Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Re: Απάντηση: Re: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Πιθανώς και πλουσιότερο αλλά δεν γνωρίζω...

ο καημένος ο Μπόνο έχασε 100 εκατομύρια πρόσφατα...Επειδή πήρε λάθος χαρτιά.
ίσως γι αυτό έλεγε ότι είμαστε μπατίρηδες...

Άντε βρε... ήσουν και στη συναυλία και κάνεις πως δεν κατάλαβες...

Τςπ να στο εξηγήσω εγώ, αν και δεν μου έκανες την τιμή να μου απαντήσεις σε ποιόν/ποιούς απευθυνόσουν όταν μίλαγες για βάρβαρες γενικεύσεις που μπορούν να ρίξουν την μουσική κατηγορία στα τάρτατα των μ-ύ-δια..., εδώ... προτίμησες μάλιστα το chat ώστε να απομακρυνθεί η επίμαχη σελίδα...

Δεν αναφερόταν λοιπόν στους U2...(και το ξέρεις...)
Για το συγκρότημα έχει αναφερθεί πολλάκις σε προηγούμενα show (προς Θεού! δεν ήταν συναυλία...) λέγοντας ότι όλοι εμείς οι fans τους έχουμε χαρίσει μια άνετη και πλούσια ζωή...

Αναφερόταν στους Ιρλανδούς και τους Ελληνες που τους κατέστρεψαν οι αγορές... (μάλλον ούτε αυτό θα θυμάσαι...)

Όσον αφορά τα "χαρτιά" δεν είμαι ο οικονομικός διαχειριστής του, δεν μπορώ να ξέρω... Εσυ που ασχολείσαι με την προσωπική ζωή των καλλιτεχνών και αναλόγως κρίνεις το καλό από το κακό πιθανώς να ξέρεις καλύτερα...

ΥΓ. Ξέρεις ότι αν κάποιος απαντά σε ένα post καλό θα ήταν να σβήνεις και το πρώτο post, εφόσον βέβαια είχε και αυτό ψήγματα προσβολής ή έλειψης σεβασμού προς το χώρο... Μην το πάρεις σαν εντολή το παραπάνω, ειλικρινά, απλή πρόταση κάνω...

Βρε. Ηρεμειστε. Dalanik (Νικος; ) κουλαρησε. Μεγαλυτερο γκρουπ τους ειπανε τα μηντια στις δισκογραφικα πενιχρες εποχες του Achtung Baby (παραγωγη Brian Eno), κι εκτοτε "αλητη με ειπες μια βραδυα ...". Αστο, ξερουμε τωρα.

Ο Μπονο με τη φημη του θα μπορουσε ανετα να επαγγελεται εκπροσωπος της Unicef στη θεση του Πητερ Ουστινωφ. Παραγει μια θετικη αυρα. Δεν ειναι ακτιβιστης οπως θα τον ηθελαν καποιοι, συζηταει τα πραγματα απευθειας με τη διευθυνση (Μπους). Ο καθενας με τον τροπο του.

Χρειαζομαστε τον Μπονο. Αλλα, αλλο Clash αλλο U2. Και, ο Ερντογαν ακροαστηκε τον Μπονο και η κορη του πηρε και αυτογραφο παραμονη επετειου Κρισταλναχτ του '55 στην Πολη, δε βλεπω που το "Κωνσταντινουπολη" τον κανει ηρωα στα ματια μας.

Ωραια τα διαστημοπλοια, ωραια η ανυψωτικη διαθεση, να φυγουμε σ'αλλα μερη. Αντιστροφη μετρηση. Θα μπορουσε να ειναι με υποκρουση Final Countdown (Europe), το κανανε με Space Oddity (Bowie). Ας επιστρεψουμε τωρα στην ανασχηματισμενη καθημερινοτητα αντι του daydreaming γιατι το Space Oddity εχει ασχημο τελος, παγιδευμενος σε τροχια παει να ψοφησει της πεινας στο διαστημα ο αμοιρος ηρως. Εμμεσα το πεταξε ο Μπονο.

Αυτό που κάνεις εσύ είναι κριτική (για την προσωπική του ζωή βέβαια, αλλά δεν μπορεί να στο στερήσει κανείς...)
Πες τη γνώμη σου όμως βρε αδερφέ...Είναι το δημοφιλέστερο εν ενεργεία group? Έχει διεισδυτικότητα όσο κανείς άλλος σε όλες τις ηλικίες?

Ήρωα όμως δεν τον είπε κανείς... Σε ποιο post συνέβηκε αυτό εδώ μέσα?

ΥΓ1 Οι Clash αγαπημένοι μου επίσης!
ΥΓ2 Cool είμαι... Όταν σε λίγο βρούν αφορμή να με μπανάρουνε θα καταλάβεις ποιός δεν είναι cool... Απλά να το θυμάσαι γιατί ποιός ξέρει στο μέλλον μπορεί να έρθει και η δική σου σειρά...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

ο καημένος ο Μπόνο έχασε 100 εκατομύρια πρόσφατα...Επειδή πήρε λάθος χαρτιά.
ίσως γι αυτό έλεγε ότι είμαστε μπατίρηδες...

... ρε τον κακομοίρη.
Να κάνουμε ρε Μήτσο έρανο απο κανά τάληρο ο καθένας μας να του τα στείλουμε. :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Τα έχει γεμάτα τα παντελόνια ο τύπος τελικά... και λεφτά και από τα άλλα... τα καλά...

Συγνώμη φίλε Dalanik που θα παρέμβω, αλλά εδώ δυστυχώς τίθεται ιδεολογικό ζήτημα και δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Εννοείται πως δεν σε χλευάζω.

Δεν ξέρω τι “καλά” έχει στο παντελόνι του ο Bono, αλλά αρχίδια δεν έχει, διότι οι “κολλητοί” του έχουν κατασφάξει τον πλανήτη.

Και εμένα μου αρέσει ο Erkin Koray μουσικά, αλλά όχι και να πω τον “Γκρίζο Λύκο” “προικισμένο λεβέντη”!

ΥΓ2 Cool είμαι... Όταν σε λίγο βρούν αφορμή να με μπανάρουνε θα καταλάβεις ποιός δεν είναι cool... Απλά να το θυμάσαι γιατί ποιός ξέρει στο μέλλον μπορεί να έρθει και η δική σου σειρά...

ΩΠΑ ΛΙΓΟ !

Αυτό είναι σπέκουλα και μάλιστα δεν μοιάζει να είναι καλοπροαίρετη ! Ασε που αν ΔΕΝ είναι σπέκουλα φανερώνει πρόθεση να προκαλέσεις !

Για να βρεί ο οποιοσδήποτε αφορμή για ban θα πρέπει να τη δώσεις. Αν τη δώσεις καλά θα σου κάνει. Στα καλά καθούμενα όμως τέτοια ΔΕΝ γίνονται.

Οσο για την μελλοντολογία και την υφέρπουσα καταστροφολογία, είναι τουλάχιστον αβάσιμη. Αν εσύ για οποιοδήποτε λόγο φοβάσαι τη σκιά σου, δεν σημαίνει οτι όλοι οι άλλοι είναι σαν εσένα !

Σκεψου το λίγο... Και - πολύ περισσότερο - σκεψου πριν κατηγορήσεις τυφλά όπως έκανες προ ολίγου !

Φιλικά,

Φίλιππος

Ήρωα όμως δεν τον είπε κανείς... Σε ποιο post συνέβηκε αυτό εδώ μέσα?

Δε με πιανεις. Ηρως ειναι ο Ελλην.

Clash και U2 don't mix κατα το "οil and water don't mix" που λεει και η Γκρηνπης. Πολλοι μετα τους U2 βαζανε Χαρουλα Αλεξιου, μετα τους Clash ομως... Βρε μανια.

>> Πες τη γνώμη σου όμως βρε αδερφέ...Είναι το δημοφιλέστερο εν ενεργεία group? Έχει διεισδυτικότητα όσο κανείς άλλος σε όλες τις ηλικίες?

Η ερωτηση που κανεις ειναι κουτη, if you don't mind. Ειναι καλο να εισαι διεισδυτικος παντου; Με ολους καλα τα εχουν οι U2; Αυτο μου φανταζει Ανωδυνο. Τωρα, "μεγαλυτερο Ροκ γκρουπ", το Ροκ ειναι κατι τελειως διαφορετικο στις μερες μας απ'οτι πριν 20 χρονια. Ειναι σοφισμα να ασχολειται κανεις. Οι U2 ειναι δημοφιλεις.-

Last edited:
@ Γ. Μπαιραχτάρης
Δεν το γνώριζα... Μαλακία του... και μάλιστα χοντρή...

Το γεγονός που γνώριζα (είδα στο βίντεο) όμως είναι ότι τους είπε πως εσείς ζείτε στην Istanbul εγώ ήρθα στην Κωσταντινούπολη (με σπαστά Ελληνικά είναι αλήθεια...) επίσης ξέρω στη παρουσίαση του group έριξε μια γερή γροθιά σε όσους καπηλεύονται το όνομα του Αλέξανδρου...

Το ίδιο θα έλεγα για όποιον έκανε ανάλογες κινήσεις... Την πράξη κρίνω και όχι ποιος τα λέει... Θέλει όντως αρχίδια πάντως να λές αυτήν την κουβέντα μέσα στην Τουρκία και μάλιστα πριν τη χοντρή κονόμα...

Ειλικρινά Γιώργο δεν με απασχολούν οι πολιτικές προεκτάσεις, οι σεξουαλικές επιλογές ή οι ουσίες που μπορεί να παίρνει ένας καλλιτέχνης...

Αγοράζω τους δίσκους για τη μουσική - πάω σε λίγες συναυλίες για την διασκέδαση πολλές φορές και για τις αναμνήσεις... Αυτό είναι όλο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Δε με πιανεις. Ηρως ειναι ο Ελλην.

Clash και U2 don't mix κατα το "οil and water don't mix" που λεει και η Γκρηνπης. Πολλοι μετα τους U2 βαζανε Χαρουλα Αλεξιου, μετα τους Clash ομως... Βρε μανια.

Αδερφέ μου τι να κάνω τώρα? Να κόψω ένα από τα δύο? Γιατί? Για να μην ενοχλώ? ποιόν?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

ΩΠΑ ΛΙΓΟ !

Αυτό είναι σπέκουλα και μάλιστα δεν μοιάζει να είναι καλοπροαίρετη ! Ασε που αν ΔΕΝ είναι σπέκουλα φανερώνει πρόθεση να προκαλέσεις !

Για να βρεί ο οποιοσδήποτε αφορμή για ban θα πρέπει να τη δώσεις. Αν τη δώσεις καλά θα σου κάνει. Στα καλά καθούμενα όμως τέτοια ΔΕΝ γίνονται.

Οσο για την μελλοντολογία και την υφέρπουσα καταστροφολογία, είναι τουλάχιστον αβάσιμη. Αν εσύ για οποιοδήποτε λόγο φοβάσαι τη σκιά σου, δεν σημαίνει οτι όλοι οι άλλοι είναι σαν εσένα !

Σκεψου το λίγο... Και - πολύ περισσότερο - σκεψου πριν κατηγορήσεις τυφλά όπως έκανες προ ολίγου !

Φιλικά,

Φίλιππος

φίλιππε μένει να δούμε ποιός από τους δύο έχει δίκιο. Μακάρι να έχεις εσύ. :2thumb22sup:

Αγοράζω τους δίσκους για τη μουσική - πάω σε λίγες συναυλίες για την διασκέδαση πολλές φορές και για τις αναμνήσεις... Αυτό είναι όλο...

Ε, τοτε τι ρωτας αν ειναι οι μεγαλυτεροι και οι ομορφοτεροι; Σ'αρεσουν τελειωσε.

Φυσικά τέλειωσε ποιος είπε το αντίθετο? Τι νόμιζες ότι θα αλλάξω γούστα...
(Για ομορφότερους ποιος μίλησε???)

Συζήτηση κάνουμε και ανταλλαγή επιχειρημάτων... Να το βουλώσω όταν ακούω ότι οι U2=Edge, Edge=super άρα U2=garbage? Αυτό το διάβασες? Δεν σου έκανε εντύπωση?

Τέλος πάντων αδερφέ, αναγνωρίζω ότι έχεις strong point να είσαι δυσαρεστημένος από την στάση της μπάντας (μουσικά και κοινωνικοπολιτικά) αλλά όχι ότι σε όλο αυτό το νήμα βρήκες "κακώς κείμενα" μόνο από μένα... και ασχολήθηκες μόνο με αυτά. Γιατί?

@

Ειλικρινά Γιώργο δεν με απασχολούν οι πολιτικές προεκτάσεις, οι σεξουαλικές επιλογές ή οι ουσίες που μπορεί να παίρνει ένας καλλιτέχνης...

...

Επί της ουσίας ούτε εμένα με ενδιαφέρει. Και ο Stevie Wonder ψιλό –τρίβεται με διάσημους μαλάκες! Ε κάνω ότι δεν το βλέπω! Απλά προσπαθώ πάντα να μην ξεχνάω πως υπάρχουν και καλλιτέχνες που όχι απλά δήλωσαν πράγματα , αλλά τα έκαναν και τρόπο ζωής, και τα υποστήριζαν πάντα

Άντε βρε... ήσουν και στη συναυλία και κάνεις πως δεν κατάλαβες...

Τςπ να στο εξηγήσω εγώ, αν και δεν μου έκανες την τιμή να μου απαντήσεις σε ποιόν/ποιούς απευθυνόσουν όταν μίλαγες για βάρβαρες γενικεύσεις που μπορούν να ρίξουν την μουσική κατηγορία στα τάρτατα των μ-ύ-δια..., εδώ...

βάρβαρη γενίκευση είναι να μπαίνει στο ίδιο πανέρι ο page με τον Ozzy....

προτίμησες μάλιστα το chat ώστε να απομακρυνθεί η επίμαχη σελίδα...

δεν συνηθίζω να υπεκφεύγω. Απλά ήταν κίνηση ...to protect the innocent...

Όσον αφορά τα "χαρτιά" δεν είμαι ο οικονομικός διαχειριστής του, δεν μπορώ να ξέρω... Εσυ που ασχολείσαι με την προσωπική ζωή των καλλιτεχνών και αναλόγως κρίνεις το καλό από το κακό πιθανώς να ξέρεις καλύτερα...

τσ τσ τσ....
βιάζεσαι να κρίνεις...
Εσύ βρε μας έβαλες το λινκ και μάθαμε οτι το καημένο το παληκάρι έχασε 92 μύρια λιρίτσες και του μείνανε μόνο 280....(μύρια...να μην ξεχνιόμαστε έτσι Αλή?...:flipout:)

Νίκο....τόπαν κι άλλοι. Κουλ...

Last edited: