Απαπαπα...να βγαλει το καλυτερο κομματι της....;Πολύ ωραία Μιχάλη και πολύ χρήσιμος χώρος ειδικά με τα συρτάρια!
Μόνο αυτή η διακοσμητική "γιρλάντα" με ενοχλεί κάπως, μου φαίνεται αταίριαστη με το σύγχρονο εργαστήριό σου.
Αν έβγαινε εύκολα, θα την έβγαζα.
Με τρελαίνει αυτη η τακτοποίηση!Μιας και πλέον έχω μεταφέρει το εργαστήριο στην αποθήκη του σπιτιού, θεωρώ ότι ποστάρω στο σωστό νήμα.
Υπάρχουν και κάποιες ιταλικές, αντίστοιχες των Loctite (για σπειρώματα), αρκετά πιο οικονομικές.οι Loctite έχουν γίνει απλησίαστες από τιμές.
Έχω την εντύπωση ότι οι κόλλες αυτές κρατάνε χρόνια. Αυτό εμπειρικά, αφού δεν έχει καμιά διαφορά το περιεχόμενο του μπουκαλιού στην αρχή και μετά από 2-3 χρόνια.Η ποσότητα της sigill στα 60ml είναι εντυπωσιακά μεγάλη για ερασιτεχνική χρήση και δεν ξέρω πόσο αντοχή θα έχει στο χρόνο εντός του σωληνάριου
Για ήπια συγκράτηση υπάρχει αυτό από Ελλάδα και η τιμή του είναι specialΓια πλάκα βρήκαμε 3 ιταλικές,,,Sigill, Faren, Loxeal... (τη βρήκα στο skroutz)
Ελληνικές; Μηδέν....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.