Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Και πολλές φορές θολώνει την ορθή κρίση . :icon15:

Και φυσικά οχι μόνο η απέχθεια...
Ενίοτε και η υπερβολική λατρεία επιφέρει το ίδιο αποτέλεσμα... :love:

Αυτός ο Kent έχει και τα δίκια του. Βέβαια τους αναγνωρίζει και τη σκληρή δουλειά (όχι στη μουσική Βέβαια). Μεγάλη μαγκιά με 5-6 παλιά τραγούδια να είσαι πρώτη μούρη στο καβούρι.
Μάγκες.

Kαλημέρα!

...μάλλον θα έχουν κάτι παραπάνω από το one και στιγμές του Αchtung για να ασχολείται ο κος Κεντ με αυτούς τους τελειωμένους...

Tώρα πάλι δε ξέρω..., μπορεί να έχει ασχοληθεί και με τη Μadona ή τον μακαρίτη τον Μιχαλάκη... οπότε πάσο...

Επίσης επειδή τα αγγλικά μου είναι κάπως... τι είπαμε ότι σημαίνει "they're the toppermost of the poppermost"?

-bye-

Αν πηγαινα σε αυτους (μου αρεσαν πολυ τα παλια τους), θα το εκανα μονο και μονο για να δω πως θα βγαλουν ζωντανα τον ηχο τους.
Υποψιαζομαι οτι θα παει η κονσερβα συννεφο!!!!

Re: Απάντηση: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

[...]

Επίσης επειδή τα αγγλικά μου είναι κάπως... τι είπαμε ότι σημαίνει "they're the toppermost of the poppermost"?

-bye-

Εγώ θα το μετέφραζα, "οι μεγαλύτεροι φλώροι"...:flipout:

Καθολου μην το σκεφτεσαι.
Να πας με χιλια.....τα γκριζα μαλλια δεν χωρανε εκει μεσα:flipout:

Για να πας πρέπει να βρεις εισιτήρια.. και είναι sold out από τις πρώτες μέρες διάθεσης..

Αν έβρισκα, μπορεί να ψηνόμουν και εγώ..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Εγώ θα το μετέφραζα, "οι μεγαλύτεροι φλώροι"...:flipout:

Εγώ πάλι ότι είναι το δημοφιλέστερο μακράν... :flipout:

Γεια σου Γιάννη :a0210:

Αν πηγαινα σε αυτους (μου αρεσαν πολυ τα παλια τους), θα το εκανα μονο και μονο για να δω πως θα βγαλουν ζωντανα τον ηχο τους.
Υποψιαζομαι οτι θα παει η κονσερβα συννεφο!!!!

Aκριβώς για τον ίδιο λόγο τους είδα το '97 στα καραντουζένια τους (μόλις είχε κυκλοφορήσει το έπος fat of the land). Έχοντας ζήσει από κοντά τη μπάντα στα καλά της σαν big fan, ούτε και τότε με ενθουσίασαν στο live. Φαντάζομαι ότι ο συντελεστής δυσκολίας θα είναι για αυτούς πολύ μεγαλύτερος σήμερα που βρίσκονται ήδη σε πτώση.
Αλλά είμαι υπέρ του να πάει όποιος δεν τους έχει ξαναδεί. Must.

Απάντηση: Re: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Αλλά είμαι υπέρ του να πάει όποιος δεν τους έχει ξαναδεί. Must.

Hταν να γινει στο Αθηνων Αρενα. Εκει ναι, ειχα κανονισει να παω. Στο Ταε Κβο Ντο ομως, θα παω μονο για prive concert του Springsteen και για κανεναν αλλο λογο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Δηλαδή εμένα που μ αρέσουν πολύ έξι με εφτά τι είμαι?:angel:

Αν σου άρεσαν μέχρι 3 θα χρειαζόσουν μια απλή εξομολόγηση ως αμαρτωλός.....τώρα θέλεις εξορκισμό ως δαιμονισμένος!!!!:D:D

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Αν σου άρεσαν μέχρι 3 θα χρειαζόσουν μια απλή εξομολόγηση ως αμαρτωλός.....τώρα θέλεις εξορκισμό ως δαιμονισμένος!!!!:D:D

:flipout:

Δηλαδή που να λεγα ότι είμαι φαν και να πήγαινα στη συναυλία της κιόλας.

Υ.Γ. Πολύ απέχθεια για τη Madonna. Κρίμα. Κι έλεγα να ετοιμάσω παρουσίαση κάπου στο μέλλον...:blush:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

:flipout:

Δηλαδή που να λεγα ότι είμαι φαν και να πήγαινα στη συναυλία της κιόλας.

Υ.Γ. Πολύ απέχθεια για τη Madonna. Κρίμα. Κι έλεγα να ετοιμάσω παρουσίαση κάπου στο μέλλον...:blush:

Ας λένε ότι θέλουν !Μόνο το like a prayer έχει έντεκα καλά τραγούδια! Όλα δηλαδή! (Άντε να είναι λίγο πιο κάτω από τα υπόλοιπα δέκα το Cherish)