Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Re: Απάντηση: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Δε με πιανεις. Ηρως ειναι ο Ελλην.

Clash και U2 don't mix κατα το "οil and water don't mix" που λεει και η Γκρηνπης. Πολλοι μετα τους U2 βαζανε Χαρουλα Αλεξιου, μετα τους Clash ομως... Βρε μανια.

όχι μόνο βάζανε, ήταν εκεί και η ίδια, αυτοπροσώπως να δεί...ροκ.

Και την ρώταγε το πλάσμα με το μικρόφωνο...
τις 3 σοφές ερωτήσεις...

και σεις εδώ? - Όχι αλλού είμαι, έπρεπε να απαντήσει η Χαρούλα...
ήρθατε να δείτε τους u2 - Όχι, ήρθα να αγοράσω πασατέμπο...
πείτε μας αγαπημένο κομμάτι... ...σιωπή ...:a0210:

Μετά την επανένωσή τους το 1984 και το "Perfect Strangers" δεν άκουσα κανέναν απ' τους νεώτερους δίσκους.
Ας μείνω καλύτερα με τις αναμνήσεις απ' τους δίσκους του '70.....

http://www.youtube.com/watch?v=DsNTJe5jGqE

Ακόμη ανατριχιάζω μ' αυτό το τραγούδι.....

End :offtopic:

Ρε είσαι δικός μας!!
όντως το 91 που ήρθαν, ακόμα αντέχαν, παιξαν βέβαια όλο το Perfect Strangers αλλά στα κλασσικά έγινε ο χαμός.
Supersonic, ο Don Airey, είναι δεξιοτέχνης αλλά ποτέ δεν θα βρει την χημεία της mark ΙΙ

Θα με κανετε να μπω για πρωτη φορα στην Καφε.

Αλεξιου μετα, αλλα πριν δε ακουγανε Σκορπιονς, ενα ατελειωτο πραγμα Still loving you λεγοτανε που μεχρι και Παριος κολλαγε. Αυτος ηταν ο κοινος παρονομαστης: U2 και Σκορπιονς. Αντε κανενας να εβαζε Should I Stay or Should I Go (Clash), αυτος δεν ειναι φαν των Clash ομως.

Λιγα χρονια μετα εγινε ενα κβαντικο αλμα που λεγεται Achtung Baby. Συνεπεσε και το Σεραγεβο, γινανε αστερες. Παραυτα ειναι λεει προσγειωμενοι. Ειναι πιθανο να τους δεις να παιζουνε σε καμμια παμπ στο Δουβλινο για 10-20 θαμωνες.

Επειδη ερωτηθην, η σχεση μου με τους U2 εξαντλειται σε 2-3 πολυ αξιολογα κομματια τους. Ο Johnny Cash εχει διασκευασει ενα απο αυτα. Σαν δισκο τους το Achtung Baby, αλλα δεν ειναι U2. Ειναι Brian Eno. Η παραγωγη παιζει τρομερο ρολο. π.χ. χωρις τον Martin Hannett ή τον Warhol καποιοι δισκοι θα ηταν τελειως διαφορετικοι. Ακομα και το ιματζ των U2 σημερα ειναι απο τοτε, πετσινα, γυαλια-νυχτεριδα και τα τοιαυτα.

Dalanik και Μπαϊραχταρης: μου ειναι αδυνατο να φανταστω τη μουσικη αποστειρωμενη. Χωρις το πλαισιο της. Σα να μου λενε ακους U2 Pride αλλα δεν ξερεις οτι μιλαει για το Μαρτιν Λουθερ Κινγκ, σα να ακους Sunday Bloody Sunday επειδη εξω ειναι Κυριακη και κανει κρυο. Δε μπορει να μη σε ενδιαφερουν οι αποψεις του γκρουπ, δεν εισαι φαν του, εισαι φαν της Αλεξιου...

On-topic:

Τελικα ποιο ειναι το μεγαλυτερο Ροκ γκρουπ του πλανητη σημερα, οι U2 ή οι Μεταλλικα;

Eγώ θα'θελα να ξέρω και το μικρότερο αν γίνεται.. θέλω όνομα!:gossip:

Είναι απλά τα πράγματα: Για τον Ομπάμα είναι οι U2. Κοτζάμ δείπνο έκανε στον Μπόνο.

Τα κοριτσάκια που λιώνουν σε σκυλάδικα και σε clubakia είναι πιο κοντά στους Metallica επειδή έχουν ακούσει το beat Unforgiven και το Nothing else matters των Τριημιτόνιο...:flipout:

Χωρίς πλάκα τώρα, δεν είναι πλέον ροκ μπάντες. Καμία απ αυτές τις δύο. Είναι στα όρια του ποπ. Για το ποια ήταν μεγαλύτερη κάποτε, αυτό είναι υποκειμενικό. Άλλοι λένε ότι ο Hammett είναι πελώριος, για κάποιους άλλους είναι ''λίγος''. Τι να κάνουμε τώρα? Opinions differ...

Γι αυτό είναι και το forum ωραίο άλλωστε. Γιατί βρίσκεις κάθε καρυδιάς καρύδι μέσα.:a0210:

Dalanik και Μπαϊραχταρης: μου ειναι αδυνατο να φανταστω τη μουσικη αποστειρωμενη. Χωρις το πλαισιο της. Σα να μου λενε ακους U2 Pride αλλα δεν ξερεις οτι μιλαει για το Μαρτιν Λουθερ Κινγκ, σα να ακους Sunday Bloody Sunday επειδη εξω ειναι Κυριακη και κανει κρυο. Δε μπορει να μη σε ενδιαφερουν οι αποψεις του γκρουπ, δεν εισαι φαν του, εισαι φαν της Αλεξιου...

I do...:2thumb22sup:

Όσο για τις απόψεις μπορεί να σ ενδιαφέρουν αλλά να μη συμφωνείς μαζί τους. Πάντα στα πλαίσια τα φυσιολογικά βέβαια...

Θα με κανετε να μπω για πρωτη φορα στην Καφε.

Αλεξιου μετα, αλλα πριν δε ακουγανε Σκορπιονς, ενα ατελειωτο πραγμα Still loving you λεγοτανε που μεχρι και Παριος κολλαγε. Αυτος ηταν ο κοινος παρονομαστης: U2 και Σκορπιονς. Αντε κανενας να εβαζε Should I Stay or Should I Go (Clash), αυτος δεν ειναι φαν των Clash ομως.

Λιγα χρονια μετα εγινε ενα κβαντικο αλμα που λεγεται Achtung Baby. Συνεπεσε και το Σεραγεβο, γινανε αστερες. Παραυτα ειναι λεει προσγειωμενοι. Ειναι πιθανο να τους δεις να παιζουνε σε καμμια παμπ στο Δουβλινο για 10-20 θαμωνες.

Επειδη ερωτηθην, η σχεση μου με τους U2 εξαντλειται σε 2-3 πολυ αξιολογα κομματια τους. Ο Johnny Cash εχει διασκευασει ενα απο αυτα. Σαν δισκο τους το Achtung Baby, αλλα δεν ειναι U2. Ειναι Brian Eno. Η παραγωγη παιζει τρομερο ρολο. π.χ. χωρις τον Martin Hannett ή τον Warhol καποιοι δισκοι θα ηταν τελειως διαφορετικοι. Ακομα και το ιματζ των U2 σημερα ειναι απο τοτε, πετσινα, γυαλια-νυχτεριδα και τα τοιαυτα.

:grinning-smiley-043

πολυ μ αρεσετε ολοι
και πανω απο ολους ο Denalic
που μαχεται μονος με τους Αντι Uτουδες

αλλα δυστηχως ειστε ολοι λαθος
εκτος απο τον κυριο Σουρλα που εναρμονιζεται θαυμασια στο θεμα
με κινηματογραφικες αναμνησεις

Λοιπον τα πραγματα ειναι απλα η μεγαλυτερη μπαντα σημερα στον κοσμο ειναι
αυτη που μπορει να γεμισει ενα σταδιο χωρις διαστημοπλοια να παιξει πανω απο δυο ωρες 32 τραγουδια με βαθμολογια ολα 10/10 και να κανει 70000 κοσμο
οχι να περασει ωραια βλεποντας αρτο και θεαμα.... αλλα να νοιωσει την καρδια του να καιγεται

και ειναι κριμα που δεν αισθανεστε αυτη την μπαντα

.-bye-

Λοιπον τα πραγματα ειναι απλα η μεγαλυτερη μπαντα σημερα στον κοσμου ειναι
αυτη που μπορει να γεμισει ενα σταδιο χωρις διαστημοπλοια να παιξει πανω απο δυο ωρες 32 τραγουδια με βαθμολογια ολα 10/10 και να κανει 70000 κοσμο
οχι να περασει ωραια βλεποντας αρτο και θεαμα.... αλλα να νοιωσει την καρδια του να καιγεται

.-bye-

Ωχ. Θ 'ακούσω τώρα κανένα ''Paul McCartney & band'' και θα μου φύγει ο τάκος.:flipout::grinning-smiley-043

Να πω κι μια λαλακία.
Οι U2 αρέσουν στους πολλούς. Όπως και οι Scorpions. Στους πολλούς άρεσαν ο King (ένας είναι ο Βασιλιάς) και οι Beatles.
Σε κάθε εποχή υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν μπάντες που πουλάνε.

@Back Door Man: Νίκο, πίστεψε με, τα κοριτσάκια που ξέρουν τους Metallica απ τα 2 τραγούδια που ανέφερες, έτσι και ακούσουν τπτ "δικό μας", βγάλε τους σατανιστές λένε :D

.-bye-

Μπάς και εννοείς τήν Nena Venetsanos 'Band?:ears:

Eίναι πληθωρικές ,γεμίζουν όλη τήν σκηνή καί είναι και καλλίφωνες.:elefant:
Καί απο κάτω καίγονται πολλέεες καρδιές..:willy::flipout:

πολυ μ αρεσετε ολοι
και πανω απο ολους ο Denalic
που μαχεται μονος με τους Αντι Uτουδες

αλλα δυστηχως ειστε ολοι λαθος
εκτος απο τον κυριο Σουρλα που εναρμονιζεται θαυμασια στο θεμα
με κινηματογραφικες αναμνησεις

.-bye-
νομιζω οτι το να γεμισει ενα σταδιο με 70000 συνειδητοποιημενους ροκαδες στη ελλαδα ειναι ουτοπια σημερα!!!!!