Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Dalanik, το playlist από συναυλία σε συναυλία το αλλάζουν, είναι περίπου το ίδιο, αλλά αλλάζουν την σειρά ή βάζουν-βγάζουν κάποιο τραγούδι.

Μια σύντομη περιγραφή του τι είχε γίνει στην συναυλία που ήμουν πέρσι : http://www.suite101.com/content/u2-360-tour-review-a135365

Επίσης, δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση αν στην δική μας συναυλία αναφερθούν στα οικονομικά προβλήματα της χώρας μας.

Άλλωστε, δες εδώ : http://www.capital.gr/weekend_articles.asp?id=1032575

Έτσι, τα έσοδα από τη συναυλία των U2, ένα από τα μεγαλύτερα εγχώρια καλλιτεχνικά events, που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, θα διατεθούν υπέρ των Ελλήνων δημόσιων υπαλλήλων, όπως είχε δηλώσει ο Paul David Hewson (το επίσημο όνομα του Bono) τον περασμένο Φλεβάρη, οπότε είχαν ανακοινωθεί οι περικοπές των αποδοχών στο δημόσιο τομέα.

Re: Απάντηση: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Εμενα Κωστα πως με "κοβεις"? Αξιζω το ρ'ν'ρ?

Bεβαίως.
Είσαι classy: δεν σ έχω δεί ποτέ να γίνεσαι Κούρδος. ακόμη κι όταν διαφωνείς.
και είσαι ανήσυχος. Ψάχνεσαι.
Πέτρα που κυλάει, χορτάρι δεν πιάνει :a0210:

Κeep up the good work, Peter. Aσε μας εμάς...: είμαστε παλιοί :icon15:. αλλά είμαστε περήφανοι για παιδιά σαν εσένα :a0210:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Bεβαίως.
Είσαι classy: δεν σ έχω δεί ποτέ να γίνεσαι Κούρδος. ακόμη κι όταν διαφωνείς.
και είσαι ανήσυχος. Ψάχνεσαι.
Πέτρα που κυλάει, χορτάρι δεν πιάνει :a0210:

Κeep up the good work, Peter. Aσε μας εμάς...: είμαστε παλιοί :icon15:. αλλά είμαστε περήφανοι για παιδιά σαν εσένα :a0210:

Θενξ!

To αγαπημενο μου τραγουδι των U2 και ενα απο τα αγαπημενα μου ever. Θα ηθελα να ρωτησω ολους οσους απαξιωνουν αυτο το συγκροτημα το εξης. ΟΛΑ ΜΑΖΙ τα ονοματα που αγαπατε, εχουν γραψει ενα τετοιο τραδουδι?

http://www.youtube.com/watch?v=gwZej4yYRkI

Last edited:
To αγαπημενο μου τραγουδι των U2 και ενα απο τα αγαπημενα μου ever. Θα ηθελα να ρωτησω ολους οσους απαξιωνουν αυτο το συγκροτημα το εξης. ΟΛΑ ΜΑΖΙ τα ονοματα που αγαπατε, εχουν γραψει ενα τετοιο τραδουδι?

Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις τώρα κ δεν νομίζω να οδηγήσει κάπου...άλλωστε, έχει ξαναγίνει λίγο, παλιότερα βέβαια.

Re: Απάντηση: Re: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Αντε βρε βουτυρόπαιδα.
που το ...συζητάτε κιόλας...
αν στην εποχή μου (1971-74) μας φέρνανε τους Rolling Stones, θα ήμουν διατεθειμένος να ξυρίσω όλο το τρίχωμα του σώματός μου, να το στρίψω σε τσιγάρα και να το καπνίσω. και μετά, να πάω μέχρι τον τόπο της συναυλίας έρποντας και γλείφοντας την άσφαλτο.
πλάκα σας κάνει ο chief.
είναι σειρά μου (περίπου...λίγο πιο ...νεούδι).
κι εσείς τσιμπάτε :flipout:

πλάκα?
...
προσπαθώ να το απολαύσω, απλά....:flipout:

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=4&artId=4592059

Παράταση των δρομολογίων του ΗΣΑΠ, μία έκτακτη λεωφορειακή γραμμή και αύξηση της συχνότητας των δρομολογίων του Μετρό αποφάσισε ο ΟΑΣΑ για να εξυπηρετηθούν οι χιλιάδες φαν των U2 το βράδυ της Παρασκευής.

Ειδικότερα, από τις 12 τα μεσάνυχτα και για μία ώρα τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου θα αναχωρούν από τον σταθμό Ειρήνης κάθε πέντε λεπτά.

Επίσης, δημιουργείται έκτακτη λεωφορειακή γραμμή της ΕΘΕΛ με αφετηρία επί της λεωφόρου Κηφισίας, μεταξύ των οδών Αρτέμιδος και Χωματιανού, και τέρμα στην πλατεία Συντάγματος με συχνότητα δρομολογίων περίπου κάθε τρία λεπτά.

Επίσης, ενισχύονται τα δρομολόγια της γραμμής 2 του Μετρό μεταξύ των σταθμών Αττικής και Συντάγματος, ώστε να πραγματοποιούνται κάθε 7,5 λεπτά και τέλος, θα ενισχυθεί η γραμμή 3 ανάλογα με την επιβατική κίνηση, που θα παρουσιαστεί.

Οι ώρες εμφάνισης των συγκροτημάτων

Οι U2 θα βγουν στη σκηνή του Ολυμπιακού Σταδίου στις 21.45, ενώ οι πόρτες θα ανοίξουν στις 17.30.

Πρώτος καλλιτέχνης στη σκηνή θα είναι ο ισραηλινός Aviv Geffen στις 19.15, και θα ακολουθήσουν οι ιρλανδοί Snow Patrol στις 20.15.

Αν θες να είσαι κοντά στην σκηνή, τότε κατά τις 7 το αργότερο, αν κ νομίζω ότι το 6 είναι το πιο ρεαλιστικό.

Σίγουρα στις 5.30 που ανοίγουν οι πόρτες θα έχει αρκετό κόσμο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

δηλαδή μετά από ένα χρόνο, ακόμα να αποσβεστεί αυτό το ικρίωμα ε?

ειναι αντικα και κοστισε τσιφ

gallows.jpg