεις σεβασμό...:firstprize: