Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Re: Απάντηση: Re: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Μα δεν είναι δυνατόν να υπάρξει άλλο αποτέλεσμα ! Οι Dire Straits διαλύθηκαν το 1994 και απο τους Pink Floyd δεν υπάρχει πλέον ο Rick Wright ...

Αρα;

ο Μαρκ έχει τα δικαιώματα του γκρουπ, αυτός πάντα ήταν το γκρουπ και ...είναι πολλά τα λεφτά (...βάλτε ό,τι όνομα θέλετε)

γιά τους άλλους...δεν δίστασαν να συνεχίσουν χωρίς τον τρελλαμένο αλλά και χωρίς τον Waters. Αρα ποτέ μη λες ποτέ.

και σε κάτι τέτοια δεν κωλώνουν....
οι Purple πριν λίγα χρόνια μόλις ενώ είχαν περιοδεία δεν δίστασαν να φέρουν τον Don Airy στη θέση του Lord, ενω πριν λιγους μήνες οι Tull (μάλλον ο Anderson) ήρθε κανονικά χωρίς κάν το μοναδικό άλλο παλιό μέλος Martin Barre...

Aνήκουστο.... Deep Purple χωρίς John Lord???? :eek:

πριν 5 χρόνια στο Θέατρο Γής.

και μάλιστα θυμάμαι υπήρχε χαλαρή σχέση μπες βγες σε περιοδείες και αλλού.

Απάντηση: Re: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Και εννοείται ότι δεν θα περίμενα να τους συμβεί το ίδιο στο live των A place to bury strangers.

Εχεις απολυτο....αδικο. Οπως ξερεις, εγω πηγαινω και στο ενα και στο αλλο και μαλιστα με τον ιδιο φανατισμο και δεν ειμαι ο μονος. Απο το ΑΝ, εως το ΟΑΚΑ. Αυτο που ισως δεν εχεις καταλαβει ειναι το οτι ειναι ΑΛΛΟ το ενα (πχ U2) και ΑΛΛΟ το αλλο (A place to bury strangers). Αυτα που μας τραβουν σε αυτα τα δυο εχουν μεν κοινα χαρακτηριστικα, αλλα δεν ειναι ακριβως τα ιδια πραγματα. Οι U2 εχουν παιξει το ρολο τους σε αυτο που ειμαι σημερα. Επι 25 χρονια (απο 10-12 ετων δηλαδη) μεγαλωνω με τα τραγουδια τους, μαζι τους. Θα ημουν ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΥ μαλακας, ξενερωτος και μικροψυχος αν τους σνομπαριζα σημερα, στην ΠΡΩΤΗ τους εμφανιση στην πολη μου!!! Σορρυ, αλλα δε θεωρω τον εαυτο μου ως κανενα απο τα τρια.

Last edited:
πριν 5 χρόνια στο Θέατρο Γής.

και μάλιστα θυμάμαι υπήρχε χαλαρή σχέση μπες βγες σε περιοδείες και αλλού.

τελικά ήταν το 2001 ή 2002....
Εκτοτε ο κουρασμένος Lord αφού είδε ότι βρέθηκε άξιος αντικαταστάτης έκατσε στην άκρη.
Σήμερα ο Airey αναφέρεται ως πλήρες μέλος...

Τότε μου φάνηκε ως ιεροσυλία.
Όμως είναι πολύπειρος μουσικός.

Εχεις απολυτο....αδικο. Οπως ξερεις, εγω πηγαινω και στο ενα και στο αλλο και μαλιστα με τον ιδιο φανατισμο και δεν ειμαι ο μονος. Απο το ΑΝ, εως το ΟΑΚΑ. Αυτο που ισως δεν εχεις καταλαβει ειναι το οτι ειναι ΑΛΛΟ το ενα (πχ U2) και ΑΛΛΟ το αλλο (A place to bury strangers). Αυτα που μας τραβουν σε αυτα τα δυο εχουν μεν κοινα χαρακτηριστικα, αλλα δεν ειναι ακριβως τα ιδια πραγματα. Οι U2 εχουν παιξει το ρολο τους σε αυτο που ειμαι σημερα. Επι 25 χρονια (απο 10-12 ετων δηλαδη) μεγαλωνω με τα τραγουδια τους, μαζι τους. Θα ημουν ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΥ μαλακας, ξενερωτος και μικροψυχος αν τους σνομπαριζα σημερα, στην ΠΡΩΤΗ τους εμφανιση στην πολη μου!!! Σορρυ, αλλα δε θεωρω τον εαυτο μου τιποτα απο τα τρια.

με την ίδια λογική θεώρησα χαζομάρα μου να μην πάω πέρσι στον Carlos.
Και όμως ίσως έκανα σωστά, μιά και στα τέλη του 80 που τον είδα στην Peace Tour στον Λυκαβητό απείχε 15 χρόνια από το ζενίθ, ενώ τώρα θα ήταν 35....
Στους U2 πήγα ως συνοδός.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

με την ίδια λογική θεώρησα χαζομάρα μου να μην πάω πέρσι στον Carlos.
Και όμως ίσως έκανα σωστά, μιά και στα τέλη του 80 που τον είδα στην Peace Tour στον Λυκαβητό απείχε 15 χρόνια από το ζενίθ, ενώ τώρα θα ήταν 35....
Στους U2 πήγα ως συνοδός.

Οχι, δεν ηταν χαζομαρα που δεν πηγες. Δεν επαιζε διπλα στο σπιτι σου, αλλωστε. Σκεψου καποιον σαν κι εμενα ομως, περσι το Δεκεμβριο. Με παιρνει στο τηλεφωνο καποιος απο την παρεα και μου λεει, "παω για εισιτηρια των U2, σημερα κυκλοφορουν. Ποσα θες?". Ποσο απο τα τρια που ανεφερα παραπανω πρεπει να ειμαι ωστε να πω, "μηδεν"?

τελικά ήταν το 2001 ή 2002....
Εκτοτε ο κουρασμένος Lord αφού είδε ότι βρέθηκε άξιος αντικαταστάτης έκατσε στην άκρη.
Σήμερα ο Airey αναφέρεται ως πλήρες μέλος...

Τότε μου φάνηκε ως ιεροσυλία.
Όμως είναι πολύπειρος μουσικός.

Μετά την επανένωσή τους το 1984 και το "Perfect Strangers" δεν άκουσα κανέναν απ' τους νεώτερους δίσκους.
Ας μείνω καλύτερα με τις αναμνήσεις απ' τους δίσκους του '70.....

http://www.youtube.com/watch?v=DsNTJe5jGqE

Ακόμη ανατριχιάζω μ' αυτό το τραγούδι.....

End :offtopic:

Ούτε οι μεν, ούτε οι δε φίλε μου...

Μάλλον η Βίση, η Βανδή και η Παπαρίζου...

Αυτές θα είχαν από 100χιλ και πάνω... καί όχι 80-90χιλ που πήγαν στους U2 και πολύ λιγότερους που αγοράζουν τους δίσκους τους...

Εχεις απολυτο....αδικο. Οπως ξερεις, εγω πηγαινω και στο ενα και στο αλλο και μαλιστα με τον ιδιο φανατισμο και δεν ειμαι ο μονος. Απο το ΑΝ, εως το ΟΑΚΑ. Αυτο που ισως δεν εχεις καταλαβει ειναι το οτι ειναι ΑΛΛΟ το ενα (πχ U2) και ΑΛΛΟ το αλλο (A place to bury strangers). Αυτα που μας τραβουν σε αυτα τα δυο εχουν μεν κοινα χαρακτηριστικα, αλλα δεν ειναι ακριβως τα ιδια πραγματα. Οι U2 εχουν παιξει το ρολο τους σε αυτο που ειμαι σημερα. Επι 25 χρονια (απο 10-12 ετων δηλαδη) μεγαλωνω με τα τραγουδια τους, μαζι τους. Θα ημουν ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΥ μαλακας, ξενερωτος και μικροψυχος αν τους σνομπαριζα σημερα, στην ΠΡΩΤΗ τους εμφανιση στην πολη μου!!! Σορρυ, αλλα δε θεωρω τον εαυτο μου ως κανενα απο τα τρια.

:a0210:

Πέτρο δεν μιλάμε για σένα αλλά για τους συγκεκριμένους που ανέφερα.
Και δεν είναι θέμα σνομπισμού (προς θεού). Είναι θέμα χασμουρητού. Σόρρυ αλλά βαριέμαι αφόρητα σε παρόμοια events. Εξάλλου ,όπως έχω ήδη γράψει, μου έχουν τελειώσει εδώ και 15-20 χρόνια. Αλλά εγώ είμαι εγώ.:guitarist:

Στο "τηλεφώς" έχει κάτι ποιητές, συνθέτες, κιθαρίστες που μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο του "μικρότερου"... αλλά δεν είμαι και ο πιο ενημερωμένος, άσε δε που δεν θέλω να ασχολούμε και με πράγματα που δεν με ενδιαφέρουν οπότε το μικρότερο με κάθε επιφύλαξη!

Για το μεγαλύτερο πάντως έγραψα και συνεχίζω να το πιστεύω...

http://www.youtube.com/watch?v=Bh1P6x5SCw0